Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 776777778779780 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:20

airmax78 писал(а):
  rjkz писал(а):Надо ехать, чтобы иметь возможность "расти над собой" (с). Есть куда.
В Украине мне уже было некуда расти.

Капець (тримаюсь правил форуму, але мав на увазі зовсім інше слово).
rjkz - який виріс з України і зараз вже працює... стидаюсь запитати де. Але там є Правління яке дуже схоже, за описом рішень які вони приймають і як це відбувається, на правління ОСББ.

Очень тронут вашим вниманием, вы лучше переживайте за то, как "на велосипеде смотритесь"(с). :mrgreen:
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:22

rjkz писал(а):
  airmax78 писал(а):
  rjkz писал(а):Надо ехать, чтобы иметь возможность "расти над собой" (с). Есть куда.

rjkz - який виріс з України і зараз вже працює... стидаюсь запитати де. Але там є Правління яке дуже схоже, за описом рішень які вони приймають і як це відбувається, на правління ОСББ.

Очень тронут вашим вниманием, вы лучше переживайте за то, как "на велосипеде смотритесь"(с). :mrgreen:

Ги-ги (пер на кацапську: Гы-Гы). Зачипило.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:22

andrijk777 писал(а):
  ЛАД писал(а):
  flyman писал(а):..........
вна Україні $150 в місяць це десь на рівні "мінімального безумовного доходу", при умові, що є власне житло, але ніяк це не "ніщета".

.......

Не нищета в смысле по мусоркам рыться не надо.
Но бедность.
Интересно было бы знать, где и как Вы живёте с такими затратами. Если будет желание, напишите, с интересом прочитаю. Если не хотите здесь, можно в личку.

150$(5$ в день) це навіть по міркам ООН не є бідність. А для пенсіонера з житлом в Україні - це точно не бідність. Хоч в кожного своє поняття бідності.
Щодо США. Особисто для мене прийнятий коефіцієнт 1:6. Тобто 150 в Україні це еквівалентно 900 в США. По-моєму 900 в США - це також не бідність.
Хоча безумовно отримати 150$ пенсії в Україні набагато важче ніж 900 в США.

МОгу ошибаться, кажется порог бедности - 20 куе в год.
В опросниках на всякие кредитки от магазинов (тут не только банки выдают кредитки) суммы дохода начинаются от 20 куе в год.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:32

flyman писал(а):
  airmax78 писал(а):

це не осбб, це НОА (згадав анектдот: це ви тут б..і х..ї смочкчете, а там роблю м..и ),
все ж цікаво, за 30 років, rjkz в Києві заробив 3 чи 5 квартир (нема куди рости, мабуть 6 квартира в Києві, це межа росту),
в казковій Америці, за 10 років, буде хоч одна (з нуля, як в Києві, а не з капіталу заробленого в ненці, де нема куди рости над собою), і без освіти (отриману задармо в бУРСР, а може, і в незалежній), в США ж наша освіта "не катіруєцца", сопромат не той, в інчах на дюйми з унціями, а не сантиметрах і кілограмах

Мда, не дает покоя форумчанам чужой карман.
Таки прав был Акурт.
Специально для вас, Флайман, могу ответить, что именно тех денег, которые заработал в США хватит на стартовое жилье. Без мортгиджа.
Но я не имею таких высоких требований к жилью как вы, поэтому пока не покупаю.
Ах, да! Еще у меня есть дети, именно дети, а не личинки. Я плачу за частную школу одного и чуть меньше штуцера за тьюторинг второго.
Ну и мы как-то умудряемся протянуть с едой на сумму отличающуюся от 125 долларов в месяц.
Еще какие вопросы? Насколько крепкий стул по утрам? Что я сегодня ел?
Как часто я принимаю душ?
Я очень рад, что вы в Украине, я так понимаю самостоятельно, умудряетесь заниматься оральными занятиями. У меня нет такой гибкости.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:35

Bolt писал(а):
  airmax78 писал(а):

З няли з язика, теж хотів написати, що щось схоже на ОСББ на Брайтоні... 😎

О!
Я смотрю, просто все решили этот день посвятить мне.
Тронут. Весьма тронут.
Что вы там с языка сняли?
Вы там с Флайманом вместе тусуетесь?
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:36

Hotab писал(а):andrijk777 ,
не потрібно багато чого" це чого? Пива і цигарок? :D :D можеш мені, батьку 3 дітей не розказувати казки.

Зайвих витрат дофіга, наприклад поставити брекети на обидві щелепи з видаленням чотирьох зубів мудрості. Не кажучи, про різних репетиторів, бо в школі не вчать і тп.(дитину в Карпати з класом відправити на пару днів декілька косарів) Той оптимізвтор ІТ-вець який живе на 130 баксів в місяць, відразу би перехотів дітей заводити. 😏
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:40

flyman писал(а):Якщо в бізнесмена в який момент пропаде бажання грати в соціальні статусні ігри, то 150$ вистачатиме, ще й залишатиметься.

Для мене це брєд, тому не бажаю дальше це обговорювати.
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:42

BIGor писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):Не правда, Шаман каже що Ви отримуєте х2 від середньої по області - біля 30 000 грн.
З мого оточення з рідного міста люди в середньому мають на руки 6700 - 10000 грн. А Шаман каже що вони отримують 26000 грн. :mrgreen:

Ну Шаман дещо перебільшив тільки 20+, і то пасив, але ні як не ЗП. На останній роботі де я робив до літа минулого року в мене було щось типа 10 кг брудними, тобто десь на 2,5 кг менше середньої по області.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 16:52

rjkz писал(а):
  airmax78 писал(а):

Да не плохо вобщем:
https://youtube.com/shorts/vh5_DbmTrvg?feature=share
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июн, 2023 17:09

Чогось нагадало,
Последний раз редактировалось BIGor Пн 05 июн, 2023 17:10, всего редактировалось 1 раз.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
  #<1 ... 776777778779780 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить