Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 172173174175176 ... 237>
Сообщение Добавлено: Сб 21 сен, 2024 15:13

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Faceless писал(а):
kingkongovets писал(а):
Хомякоид писал(а):antey1969

в «те времена» зимой снег лежал и дожди осенью шли.
а сейчас уже 12 лет в Киеве снега толком не видели

а зиму 2009-2010, коли космонавт вирішив взагалі не прибирати сніг під лозунгом «весною сам розтане» ти не памʼятаєш?
чи ти тоді був далеко не тільки від Києва, але й від своїх Чабанів?
А в 2013 снігопад навесні. Одразу за кілька років наперед мабуть
клімат дійсно змінився і тропічні лівні як і штормові снігопади стають звичною справою
а деякі унікуми продовжують трусити про «звичайні дощики» та «нечищені ливньовки»

зи:
до речі я, як киянин, який тут живе вже 55й рік, можу розповісти, що при совку сніг прибирали лише в центрі, та на магістральних вулицях, все інше місто потерпало в сугробах і лайні

ззи: снігопаду восени 2013го передувало декількі років з пекельною спекою влітку
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Сб 21 сен, 2024 16:22

kingkongovets писал(а):до речі я, як киянин, який тут живе вже 55й рік, можу розповісти, що при совку сніг прибирали лише в центрі, та на магістральних вулицях, все інше місто потерпало в сугробах і лайні

ззи: снігопаду восени 2013го передувало декількі років з пекельною спекою влітку

Снігопад 2013 року був не восени а весною.
Точніше 22.03.2013 р.
Не знаю як зараз а до 2015 року я катався постійно на бігових лижав в районах Чабани та Голосієво.

То шо в центрі піщов ріст ?
Ріст на оренду переростає в ріст на бетонометри ?
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Сб 21 сен, 2024 16:28

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Хомякоид писал(а):
  kingkongovets писал(а):до речі я, як киянин, який тут живе вже 55й рік, можу розповісти, що при совку сніг прибирали лише в центрі, та на магістральних вулицях, все інше місто потерпало в сугробах і лайні

Снегопад 2013 року був не восени а весною.
Точніше 22.03.2013 р.
Не знаю як зараз а до 2015 року я катався постійно на бігових лижав в районах Чабани та Голосієво.

То шо в центрі піщов ріст ?
Ріст на оренду переростає в ріст на бетонометри ?
так, звичайно весною, я просто обдрукувався
ти взагалі багато чого не знаєш і знати не можеш, ти коли востаннє тут був?
але це не заважає тобі постити тут всяку х... і власну рефлексію, яка не має жодного відношення до реальністі
припиняй, зайобуєш
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 22 сен, 2024 10:44

Игорь Алексеевич писал(а):
  sens писал(а):
  Игорь Алексеевич писал(а):для чего вообще следить на форумах за курсом?

наприклад 2 року по тому дійсно виходив гарний прибуток через валютообмін .
на сьогодні умовно можна сумою в 50 к уо по євро купити по 46 ( коли є ) і продати хоча б по 46,35 . На різниці можна спокійно жити , якщо сума більше в 2...5 разів , то не треба себе дурити щодо оренди - на курсі ви отримаєте прибуток і готівкові кошти ,без проблем як в банках .

Онлайн уже не поменяете - банки сегодня заблокируют счета на зюкание. А бегать по обменникам с пакетами, стаптывать кеды и играть в пятнашки - детский сад. С суммой 50тыс. у.е. сегодня можно в Киеве купить готовую недвигу с ремонтом и мебелью под аренду и ежемес. получать от 15тыс грн в мес. без мозгоёбки и с курсами в обменниках.
Опять же это для ленивых. 50тыс можно разместить в др. инвестиции и получать ещё больше, чем с аренды.

напевне можна, й купити за 50 куо, й отримувати 15 тис грн за оренду - але в різних випадках. навіть у Львові квартира коштує дорожче, а оренда за неї - нижче. це ви цифри підібрали, щоб показати наче пристойну дохідність - але це нереальні цифри.

