Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 866867868869870 ... 2917>
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 17:49

akurt написав:Ну реально, slonomag, так и есть: еду еду перекрёсток за перекрестком, и все зеленый, и зеленый, и зеленый. Думал, случайность.

Да, так в этом же и задача + минимизировать простой чтобы не было такого что ты подъехал на светофор, на пересекающей дороге 0 машин, а ты стоишь 20 сек, ждешь зеленый. Интересная и полезная задачка.

И это кстати отличный пример того что програмирование это не чистое писание кода. Конкретно тут можно програмирование вообще не знать, просто придумать логику, а потом просто объяснить на пальцах любому мидлу и он сам уже напишет код (превратит логическую цепочку событий в набор if/else).
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 17:54

akurt написав:Ну реально, slonomag, так и есть: еду еду перекрёсток за перекрестком, и все зеленый, и зеленый, и зеленый. Думал, случайность.

Все новое - это хорошо забытое старое.
Лет 40-45 тому назад в Киеве на некоторых улицах висели таблички "Зеленая волна" с указанием скорости, на которой нужно двигаться, чтобы в нее попасть.
Эффект был именно такой, как Вы описали.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21617 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 17:58

Faceless написав: Треба, хоча не обов'язково у ВНЗ.
Ну і щодо Computer science - дай боже, щоб галузь вийшла з цієї кризи і не зайшла в ще одну, спровоковану широкомасштабним впровадженням ШІ - бо знайти хорошу роботу новачку буде надзвичайно важко

Криза, мабуть, якась є.
На цю тему цікава історія: в одній дуже дуже дуже відомій фірмі IT-напрямку в США працює наш українець.
Стоїть так добре, що входить у відбіркову комісію за прийому новачків, які хочуть мати багато або дуже багато грошей.
В цей час в Європі на цікавій посаді стоїть його одногрупник. Ось йому і пропонується подати заявку та прийти на роботу в цю фірму з метою отримувати багато грошей, або дуже багато грошей. Звісно, переїхати з Європи в США.
Нічого поганого в такому протеже немає: той, хто зараз в США, свого часу влаштував на своє місце в Україні того, хто зараз в Європі. Тобто знав його здібності та вміння.
Той, що в Європі, теж непогано стояв на ногах, та відмовився.
Але раптом через три місяця - я не знаю причин - звільнився і почав шукати в Європі роботу.
Типу я «крутий» та «досвідчений».
Несподівано виявилося, що круті та досвідчені НЕ потрібні.
Він тоді кинувся до друга - одногрупника.
І яка ж несподіванка: тая фірма припинила набір новеньких,
Ось така криза буває… ще й як буває… Правда.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 18:09

:arrow:
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 29 чер, 2023 21:45, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 18:26

Ну, ребята, «зеленая волна» времен СССР и нынешняя автоматизация - разные вещи.
Своими глазами видел в мае в США автомобили, которые ездят без водителя за рулем.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 20:29

akurt написав:
  Faceless написав: Треба, хоча не обов'язково у ВНЗ.
Ну і щодо Computer science - дай боже, щоб галузь вийшла з цієї кризи і не зайшла в ще одну, спровоковану широкомасштабним впровадженням ШІ - бо знайти хорошу роботу новачку буде надзвичайно важко

Криза, мабуть, якась є.
На цю тему цікава історія: в одній дуже дуже дуже відомій фірмі IT-напрямку в США працює наш українець.
Стоїть так добре, що входить у відбіркову комісію за прийому новачків, які хочуть мати багато або дуже багато грошей.
В цей час в Європі на цікавій посаді стоїть його одногрупник. Ось йому і пропонується подати заявку та прийти на роботу в цю фірму з метою отримувати багато грошей, або дуже багато грошей. Звісно, переїхати з Європи в США.
Нічого поганого в такому протеже немає: той, хто зараз в США, свого часу влаштував на своє місце в Україні того, хто зараз в Європі. Тобто знав його здібності та вміння.
Той, що в Європі, теж непогано стояв на ногах, та відмовився.
Але раптом через три місяця - я не знаю причин - звільнився і почав шукати в Європі роботу.
Типу я «крутий» та «досвідчений».
Несподівано виявилося, що круті та досвідчені НЕ потрібні.
Він тоді кинувся до друга - одногрупника.
І яка ж несподіванка: тая фірма припинила набір новеньких,
Ось така криза буває… ще й як буває… Правда.

Зарплатня айті в штатах - в 2-4 рази вища ніж в Європі по аналогічних посадах, як я писав в мене у жінки зарплатня в Україні вища ніж би вона переїхала в Європу по релокаціі в цій же компанії (ну і фопи - куди без них)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 20:36

akurt написав:Пані Вишня2021, ну припиніть вже писати дурниці: Ви ж нанесли купу сміття, що я торгую дипломами університетів США та Європи, а в перервах торгую квартирами в Анталії.
Припиніть вже: соромно за вас.

те, що ви торгуєте дипломами, пишете ви в кожному другому повідомленні - хтось так про вас начебто сказав. оригінального повідомлення я так й не бачив.

хто б пояснив, що це значить? :roll:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 20:39

Сибарит написав:

Все новое - это хорошо забытое старое.
Лет 40-45 тому назад в Киеве на некоторых улицах висели таблички "Зеленая волна" с указанием скорости, на которой нужно двигаться, чтобы в нее попасть.
Эффект был именно такой, как Вы описали.

але раніше водій мав підлаштовуватися під систему, а тепер система міняється в залежності від завантаженості на дорозі. ефект схожий, принцип зовсім інший.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 21:47

Shaman написав:те, що ви торгуєте дипломами, пишете ви в кожному другому повідомленні -
хотите ещё один купить? :D для своих у akurt скидка.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 29 чер, 2023 21:49

vitaliian написав:
  Shaman написав:те, що ви торгуєте дипломами, пишете ви в кожному другому повідомленні -
хотите ещё один купить? :D для своих у akurt скидка.

купувати - нема сенсу :)
а отримувати - нема часу :D
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 866867868869870 ... 2917>
Форум:
+ Додати