Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Может мне стоит блог вести "как прожить на 140 долларов в месяц" (с) в НЙ?
А цих блох комусь буде цікво читать, крім одного персонажа? Бо я можу багато розповісти де у ЄС взять їжу або зовсім безкоштовно, або практично безкоштовно. Мені особисто це не дуже цікаво, гадаю там теж не дуже це когось цікавить, бо там бабуся приїхала у супермаркет на Порші, набрала продуктів на штуку ойро.
Bolt написав:Розраховує, що продасть, якщо що. Але походу, поки що, за рік з тіла кредиту 2500 баксів тільки виплатив. В розмові по телефону в попередній серії з клієнтом він сказав назву свого містечка Стрімвуд. Глянув по гугломапі-майже 50 км до центру Чікаго.
Это приколы аннуитета. А самое веселое начнется, когда он узнает что быстро не продаст, что цены сейчас снижаются практически по всем штатам, что продать - это дофига денег по расходам. И вся эта авантюра вытянет из него несколько десятков куе только на расходах, связанных с куплей и продажей. Каукуулятором умеют пользоваться не только лишь все.
Ок. Он упрмянул что платежи по кредиту, налог на недвигу и страховка обходятся ему двушку баксов. Если бы он не купил дом, ему бы пришлось оплачивать аренду. Не думаю, что она сильно дешевле ему оюбходиоась бы. Хотя пацан хитрожопый. Показывал, что когда попупал дом, денег на счету было 0.Типа покупал со сбережений. Может у него мама в Украине голова районной МСЕК?! 😏
Я им не интересуюсь, но могу из цифр сделать заключения. Если брал с нулем даунпеймента, то это ФЭЙЧЭЙ. Мортгдж для бедных и без кредит скор. Он очень не выгоден. Там надо еще платить 200 долларов страховки в месяц. То есть, он платит по кредиту 1800 долларов. При нынешней ситуации на рынке недвиги, это говорит, что такой дом стоит в аренде примерно 1100-1200. Это какая-то ж)па мира. И очень дешевый дом. Я спросил ЖПТ и он определил, что этот дом стоит около 270 куе. При цене среднего дома в США в 420 куе. ЖПТ считает, что аренда такого дома примерно 1100-1500 в месяц. При покупке кроме платежей банку платятся еще страховка (во Флориде она можжет превышать мортгидж ) ну и содержание дома тоже стоит несколько сотен в месяц не считая крупных ремонтов. Он сделал финансовую ошибку. Оченьь большую. И огромную стратегическую - он не имееет статуса в США. МОжет быть депортирован и потом не сможет въезжать. Дом может не смочь/не успеть продать. Долг будет расти, дом будет конфискован, но на нем могут остаться долги. Он - идиот. При самом плохом сценарии у него не будет не только дома, но и еще и долги и бан на въезд в США. Если у него что-то где-то в мире найдут, то это будет конфисковано, если банк захочет заморачиваться этим. Могут долг продать коллекторам и те уже точно заморочатся.
akurt написав:- в Європі о 19-30 ніхто не ходить «в магазин купити продукти». Хоча б тому, що магазини працюють до 19:30. У абсолютно переважній кількості випадків закупи роблять один раз на тиждень, а щодня ЗРАНКУ додатково купують булочку/круасан з пекарні гаряченьку.
Акурт думает, что кроме него никто за границей не бывал. "Написанному - верить" (С)
Все живут за "железным занавесом" и только смельчак акурт вырвался из лап догоняющих его по пятам кгбшников и теперь через "вражьи голоса" рассказывает какая на вкус жвачка в свободном мире.
Наш антЫтурЫст знову помиляється. Практично всі дописи із серії "Чув дзвін та не знав де він". Людина, яку цей красень називає "идиот" - у відео гооврить, що даунпеймент був не ту фігню, що цей знавець пише, а 10% від ринкової ціни. Ой біда з цим антЫтурЫстом - для оцінки реального будинка використовує ШІ. Цирк та й годі.... Ану, панове кияни, спитайте у ШІ скільки вартує ваше власне житло. На цих цифрах будуйте своє майбутнє. Начальник приказал! (с)
Востаннє редагувалось akurt в Суб 21 бер, 2026 18:17, всього редагувалось 1 раз.
rjkz написав:Все живут за "железным занавесом" и только смельчак акурт вырвался из лап догоняющих его по пятам кгбшников и теперь через "вражьи голоса" рассказывает какая на вкус жвачка в свободном мире.