"др. инвестиции" - вони настільки інші, що про них більше ніхто не знає. валюта, депозит, ОВДП - наше все. власний бізнес - це вже не зовсім про пасивні інвестиції. крипта та інша екзотика - це вже зовсім інший рівень ризиків...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 22 сен, 2024 10:54

Игорь Алексеевич писал(а):
  Shaman писал(а):напевне можна, й купити за 50 куо, й отримувати 15 тис грн за оренду - але в різних випадках. навіть у Львові квартира коштує дорожче, а оренда за неї - нижче. це ви цифри підібрали, щоб показати наче пристойну дохідність - але це нереальні цифри.
Вы давно что то покупали или продавали из недвиж.?. Советую более детально ознакомиться с этим рынком на СЕГОДНЯ. 50 тыс. у.е. в Киеве это уже выше средней цены недвиж., которую можно купить и на второй день сдать в аренду именно за 13-15тыс.грн.

я привів аналогію зі Львовом. ок, нехай прокоментують знавці КРЖН.

я ж не кажу, що не можна купити за 50 куо. викликає сумнів, що оперативно можна здати вже бач за 13 т грн. нерухомість дешевшає, оренда росте - як на мене це має корелювати.
хіба що ви розповідаєте про варіант, що квартира коштує так дешево через нюанси з документами - тоді теж така собі інвестиція.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 22 сен, 2024 11:00

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Shaman писал(а):нерухомість дешевшає, оренда росте - як на мене це має корелювати.
23-24год, года передвижения населения. У кого есть деньги, выезжают или ранее выехали и теперь продают все в стране. Цены просели от света, постоянных прилётов и неопределённостью даже на эту минуту. Арендуют в Киеве, т.к. там есть работа и много возможностей для бизнеса. Поэтому людей не интересует аренда от 30 тыс., а охота за квартирами в райо-не 13-15 тыс. Пошло перемещение людей из юго-востока в столицу. У них денег пока на покупку - нет, но есть возможность оплачивать за аренду.
А кто с мозгами и есть несколько недв. в той же столице, то начинает перераспределять деньги в бетон по разным странам. Продав одну кв. в Киеве, то можно за эти деньги купить кв. предпол. в Болгарии на побережье и там сдавать в аренду.
Последний раз редактировалось Игорь Алексеевич Вс 22 сен, 2024 11:06, всего редактировалось 1 раз.
Игорь Алексеевич

Заблокирован
С нами с: 13.09.09
Благодарил (а): 113 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 22 сен, 2024 11:04

Игорь Алексеевич А тим часом в мене дедалі більше бажання продати свою квартиру в Ужгороді і перейти на орендовану. А долари покласти під матрац на кілька років. В кожного свої цілі: Ви хочете заробити, я - зберегти зароблене...
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 22 сен, 2024 11:09

Дюрі-бачі писал(а):Игорь Алексеевич А тим часом в мене дедалі більше бажання продати свою квартиру в Ужгороді і перейти на орендовану. А долари покласти під матрац на кілька років. В кожного свої цілі: Ви хочете заробити, я - зберегти зароблене...

По чому продаєте?
Investor_K

Заблокирован
С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 22 сен, 2024 11:13

Дюрі-бачі писал(а):Игорь Алексеевич А тим часом в мене дедалі більше бажання продати свою квартиру в Ужгороді і перейти на орендовану. А долари покласти під матрац на кілька років...

Тут такий момент може бути, як із відкупом Євро вище, якщо вони різко подорожчають. Я знаю, що ціни в Ужгороді дали +100%, сам розглядав його та прошляпив момент. Але може таке бути, що ціни залишаться такими навіть після війни. Бо ті люди, що переїхали зі сходу, можуть осісти назавжди по причинам: 1) пошкоджене/експопрійоване житло на сході; 2) банально звикнуть, обростуть знайомими, зв'язками; 3)страх перед новим вторгненням, яке краще зустріти в Ужгороді; 4)швидкий вступ або відома приблизна дата вступу в ЄС;
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 22 сен, 2024 11:17

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Investor_K писал(а):По чому продаєте?

В 2021 ціна була 450-500$ за м2
На піці цін восени 2022 - 1300$
Зараз реально продати десь по 1000-1100$
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
  #<1 ... 172173174175176 ... 237>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор