|
|
Re: Еміграція, заробітчанство У нас кстати есть еще такой прикол как чем больше расход, тем дороже. Например тот же бассейн дешевле вызвать машину чтобы тебе наполнили, чем самому с крана это делать. Так как тебе надо одномоментно использовать 30+ кубов воды в 1 месяце + обычный расход и по итогу крайние кубы тебе посчитают чуть ли не по 10евро. А машина тебе обойдется 150-200евро, они сами приедут, все сделают, химию всякую сразу засыпят и через час уже купаться можно.
А в рахунку шо вказано, тупо сума і куди сплачувать? Скоріш за все у рахунку це все розписано. Ціна за кіловат, це тільки Energie. Ще є Netznutzung та податки, у т.ч. місцеві. По ітогу воно не вийде в якусь фіксовану плату за кіловатт. Хоча якщо оператор взяв з запасом... тоді по ітогам року можливо роблять якійсь перерахунок. Re: Еміграція, заробітчанство Ще трохи про "милих сусідок" кума: виявляється в одній із квартир живе пара, яка має спаніеля жіночого роду. Так от ці сусідки через поліцію змусили собаці зробити операцію, щоб вона не могла гавкати. Хоча ця операція і заборонена законом, але вони постійно скаржилися, власників штрафували, а потім поліція хотіла забрати в притулок собаку і там приспати, тому хазяїни знайшли варіант.
Щодо води, то власник вже приходив до кума і приніс якісь брошурки від Грінпісу про те, що воду треба економити. А в договорі не знайшлось ні слова про якісь ліміти використання, тільки те, що договір оформлено на "керуючу компанію" і вона його оплачує. Так ще купа договорів на опалення, газ, прибудинкову територію і т.д. також оплачує компанія. От на електроенергію та інтернет окремі договори на кума і, відповідно, він їх платить. P.S. Я, кум і переважна більшість моїх друзів вважаємо, що собакам місце в селі (у дворі власного дому), а не в квартирі. Ми за котів. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 09 лип, 2025 17:06, всього редагувалось 3 разів.
Найкраща порода собак має назву «Плюшева».
Все інше - величезний клопіт. Це я як колишній власник - послідовно з перервою, щоби отямитися - Ердельтер’эра (с***) та Лабрадор ретрівер (с***) говорю. Все інше - проблема+проблема+проблема= гроші, ветеринари, перетримка та клопіт. І в цьому випадку розумію і власників тієї собачки і сусідів: а ну гавкає та гавкає! В США ціна перетримки собак орієнтовно 100$ на добу. Просто візит до ветеринара (це тільки візит): 200$. Зараз серед знайомих в США в одних є улюблений песик: вигул - 4 рази на день. Квартиру в оренду взяли на першому поверсі з окремим виходом з кімнати прямо на територію двору. Навкруги безкінечні стрижені газони. Носять із собою пакети та збирають «врожай». Ну там ще нормально виходить: чоловік працює з 07:00 до 14:00 «віддалено», то можна «гратися». Наступним кроком буде БЕЗКОШТОВНЕ надання такої фігні: Потім, якщо кума замучає совість, дівчата замість вани почнуть приймати душ, замість 18 кубів води на місяць кум почне витрачать 10, то по ітогам року прийде рахунок: ви споживали 18 кубів води, ми вам БЕЗКОШТОВНО надали герет, який дозволив вам зекономити 8 кубів на місяць, за рік це виходить 96 кубів води, в грошах це припустимо 300 ойро. Пропонуємо вам перерахувать 50% коштів, яки ми вам зекономили, до фонду... не знаю саме якого, припустимо доступу до питної води голодуючим Африки Вони будуть постійно йому на мозг цим капать. Це називається інтегрувався або ні. Ще на роботах бувають приколи у вигляді надання 500 ойро для тих, хто в офіс їде вєліком замість машини, громадського транспорту. Умова: наїздить вєліком впродовж місяця більше за всіх кілометрів. Також в одого північного сусіда Німеччини опалення та горяча вода невеликого містечка йде від стічних вод великого міста. Таке обладнання дуже не дешеве, але вони йдуть на такі витрати, тому-що в майбутньому це дасть економію, плюс вони помішані на зменшенні різного роду викидів. Re: Еміграція, заробітчанствоКолись була крипта STEPN, для майнингу якої треба було ходити багато кроків. Ми з кумом через емулятор немало її намайнили. От прогресивний тариф, про який писали вище, є значно дієвішим. Дивно. Араби, китайці, індуси і т.д. чудово живуть не інтегруючись, а чому українці мають? Re: Еміграція, заробітчанство Если к людям кто-то пытается втереться в доверие, то может произойти такое.
Мадам была специалистом по всем вопросам - от того, чтобы в 2 раза снизить ценник на отпуск до составления налоговых деклараций и помощи в поступлении на курсы. Очень общительная и лезла ко всем "без мыла". Water
По завершенню періоду контракту, у мене це був 1 рік, приходить документ, у якому зазначено обраний тариф та кількість КвГ за періодами, загальна сума до доплати/повернення. Наприклад, у мене упродовж 2023 та 2024 років ціна за 1 КвГ 33,57 євро центів. Я переплатив гроші і мені компанія повертала. У самому договорі розрахунок ціни КвГ складався із базової ціни електрики+податок (19%).
|
|