Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
gonchik74 написав:Але не зважаючи на це правди нікуди діти - молодь ніде так себе не реалізує, як в США. Причому варіантів цієї самореалізації на порядок більше, ніж в тій же Європі. Чому так кажу - моя донька вступила в європейський виш за два роки до початку війни. Приблизно 60-70 відсотків її випуску з ліцею так само. Постійно чую кейси, як пішла в інтернатуру та, чи влаштувався на роботу після випуску інший. І от докладені зусилля ну ніяк не відповідають отриманому на виході, враховуючи вартість життя в цих всіх голандіях-ірландіях. На відміну від штатів, де треба бути клінічним невдахою, щоб не знайти свого місця під сонцем. Теж маю купу прикладів, є з чим порівняти. Все сказане стосується найманої роботи.
Тобто у США будь-який прибиральник живе краще, ніж випускник у Нідерландах? А випускник вишу у США у день першої зарплати оформлює в іпотеку особняк на узбережжі та мчить замовляти Порше у салоні?
gonchik74 написав:Але не зважаючи на це правди нікуди діти - молодь ніде так себе не реалізує, як в США. Причому варіантів цієї самореалізації на порядок більше, ніж в тій же Європі. Чому так кажу - моя донька вступила в європейський виш за два роки до початку війни. Приблизно 60-70 відсотків її випуску з ліцею так само. Постійно чую кейси, як пішла в інтернатуру та, чи влаштувався на роботу після випуску інший. І от докладені зусилля ну ніяк не відповідають отриманому на виході, враховуючи вартість життя в цих всіх голандіях-ірландіях. На відміну від штатів, де треба бути клінічним невдахою, щоб не знайти свого місця під сонцем. Теж маю купу прикладів, є з чим порівняти. Все сказане стосується найманої роботи.
Тобто у США будь-який прибиральник живе краще, ніж випускник у Нідерландах? А випускник вишу у США у день першої зарплати оформлює в іпотеку особняк на узбережжі та мчить замовляти Порше у салоні?
Може логічніше порівнювати прибиральника з прибиральником, а випускника з випускником? Якщо вже торкнулись прибиральників - маю знайому в районі Сакраменто. Працює спорадично, винаймає апарт, вчить двох дітей, об‘їхала все що могла в штатах та поруч. І головне - як виглядає та почувається. Паралельно маю родича, що провадить клінінговий бізнес в Італії вже років 25-30. Італієць вджобує набагато більше, по доходах паритет. Так це власник бізнесу. Простий клінер в його фірмі має 800 на руки. Зараз змушений підняти через нововведення Чінкве стелле)
Компенсація Щодо заробітної плати, Tesla відома своїми відносно невеликими зарплатами, у порівнянні з FAANG/MAANG. «Виделка» на мою позицію була $100-150К разом з акціями
gonchik74 написав:Може логічніше порівнювати прибиральника з прибиральником, а випускника з випускником? Якщо вже торкнулись прибиральників - маю знайому в районі Сакраменто. Працює спорадично, винаймає апарт, вчить двох дітей, об‘їхала все що могла в штатах та поруч. І головне - як виглядає та почувається. Паралельно маю родича, що провадить клінінговий бізнес в Італії вже років 25-30. Італієць вджобує набагато більше, по доходах паритет. Так це власник бізнесу. Простий клінер в його фірмі має 800 на руки. Зараз змушений підняти через нововведення Чінкве стелле)
Увесь інтернет пише, що клінери у Сакраменто вджобують за 30-35к на рік. І оренда апартмента десь 2к - 24к на рік. Нє, ну офігєнно можна жити у Каліфорнії з двома дітьми на ті 800-1000 дол. в місяць, що залишаються! Не сумніваюся. І це не враховуючи податки та приймаючи full-time job. Може, ваша знайома чогось не договорює?
Востаннє редагувалось Gastarbaiter в Вів 25 кві, 2023 16:48, всього редагувалось 1 раз.
rjkz написав:Кроме того, в Украине я не очень представляю перспективы детей.
Я так бачу ви же в Америці злапали бога за бороду, раз такі "толкаете мысли". А які перспективи дітей в Африці? В Індії? В ті й ж РФ? Ніде ніяких перспектив немає, тільки в США.
rjkz написав:В США кем-бы ни выбрали они работать, им будет вполне достаточно для жизни заработка.
А ви пророк? Звідки у вас така впевненість? Ось діти в 1980р в СРСР теж бачили своє прекрасне майбутнє в прекрасній країні СРСР.
rjkz написав:У меня одна знакомая в 90-е поступила на исторический факультет.
І знову ви тягнете сюди ці кейси з 90-х. Ви прям як адепти совка, які ніколи не згадують умовні 20-30-ті чи 40-50-ті роки а "бачать" тільки 70-ті роки і розказують як в совку жилось добре. Ви берете одні найкращих для США 90-ті і порівнюєте їх з найгіршими для пост-совка 90-тими.
