|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:30
vitaliian написав: Shaman написав:те, що ви торгуєте дипломами, пишете ви в кожному другому повідомленні -
хотите ещё один купить?  для своих у akurt скидка.
Пане Vitaliian! 5 балів! Людей з певними проблемами - треба мокрою ганчіркою по шиї! Інакше не розуміють. Пане Shaman! Раджу вам заздалегідь вивернути кишені з грошима та підготовувати податковий звіт: пані Вишня2021, сидячі в Німеччині, дуже ретельно перевірить кишеню.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 29 чер, 2023 22:31, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1450 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:31
Якщо людина заробила 200-300 тисяч баксів - то вона не купить в Анталії ніколи і нічого - якщо не збирається бути в подальшому гідом для руськомірного лайна)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:32
Класні слова: я так і знав, що ви нічого не заробили. До речі: за вказану ціну навряд чи щось купите пристойне: часи інвестицій пройшли. Хіба щось в пустелі далі аеропорту… Там є за таку ціну.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 29 чер, 2023 22:33, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:33
І це на секундочку - зарплатня доброго it спеціаліста за 4-5 років праці, щоб проміняти на однокімнатне лайно десь )
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:34
Ви впевнені у слові «доброго». Добрий отримує в Україні орієнтовно 5000$ на місяць. Серед тих, з ким я спілкуюся щодня: 50% ІТ-ники, від України до США, 30% - моряки. 20% - бізнесмени середньої руки. Так що можете мені багато цікавого розказувати. Послухаю.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 29 чер, 2023 22:42, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:36
akurt написав:Класні слова: я так і знав, що ви нічого не заробили. До речі: за вказану ціну навряд чи щось купите: часи інвестицій пройшли. Хіба щось в пустелі далі аеропорту…
Я просто припущу що мої статки разів в 4-5 більші за ваші, і да мені не потрібно щось купувати в дупі світу щоб в 50 років придбати йогурт в анталійському супермаркеті зі знижкою, і ще вам відкрию по секрету що за 150 тисяч баксів можна купити квартиру в справжній Європі (наприклад в Італії) а не в російськомовному гетто в Анталії)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:37
cherchiltank написав: akurt написав: Faceless написав: Треба, хоча не обов'язково у ВНЗ. Ну і щодо Computer science - дай боже, щоб галузь вийшла з цієї кризи і не зайшла в ще одну, спровоковану широкомасштабним впровадженням ШІ - бо знайти хорошу роботу новачку буде надзвичайно важко
Криза, мабуть, якась є. На цю тему цікава історія: в одній дуже дуже дуже відомій фірмі IT-напрямку в США працює наш українець. Стоїть так добре, що входить у відбіркову комісію за прийому новачків, які хочуть мати багато або дуже багато грошей. В цей час в Європі на цікавій посаді стоїть його одногрупник. Ось йому і пропонується подати заявку та прийти на роботу в цю фірму з метою отримувати багато грошей, або дуже багато грошей. Звісно, переїхати з Європи в США. Нічого поганого в такому протеже немає: той, хто зараз в США, свого часу влаштував на своє місце в Україні того, хто зараз в Європі. Тобто знав його здібності та вміння. Той, що в Європі, теж непогано стояв на ногах, та відмовився. Але раптом через три місяця - я не знаю причин - звільнився і почав шукати в Європі роботу. Типу я «крутий» та «досвідчений». Несподівано виявилося, що круті та досвідчені НЕ потрібні. Він тоді кинувся до друга - одногрупника. І яка ж несподіванка: тая фірма припинила набір новеньких, Ось така криза буває… ще й як буває… Правда.
Зарплатня айті в штатах - в 2-4 рази вища ніж в Європі по аналогічних посадах, як я писав в мене у жінки зарплатня в Україні вища ніж би вона переїхала в Європу по релокаціі в цій же компанії (ну і фопи - куди без них)
Зараз по Україні в ІТ просто велике просідання. Гляньте статистику Джинні. А з приводу грошей на руки - ФОП-ам вже не довго лишилось, багатьох переводять в Дія-сіті - а далі цих людей будуть доїть. Броні на ІТ немає, галузь потихеньку деградує. Та і ще, обговорювали тут вже майбутні пенсії - буде у Вашої дружини 70 доларів пенсія, якщо на ФОПі. Ці маленькі податки потім дуже дорого обходяться. Хоча все одно розкрадається на державному рівні.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:42
Зараз по Україні в ІТ просто велике просідання. Гляньте статистику Джинні. А з приводу грошей на руки - ФОП-ам вже не довго лишилось, багатьох переводять в Дія-сіті - а далі цих людей будуть доїть. Броні на ІТ немає, галузь потихеньку деградує. Та і ще, обговорювали тут вже майбутні пенсії - буде у Вашої дружини 70 доларів пенсія, якщо на ФОПі. Ці маленькі податки потім дуже дорого обходяться. Хоча все одно розкрадається на державному рівні.[/quote] Ну пенсія в мене буде ще менша - але при середній тривалості життя у чоловіків я нею не переймаюсь, до того ж здаючи навіть одну квартиру в Києві яких у мене не одна - 300-500 баксів додатку до пенсії можна отримати)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 чер, 2023 22:49
cherchiltank написав:Зараз по Україні в ІТ просто велике просідання. Гляньте статистику Джинні. А з приводу грошей на руки - ФОП-ам вже не довго лишилось, багатьох переводять в Дія-сіті - а далі цих людей будуть доїть. Броні на ІТ немає, галузь потихеньку деградує. Та і ще, обговорювали тут вже майбутні пенсії - буде у Вашої дружини 70 доларів пенсія, якщо на ФОПі. Ці маленькі податки потім дуже дорого обходяться. Хоча все одно розкрадається на державному рівні.
Ну пенсія в мене буде ще менша - але при середній тривалості життя у чоловіків я нею не переймаюсь, до того ж здаючи навіть одну квартиру в Києві яких у мене не одна - 300-500 баксів додатку до пенсії можна отримати)[/quote] Щось я не бачив, щоб на різницю в податках люди квартири купляли. Та і здача в оренду в Україні - тільки вниз в твердій валюті.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 30 чер, 2023 02:57
nekefer написав: rjkz написав:они покупают бренднью борт, ухайдокивают его за несколько лет и продают НЕ лоукостам как почти новый
насколько знаю в авиатранспорте очень серьёзные регламенты, там нельзя скрутить пробег и продать хлам как почти новый, там поминутно вся жизнь самолета расписана в самых мелких деталях, иначе просто не допустят к полетам
На самом деле, в первую очередь цену на бу борт определяет его возраст, а уж потом налет. Я не думаю, что кто-то что-то скручивает. И в глобальном плане политку покупки-продажи определяют экономисты, а технари только "на подхвате". Когда-то подсел на документальный сериал про расследование авиакатастроф...ну не так уж там все строго и "как в аптеке" как мы об этом думаем. Хотя зависит от компании. Когда-то немного был знаком с руководством генерального представительства Эль-Аль, в частном доверительном разговоре, они меня убеждали, что вопросы безопасности контролируются очень скурпулезно. Но это Эль-Аль. А вот на некоторых украинских бортах приходилось летать - было страшновато. Когда тебе подают борт с металлической полосой через лобовое стекло (на заклепках), в салоне разнобой сидений, то впечатление, что этот борт ремонтируется с какой-то разборки...или сам оттуда. МАУ. 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10