|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 27 чер, 2023 09:48
Пʼять балів, пане vitaliian! Shaman - це голова: « от дізнався про дещо нове - я чесно можу сказати, що знаю далеко не все».
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 27 чер, 2023 11:40
Зовете к себе, в США?) Или где вы там? 1 июля уже скоро, вещи собрали или в дороге?
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 11:46
Чукча2 написав:Зовете к себе, в США?) Или где вы там? 1 июля уже скоро, вещи собрали или в дороге?
Майже все зібрав вже. 2-3 доби і висуваюсь.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 27 чер, 2023 11:56
Ну чего, это ж не пустой Киев как 12 марта я увидел.
Если хорошо отдохнул, отсиделся… не все так плохо.
Народ гудит, рестораны работают, жизнь идет .
Будут пугать только работа ПВО, сирены, ну и цены кусаться
Все будет хорошо
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 12:01
Чукча2 написав:Ну чего, это ж не пустой Киев как 12 марта я увидел. Если хорошо отдохнул, отсиделся… не все так плохо. Народ гудит, рестораны работают, жизнь идет . Будут пугать только работа ПВО, сирены, ну и цены кусаться Все будет хорошо
Я не по ресторанах гудіти їду. Працювати треба. Країну перебудовувати.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 27 чер, 2023 12:13
vitaliian написав: Чукча2 написав:и цены кусаться
это после венских то? за их чашеку кофе в атб можно корзинку комбикорма купить. airmax78 написав:Я не по ресторанах гудіти їду. Працювати треба. Країну перебудовувати
понятно, значит цены будут как в Австрии. пока что любая реформа только этим и заканчивалась.
Спочатку доведемо ВВП на душу населення до рівня Австрії. Далі - подивимось.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 27 чер, 2023 15:06
rjkz написав: airmax78 написав: Чукча2 написав:Ну чего, это ж не пустой Киев как 12 марта я увидел. Если хорошо отдохнул, отсиделся… не все так плохо. Народ гудит, рестораны работают, жизнь идет . Будут пугать только работа ПВО, сирены, ну и цены кусаться Все будет хорошо Я не по ресторанах гудіти їду. Працювати треба. Країну перебудовувати.
Давно мне так стращно не было за Украину.
Релакс (Инглиш, A1). Вам тепер за Нью-Йоркщіну треба турбуватись, а АППС Люкс себе вже 843 рази окупив - то його можна списати.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 27 чер, 2023 17:18
airmax78 написав:......... Спочатку доведемо ВВП на душу населення до рівня Австрії. Далі - подивимось.
Какие люди! Гигант мысли, отец русской (ой, украинской!) демократии! Сроки не назовёте? Верю в Ваши силы! Если Вы лично возьмётесь... Год? два? Надеюсь мои дети доживут? Или хотя бы внуки? Правда, смущает Ваше отношение к "автентичним індусам". Чьими руками будете доводить ВВП? Западу без них не удалось.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 27 чер, 2023 18:37
andrijk777 ЛАД написав:Требовать Вы, конечно, можете. Но и они могут вежливо проигнорировать Ваши требования.
Я(поки-що) не володію таким авторитетом щоб до моїх вимог прислухався Європейський Союз.  Але мені приємно що ви так високо мене оцінюєте. 
Вы же сами написали: Так, буду трєбовать. Но, вообще, я имел ввиду Украину и наши вероятные требования. Хотя всё это по сути может быть только в виде просьб. Никаких оснований для требований у нас, в общем-то, нет. Они нам ничем не обязаны. Вполне могут ответить: "Мы вам помогли выстоять в войне, скажите спасибо. А теперь, пожалуйста, сами". Очень надеюсь, что такого не будет. Но для это нам не стоит рассказывать, в частности, о "панах-нацистах" и "Які ж огидні автентичні індуси".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 27 чер, 2023 20:41
rjkz написав: Wisznia2021 написав: rjkz написав:Тю... А люди розглядають іміграцію, як де "більше грошей перепаде"- цинічно? Чи патріотично?
У Вас в Германии все так-же как в Украине, только "больше грошей"? Разницы никакой?
В Україні війна.
Больше разницы никакой? ЗЫ: Я возможно ошибаюсь, но Ваша информированность дает основания полагать, что Вы в Германии не в первый раз/не только во время войны.[/quote] Ви праві: перший раз в Німеччині була 45 хвилин в 2010 році в аеропорту Дюса була пересадка на літак в Париж. Другий раз в 2015 році їхали поступати в уні, посольство дало візу точнісінько на 4 дні під квитки туди- назад. І третій раз була перед Ковідом- на той час( з фото і розмов дочки я вже зрозуміла, що Німеччина неймовірно гарна країна і дуже недооцінена з туристичної точки зору. Тоді ми об'їздили багато міст на півночі країни, десь днів 10 чи 14 була. В Німеччині мені не вистачає теплого моря, тому улюблена країна Іспанія, бо там є і природа, і архітектура, і шоппінг, і мистецтво дуже іноді...несподіване. і Іспанія теж дуже різна в залежності від регіону. А взагалі, я багато де була( писала про це неодноразово), але багато де і не була( але стараюсь бути)
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
|