Та камон! Пан Микола, звісно, трохи вже втомив своєю саксес сторі. Але не зважаючи на це правди нікуди діти - молодь ніде так себе не реалізує, як в США. Причому варіантів цієї самореалізації на порядок більше, ніж в тій же Європі. Чому так кажу - моя донька вступила в європейський виш за два роки до початку війни. Приблизно 60-70 відсотків її випуску з ліцею так само. Постійно чую кейси, як пішла в інтернатуру та, чи влаштувався на роботу після випуску інший. І от докладені зусилля ну ніяк не відповідають отриманому на виході, враховуючи вартість життя в цих всіх голандіях-ірландіях. На відміну від штатів, де треба бути клінічним невдахою, щоб не знайти свого місця під сонцем. Теж маю купу прикладів, є з чим порівняти. Все сказане стосується найманої роботи.
Про свои саксессы я не так уж и пишу, тем более, что пока не считаю их таковыми. Я пытаюсь донести картину, естесственно, то что могу видеть, а не то, что не вижу. Каждый имеет право на субъективность, такова природа человека.
rjkz написав:Каждый имеет право на субъективность, такова природа человека.
только вы иногда отрицаете чужую субьективность, увлекаясь своей.
Я думаю, Вы преувеличиваете. Чего-чего, а объективности и ясности ума у rjkz не отнять. Я уже писал: на его текстах стоит книгу создать и учиться. Редко какой человек на форуме точно четко правдиво излагает свои мысли и свой опыт.
gonchik74 написав:[. І от докладені зусилля ну ніяк не відповідають отриманому на виході, враховуючи вартість життя в цих всіх голандіях-ірландіях. На відміну від штатів, де треба бути клінічним невдахою, щоб не знайти свого місця під сонцем. Теж маю купу прикладів, є з чим порівняти. Все сказане стосується найманої роботи.
Ви, можливо, більше ща інших маєте рацію. В принципі я не чув, щоби хтось дуже добре влаштувався після закінчення навіть самих відомих університетів Європи. Є виключення позитивні і виключення негативні: - позитив: доня приятеля зі Львова закінчила університет у Відні, працює в Райффайзенбанку. Хороша позиція. - негатив: інша дитина закінчила університет в Парижі, правда, не вгадала спеціальність: «Соціологія». Як виявилося, соціологи у Франції нікому не потрібні. Зовсім. Знайшла роботу в Канаді. Працювала 6 місяців та повернулася у Париж: не підійшло. Слава Богу, у Парижі чекав Жан. Кучерявий такий і з довгим носом. Ну справжній француз.
В США все не так просто: дуже сильно залежить від спеціальності. Я вже писав реальний приклад: після закінчення дуже престижного уніванрситаюеиу двоє випускників пішли працювати в МакДональдс. Спеціальність «Екологія».
Влітку буде проходити чергову інтернатуру в Бостоні один наш український легінь - після закінчення докторантури в Стенфорді. Я думав, з руками заберуть на роботу. А ні… Спеціальність «Фізика».
gonchik74 написав:Може логічніше порівнювати прибиральника з прибиральником, а випускника з випускником? Якщо вже торкнулись прибиральників - маю знайому в районі Сакраменто. Працює спорадично, винаймає апарт, вчить двох дітей, об‘їхала все що могла в штатах та поруч. І головне - як виглядає та почувається. Паралельно маю родича, що провадить клінінговий бізнес в Італії вже років 25-30. Італієць вджобує набагато більше, по доходах паритет. Так це власник бізнесу. Простий клінер в його фірмі має 800 на руки. Зараз змушений підняти через нововведення Чінкве стелле)
Увесь інтернет пише, що клінери у Сакраменто вджобують за 30-35к на рік. І оренда апартмента десь 2к - 24к на рік. Нє, ну офігєнно можна жити у Каліфорнії з двома дітьми на ті 800-1000 дол. в місяць, що залишаються! Не сумніваюся. І це не враховуючи податки та приймаючи full-time job. Може, ваша знайома чогось не договорює?
Там и итальянец преувеличивает вджобавание ))) ах, эта сиеста ))) в Вашингтоне при +50 летом как-то моя подруга сиесты не замечает )))
Може логічніше порівнювати прибиральника з прибиральником, а випускника з випускником? Якщо вже торкнулись прибиральників - маю знайому в районі Сакраменто. Працює спорадично, винаймає апарт, вчить двох дітей, об‘їхала все що могла в штатах та поруч. І головне - як виглядає та почувається. Паралельно маю родича, що провадить клінінговий бізнес в Італії вже років 25-30. Італієць вджобує набагато більше, по доходах паритет. Так це власник бізнесу. Простий клінер в його фірмі має 800 на руки. Зараз змушений підняти через нововведення Чінкве стелле)
В моем доме живет женщина из Тернополя с сыном студенческого возраста. У не 2бдрм (J-4), минимальная цена, учитывая, что квартира ухоженная и с аккуратным ремонтом, тысяч 270-280. Уборщица в офисе. Уходит из дома в 9-10 утра, возвращается в 3-4 дня. У нас работал уборщик, ущел с 22 в час. Правда, 32 часа в неделю. На чек ему приходило около 500 долларов в неделю после уплаты налогов. В начале, работал еще мувером, имея 300 (если один день в неделю, если без типов) - 1000 (2 дня в неделю с хорошими типами) долларов в неделю кэшем. Потом решил себя беречь и отказался от мувинга. Иногда ему приходилось работать без выходных, тогда около 1000 за 7 дней работы после вычета налогов. В то-же время, сын друзей закончил универ в Германии и на старт получал 2600 евро. Программист. ЧЕрез несколько лет выщел на 3800, но получил промоушен и вроде сменил компанию.