Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Якось не тулиться одне другого, яка ще криза кадрів у Польщі? ЄС за кілька років розпадеться: буде ЄС А (топчик), ЄС В (так собі), ЄС С (для лузерів)
Про який з тих ЄСів мова?
Из Польши наши уже начинают потихоньку релоцироваться дальше. У нас уже такие стали появляться. Логика в общем понятна: если без разницы, где начинать, то лучше в более богатой стране с хорошим социалом. Так что у поляков будет и так постепенно нарастать дефицит кадров. Через 50-100 лет? Когда начинают оперировать поколениями и столетиями, подразумевается "возможно когда-нибудь при большой удаче"
Читав що в Чехії та Польщі - найменше безробіття в ЄС - тому і найбільший "дефіцит" кадрів. Якщо людина починає реально з нуля, як "світчер" - то можливо Німеччина більш хороший варіант. А от для мене це поганий варіант, та і більшість ІТ-шників оминають Німеччину.
Там походу с налогами беда. И не дешево. Я так понял до 4к евро в месяц на 4х улетает. Правда это с арендой и 700евро в месяц машина обходится. Знакомый год просидел, сейчас дети школу доучили, и собирается в Испанию переезжать.
BIGor написав:Ця історія для емігрантів, які можуть собі дозволити жити (знімати житло, харчуватись, купляти одяг тощо) і не працювати протягом 4-5 років + отримати безкоштовне навчання.
Ця історія дійсно перкрасна, і вона підтверджує, що якщо щось робити, то воно і получится. Я не маю права розказувати всі подробиці - це приватна справа одного з наших форумчан, але декілька днів тому відбулася одна з найвидатніших подій (гадаю, я не перевищу приватні подробиці та учасник цього форуму на мене на образиться. Якщо образиться: видалю цей текст): - синочок виїхав рік тому з України через Польщу у Францію, звичайний школьник. Ну як звичайний: в голові клепка є. - переміг в конкусі на обдарованих школьників однієї наукової світової (!) фундації. Тепер на мапі лауреатів цієї фундації з"являється прапорець з позначкою: "Харків, Україна, прізвище та ім"я хлопця". Вперше там буде позначка на теренах України. Зауважу що українець попав в число лауреатів вперше за 34 (!) рокі існуання цієї фундації. - тепер для 17-ти річного хлопця Фонд супроводжує весь період навчання у обраному лауреатом університеті, оплачуючи всі необхідні витрати та залучаючи до соціальних та професійних кіл спілкування.
Ну що ж, комусь не подобаються французькі авто... Вірю. А хтось сідає в "The DS 7 Crossback", now known as simply the DS 7, is a compact luxury crossover SUV from the French automaker DS Automobiles." та їде...
akurt написав:А хтось сідає в "The DS 7 Crossback", now known as simply the DS 7, is a compact luxury crossover SUV from the French automaker DS Automobiles." та їде...
Цілком розумію, пане Франте, чого ви так збудилася від слів «The DS 7 Crossback» - авто цікаве, але не дешеве. Якщо обʼєктивно, то ваш Ланос дуже непогана тачка, особливо, якщо випуску 1997/1998 років, коли привозили кораблями з Кореї в Чорноморськ, там прокручували колеса та табличку під капотом «Made in Ukraine”. По витратам бензину зовсім не дешева, але ходова там дуже непогана.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 26 чер, 2023 12:30, всього редагувалось 1 раз.
Там походу с налогами беда. И не дешево. Я так понял до 4к евро в месяц на 4х улетает. Правда это с арендой и 700евро в месяц машина обходится. Знакомый год просидел, сейчас дети школу доучили, и собирается в Испанию переезжать.
Виходить така картина - соціальщики і халявщики кажуть що Німеччина найкраща для еміграції, а хто вджобує і відлистує 45% зарплатні на соціал - кажуть що погана країна для еміграції.
BIGor написав:Ця історія для емігрантів, які можуть собі дозволити жити (знімати житло, харчуватись, купляти одяг тощо) і не працювати протягом 4-5 років + отримати безкоштовне навчання.
Ця історія дійсно перкрасна, і вона підтверджує, що якщо щось робити, то воно і получится.
Ну я пробував пів-року не працювати, коли переходив в ІТ (треба було вчити) - це просто жесть, заощадження уходять дуже швидко. Про 4-5 років не працювати можна тільки мріяти. Можливо жінкам в цьому плані простіше - якщо є людина що забезпечує.
Виходить така картина - соціальщики і халявщики кажуть що Німеччина найкраща для еміграції, а хто вджобує і відлистує 45% зарплатні на соціал - кажуть що погана країна для еміграції.
Ага, так и есть. Ну впринципе вся Европа +/- такая. Польша/Испания лучше в этом плане - тут налогов меньше.
akurt написав:Якщо панове з цікавістю подивилися відео від Віталія - "Польщя-США", то варто подивитися і відео від Андрія "Польщя-Канада."
Чесно кажучи прослухав 20 хв. і далі виключив. Ну не можу просто витримати. В тому відео інфи скоріш на 5 хв., а чуваку хочеться щось дуже поговорити...
San написав:Николай ещё раз убеждается, что не зря уехал. Столько бреда и желчи льётся в его адрес
Да уж. Но, лучше тут на форуме пусть все выльется, нежели если-бы ВДРУГ решил приехать и был-бы "приятно" удивлен в реале. Я не сомневаюсь, что тут представлены настроения определенной части населения. Так что вроде как должен сказать даже "спасибо".
Вы очень верно отметили: "определенной". К сожалению, наш форум уже очень давно не даёт объективную картину взглядов всего населения. О причинах писать не буду - опять забанят. Но факт остаётся фактом. Это хорошо показывают результаты недавних опросов КМИС https://www.kiis.com.ua/?lang=ukr&cat=reports "ПРЕС-РЕЛІЗИ ТА ЗВІТИ" от 19 и 22 червня. Согласно этим опросам 86% населения считает, что "Володимир Зеленський здатен ефективно працювати як Верховний Головнокомандувач та організовувати оборону країни" и смены президента после войны хотят всего 23%. Причём, эти 23% это те, кто хочет смены вообще всех, - и ВР, и правительства и Президента; прямо против президента - 0%. И что меня несколько удивило - на западе отношение к Зеленскому даже слегка лучше, чем на востоке. Читая форум, можно прийти к совершенно противоположным выводам.