|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 28 лип, 2025 00:43
Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин». Питаю на днях: як воно зараз? - Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора. Було двоє - всі в он-лайн режимі. Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт. Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Пон 28 лип, 2025 00:53
Bolt написав:Малий знову поступає, вже неозброєним оком виднто, що конкурсні бали значно нижче ніж минулорічні. Сам сок почнеться роки через чотири(якщо доживемо) підтягнеться перший рік, шо вчився по НУШ. ☠️
а що сталося? чого знову поступає?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 28 лип, 2025 00:54
akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин». Питаю на днях: як воно зараз? - Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора. Було двоє - всі в он-лайн режимі. Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт. Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 28 лип, 2025 01:03
akurt написав:Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
Это по-настоящему страшно! ТММ - не та наука, которая позволяет воспринимать лекции только на слух. Хорошо, что я сейчас езжу там, где нет ОТ.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6466 раз.
- Подякували: 21602 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Пон 28 лип, 2025 07:16
akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин». Питаю на днях: як воно зараз? - Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора. Було двоє - всі в он-лайн режимі. Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт. Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
Взагалі не знаю, як Тут моя могила(ТММ),Теор мех, та Опір матеріалів вчать нинішні студенти, якщо в школі вже практично не вчать фізику. Принаймні НМТ з неї складає мало випускників.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 07:19
Shaman написав: Bolt написав:Малий знову поступає, вже неозброєним оком виднто, що конкурсні бали значно нижче ніж минулорічні. Сам сок почнеться роки через чотири(якщо доживемо) підтягнеться перший рік, шо вчився по НУШ. ☠️
а що сталося? чого знову поступає?
Вже тут писав недавно. За три хвости. Завалив всі предмети пов"язані зі спеціальністю. На шару вдалось тільки дискретну математику проскочити.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 07:20
Shaman написав: akurt написав:Мій однокурсник є доцентом і викладає дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин». Питаю на днях: як воно зараз? - Та ось як: я ж студентів бачу на екрані монітора. Було двоє - всі в он-лайн режимі. Один - хлопець - слухає про «кінематичні пари» та одночасно сортує металобрухт. Другий студент - то жінка. Дивлюсь: а вона в кабіні якогось величезного транспортного засобу - я не зрозумів, чи трамвай, чи тролейбус… Вчаться…
але так, до відома - сортують хіба що кольоровий брухт. звичайний брухт вручну не сортують...
Дивно. Брухт вже посортованим має бути. Принаймні я так здаю.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 08:06
Чому ТММ, якщо ТМДМ?) «Твоя могила і друга могила»))
Скільки я по ній КДЗ зробив на продаж.. мммм.. тільки так і виживав… А, ну ще податки Барабашова, точно..
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 28 лип, 2025 08:24
Hotab написав:Чому ТММ, якщо ТМДМ?) «Твоя могила і друга могила»))
Теорія машин і механізмів. Деталі машин окремий предмет. В нас ще є нього курсач був двоступеневий редуктор розрахувати і накреслити.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 08:48
Bolt написав: akurt написав: flyman написав:17M views
Що ж тут дивного? Я знаю декілька унікальних випадків: - один красень закінчів КМА та все життя - вже рівно 20 років - «дурью мается» (рос.). - два красеня закінчили University of California та пішли працювати в MacDonalds. Не всі люди здатні думати/працювати головОМ, а не ногОМ. Комусь треба і туалети прибирати, і бордюрний камінь укладати, і коробки в АТБ розвантажувати… Зараз цікавий квест дивитися дані сайту vstup щодо статистики подачі документів абітурієнтами. Є рекорди: в один університет на одну спеціальність подано 1 (одну) заяву і ту на бюджетне місце. Середній конкурсний бал: 133,6! Конкурс: 1 особа на 1 бюджетне місце. Клас!
Малий знову поступає, вже неозброєним оком виднто, що конкурсні бали значно нижче ніж минулорічні. Сам сок почнеться роки через чотири(якщо доживемо) підтягнеться перший рік, шо вчився по НУШ. ☠️
на їх хвоні малий буде вундеркіндом, аби не як писав Некрасов: Жаль только — жить в эту пору прекрасную Уж не придется — ни мне, ни тебе
Востаннє редагувалось flyman в Пон 28 лип, 2025 08:53, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1