|
Безробітних в Україні долучатимуть до будівництва — уряд |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 22 чер, 2022 10:10
Пропонуємо до обговорення: Уряд вирішив реформувати сферу зайнятості в Україні. Зокрема планується залучати безробітних до суспільно корисних робіт — розбору завалів або будівництва.
Дивися повний текст Безробітних в Україні долучатимуть до будівництва — уряд
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 10:49
Ну, все правильно. Речь же не идет о принудительном труде. А речь идет о хитрожопах, которые трудоустроены неофициально и получают пособие по безработице. Им предложат поработать на стройках. Отказался - значит, не так у тебя и плохи дела.
-
derbykiev
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 11:23
derbykiev написав:Ну, все правильно. Речь же не идет о принудительном труде. А речь идет о хитрожопах, которые трудоустроены неофициально и получают пособие по безработице. Им предложат поработать на стройках. Отказался - значит, не так у тебя и плохи дела.
А разве для получения пособия _до этого_ не нужно было быть официально трудоустроенным -- и платить взносы в том числе и на "безработицу"? А так интересная схема вырисовывается: уволили (в связи с ликвидацией) какого-нить директора с ЗП тыщ эдак в 100. Месяц ему вакансии дворников предлагают, а потом вообще "на мороз" с ЗП в 6 тыщ -- завалы разгребать 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 чер, 2022 11:46
Можно пойти немного дальше. Разыграть белоруский сценарий. Тунеядцы платят безработным. Я не удивлюсь.
-
wadimk
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 11:59
Все должны приносить пользу
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 12:06
wadimk написав:Можно пойти немного дальше. Разыграть белоруский сценарий. Тунеядцы платят безработным. Я не удивлюсь.
Ну, это уже слишком жестоко. Трудовых лагерей с трудоднями будет достаточно...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 чер, 2022 18:12
derbykiev написав:Ну, все правильно. Речь же не идет о принудительном труде. А речь идет о хитрожопах, которые трудоустроены неофициально и получают пособие по безработице. Им предложат поработать на стройках. Отказался - значит, не так у тебя и плохи дела.
Знаєте слова Мартіна Німеллера: "У Німеччині вони спочатку прийшли за комуністами, але я не сказав нічого, бо не був комуністом. Потім вони прийшли за євреями, але я промовчав, тому що не був євреєм. Потім вони прийшли за членами профспілки, але я не був членом профспілки і не сказав нічого. Потім прийшли за католиками, але я, будучи протестантом, не сказав нічого. А коли вони прийшли за мною - за мене вже не було кому заступитися. "
Поцікавтесь таким терміном Цільова мобілізація, наш уряд вже його давно крутить в руках, а зараз закинув першу частинку, і дивляться як народ сприйме 
-
Vit.Ali
-
-
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
|