Насмішив. Забув мабуть, яке він висловлював свою авторитетну думку про Канаду, в якій НІКОЛИ в житті не бував. Як висловлював свою авторитетну думку про те, хто обов"язково стане президентом Туреччини - не вгадав. В Туреччині ніколи не був і вже ніколи не буде. Але свої 5 копійок розмістив на цьому форумі. Забув як висловалював свою авторитетну думку про те, хто буде обраний президентом Аргетини - де ніколи в житті не бував. Не вгадав. От же ж біда... Забув як писав повну маячню про те, що ціни на нерухомість в США просіли на 10% - не вгадав. Не відповідає дійсності.
Прозорливий як циганка-гадалка на залізничному вокзалі в Жмерінці. Все бачить на дололні:
rjkz написав:МОжет быть депортирован и потом не сможет въезжать. Дом может не смочь/не успеть продать. Долг будет расти, дом будет конфискован, но на нем могут остаться долги. Он - идиот.
Коли ведеш ізольований від суспільства спосіб життя - то легко можна помилятися майже в усіх без виключення питаннях. Навіть можна незнайомих українців із Чикаго називати ідіотоми тільки тому, що вони купили собі житло в США, а він не купив.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 21 бер, 2026 18:15, всього редагувалось 1 раз.
Розраховує, що продасть, якщо що. Але походу, поки що, за рік з тіла кредиту 2500 баксів тільки виплатив. В розмові по телефону в попередній серії з клієнтом він сказав назву свого містечка Стрімвуд. Глянув по гугломапі-майже 50 км до центру Чікаго.
Если это действительно Streamwood IL, то всё не так плохо. Это 35-40 миль от Иллинойса - очень немного по их меркам. Хатынка этого юного проходимца сейчас оценивается в 345 000 долл. Теоретически, живя год в собачьем дерьме, а потом в ремонте, он заработал 100 тыс. И при самом плохом для него раскладе он все равно будет в плюсе.
Не будет в плюсе при самом хреновом раскладе. Не знаю подробностей, но в районе Чикаго есть очень немного безопасных локаций и цены там такие что НЙ отдыхает. Именно из-за дефицита безопасных локаций. Жаль, что на рилэстейтских сайтах уббрали уже давно крайм ренк. Можно было-бы посмотреть. Я когда-то давно ненадолго заинтересовался Чикаогой, но лишь наткнувшись на уровень крайма, сразу попустило. Заработать 100 куе на флиппе не так сложно. Сложно другое - взять мортгидж, под дом под флипп. Те, кто берет заемы под такие объекты, берут хард мани под 10+% в месяц!!!! Поэтому тут концы с концами не сходятся.
Розраховує, що продасть, якщо що. Але походу, поки що, за рік з тіла кредиту 2500 баксів тільки виплатив. В розмові по телефону в попередній серії з клієнтом він сказав назву свого містечка Стрімвуд. Глянув по гугломапі-майже 50 км до центру Чікаго.
Если это действительно Streamwood IL, то всё не так плохо. Это 35-40 миль от Иллинойса - очень немного по их меркам. Хатынка этого юного проходимца сейчас оценивается в 345 000 долл. Теоретически, живя год в собачьем дерьме, а потом в ремонте, он заработал 100 тыс. И при самом плохом для него раскладе он все равно будет в плюсе.
Ну, як відомо, один антЫтурЫст нам тут все розказує, що тільки дУрні купують у власність квартири. Тут я, по-перше, погоджуюсь. Я дурень - бо ніколи не жив в орендованому, а завжди купував. Своє та для себе. А, по-друге - виходить об’єктивно, що всі/майже всі дописувачі форуму - повні довбури, бо гадаю що 99% мешкають у власному купленому за свої гроші. Жах. Збоченці! По-третє, і це дуже важливо: сам він колись у Києві купував нерухомість у власність, а не жив в орендованому. Але часи змінилися - як і погляди.
Так ось про можливість заробити саме 100 000 доларів. Це РЕАЛЬНО. Тут дуже раджу всім подивитися відео від нашого колишнього одесита (!) пана Романа Сидюка - він вже 3 роки мешкає в США і напрочуд активний - вже став ліцензованим (!) рієлтором.
