Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Кількість вати, якої особливо багато вилазило на травневі свята, також дратувала. Тож я там вчився, трохи працював, але мені Харків "не зайшов". Харків'ян прошу не ображатися
Я також там навчався, але це вже більш ніж 20 років тому було, і в мене теж в пам'яті сірі неприглядні будівлі. Останнім часом там, кажуть, стало набагато красивіше, але я не був там вже років 5.
Rack , повністю ті самі спогади, теж навчався, але теж не був півжиття там. Хоча ні, в 2019 році на пару годин заїхав якось з Крама в ХНУПС на чергову медкомісію, і відразу назад. Місто не побачив. А, ще в 2022 поранених забирали там, теж не роздивишся особливо з повітря.
Faceless Вулиця Котлова - Велика Панасівська з 3 лютого 2016. Вулиця 1 кінної Армії - Го́льдбергівська вулиця з 20 листопада 2015. Площа Повстання - Майдан Захисників України з 2016. Московський проспект - проспект Героїв Харкова з 11 травня 2022. С Вашими замечаниями могу согласиться. Что есть, то есть. И причины понятны. Действительно промышленный город (был), соотв., много промплощадок. Причём много объектов достаточно старые. Застраивали в основном окраины. Старую застройку старались не трогать, т.к. при этом необходимо расселять проживающих там людей. А прописано там было... Ну а поскольку не столица, то можно не стараться. Достаточно много изменилось, но не всё. В частности. сильно застроили Клочковскую, Героїв Харкова. Многое отремонтировали и привели в порядок. Кое-что построили и на Сумской, хотя, на мой взгляд, иногда не очень вписывается в старую застройку. К этому надо привыкнуть. Хотя глаза режет.
ЛАД написав:Faceless Вулиця Котлова - Велика Панасівська з 3 лютого 2016. Вулиця 1 кінної Армії - Го́льдбергівська вулиця з 20 листопада 2015. Площа Повстання - Майдан Захисників України з 2016. Московський проспект - проспект Героїв Харкова з 11 травня 2022. С Вашими замечаниями могу согласиться. Что есть, то есть. И причины понятны. Действительно промышленный город (был), соотв., много промплощадок. Причём много объектов достаточно старые. Застраивали в основном окраины. Старую застройку старались не трогать, т.к. при этом необходимо расселять проживающих там людей. А прописано там было... Ну а поскольку не столица, то можно не стараться. Достаточно много изменилось, но не всё. В частности. сильно застроили Клочковскую, Героїв Харкова. Многое отремонтировали и привели в порядок. Кое-что построили и на Сумской, хотя, на мой взгляд, иногда не очень вписывается в старую застройку. К этому надо привыкнуть. Хотя глаза режет.
ЛАД написав:Faceless Вулиця Котлова - Велика Панасівська з 3 лютого 2016. Вулиця 1 кінної Армії - Го́льдбергівська вулиця з 20 листопада 2015. Площа Повстання - Майдан Захисників України з 2016. Московський проспект - проспект Героїв Харкова з 11 травня 2022. С Вашими замечаниями могу согласиться. Что есть, то есть. И причины понятны. Действительно промышленный город (был), соотв., много промплощадок. Причём много объектов достаточно старые. Застраивали в основном окраины. Старую застройку старались не трогать, т.к. при этом необходимо расселять проживающих там людей. А прописано там было... Ну а поскольку не столица, то можно не стараться. Достаточно много изменилось, но не всё. В частности. сильно застроили Клочковскую, Героїв Харкова. Многое отремонтировали и привели в порядок. Кое-что построили и на Сумской, хотя, на мой взгляд, иногда не очень вписывается в старую застройку. К этому надо привыкнуть. Хотя глаза режет.