Починав з купівлі для себе в іпотеку дешевенького будинка - аби було десь жити - а через рік не тільки за його проєктом побудовано величезний будинок "з нуля" ДЛЯ СЕБЕ, але й він створив ціле ОСББ з українців - у всіх вже власні будинки!
Тепер він розкриває нову сторінку своєї діяльності: спроба заробити швидко та відносно легко саме 100 000 доларів - він саме таку цифру називає.
Він звернув увагу на продаж з аукціону банками будинків, за які люди не змогли виплачувати іпотеку. РЕАЛЬНІ історії. Перша спроба - аукціон з 6-ти будинків - для нього закінчилася з к.к.д.=0, бо він не готовий був вклади гроші в сумі більше за 30 000 доларів. А ставки на аукціонах починалися - не повірите - з цифри в 500 (п’ятсот) доларів. Потім 1500, потім 2 500... Правда в кінці торгів вигравали ставки вже в 140 000 доларів за житловий будинок ціною орієнтовно в 340 000 доларів. Всім, хто цікавиться іпотекою, дуже дуже рекомендую:
Востаннє редагувалось akurt в Суб 21 бер, 2026 18:21, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Пане Water, для вас несолідно. Там і Назар, в Сашко, і інші. Він всіх по імені називає і говорить, що якби не допомога хлопців, то він не знав би що в робити. Подивіться відео.
Пане akurt, для Вас ну несолідно це. Відео не дивився, чому? Ви цього франківська знаєте особисто? Бо я знаю особисто одного, який працював у Маямі підсобником на будівництві у свого бувшого львівського сусіда по під`їзду. Звісно турист, звісно працює добровільно, бо "родич". З його слів, всі важливі роботи виконувала бригада будівельників, в основному мексиканці, дах робили інші будівельники. Він та ще декілька "родичів" працювали на допоміжних роботах, наприклад, підготувать все для заливки басейну- порізать арматуру, шось кудись перетаскать, шось розвантажить та інше. Бригади працювали тільки у строго відведений час, "родичі" працювали з одним вихідним у неділю, а коли вже виконували внутрішні роботи, "родичі" додатково працювали пів дня у неділю. Сказав шо сусід заплатив нормально, гроші привіз налом. Скільки- я не питав. USA він бачив з літака 2 рази, туди й взад.
Так ось, коли у мене з`явиться можливість будувать "десь НЕ в Ненці" будинок, пане akurt, аж можу розраховувать на допомогу нашої діаспори? Безкоштовно, приїхали, все підготували- фундамент зробили, стіни вигнали, дах накрили, Бог з ними з тіми вікнами-дверями. Красно дякую, між браття-сестри. Дасте телефони Назара, Сашка, та ще декількох осіб з діаспори?
Когда я только приехал как иммигрант в США и искал свою первую работу, дали мне телефон "нашего украинца" (с). Он мне предложил работу на 13 долларов в час. Я: У меня гринкарта. Он: Меня это не интересует, плачу налом. Я: Я-бы хотел официально, "на чек". И...минималка в НЙ 15 долларов в час. Он: Это очень много. Отключается. Вот такие бывают "наши украинцы". "Мы, гусские, не обманываем дгуг дгуга" (с).
rjkz написав:Может мне стоит блог вести "как прожить на 140 долларов в месяц" (с) в НЙ?
А цих блох комусь буде цікво читать, крім одного персонажа? Бо я можу багато розповісти де у ЄС взять їжу або зовсім безкоштовно, або практично безкоштовно. Мені особисто це не дуже цікаво, гадаю там теж не дуже це когось цікавить, бо там бабуся приїхала у супермаркет на Порші, набрала продуктів на штуку ойро.
Та то была шутка юмора. Мы в месяц тратим только на еду больше, чем все затраты того, кому это было-бы интересно за год. Мы берем от жизни то, что нам надо и что мы хотим, но если оно нам действительно надо и действительно хотим. И при этом оцениваем финансовую сторону. Другое дело, что "нам для счастья" довольно немного надо. Шопаделать. Насильно себя заставлять? Для чего? Чтобы вызвать уважение анонимного ника в интернете?