Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 174175176177178 ... 198>
Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 18:12

75stasstas75 написав:Игорь Алексеевич
но лично я бы не рискнул на данный момент покупать недвигу

в каких городах?
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 18:14

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Игорь Алексеевич написав:Вы реально верите в высокие цены?.

ризиково , купляв в останній раз новобудову .
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 18:22

Yuri_61 написав:
  75stasstas75 написав:Игорь Алексеевич
но лично я бы не рискнул на данный момент покупать недвигу

в каких городах?

Киев
75stasstas75

Подякував: 5 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 22:18

зараз на ютьюбі подивився відео, як зберегти зароблене від інфляції:
відповідь одна: КУПУВАТИ ЗОЛОТО. Жодна фіатна валюта не є засобом накопичення.
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 вер, 2024 22:32

Yuri_61
З золотом така ситуація - скільки на нього не дивишся, завжди думаєш "от запізно, якби хоч півроку тому". Проходить півроку і виявляється, що тоді ще була непогана точка входу :D
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 23 вер, 2024 00:29

Дюрі-бачі написав:
  Investor_K написав:По чому продаєте?

В 2021 ціна була 450-500$ за м2
На піці цін восени 2022 - 1300$
Зараз реально продати десь по 1000-1100$

Это какие квартиры были до войны по 450-500? Советская панель под ремонт, масариковские коммуналки под расселение или хрущи с комнатами по 8-9метров?
По 1300 эту же прелестную прелесть без ремонта "заходи и живи" сферически-вакуумный переселенец из Харькова или Северодонецка хрен бы во время массовых блэкаутов купил бы. А нормальный ремонт с демонтажом всего подгнившего на половину суммы за метр потянуть может на малой и сверхмалой площади.
В Ужгороде вообще есть проблема удалённых от центра(жизни) города районов и транспортного перемещения от работы в такие места(ещё не гетто как Троя и Борщага, но рядом)??? Или все на бляхах б/н ездят и маршрутка/тралик/трамвай никому не нужна?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 вер, 2024 09:38

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Хомякоид написав:Не знаю як зараз а до 2015 року я катався постійно на бігових лижав в районах Чабани та Голосієво.

в цьому році я на трухановому остроку катався.

дуже класно було
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 22:56

zerocool написав:Ціна 35 000 або найкраща пропозиція. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Это ключевая фишка и "коронка" одного из самого крупного и старого Киевского агенства "Золотые ворота",которые любят морочить своим клиентам(лохам) яйца.Собирая их как гусей на просмотры и разводя на бабки...до желаемой цены.Еще те мудаплеты.У них все продажи как правило по "найкращій пропозиції" Я уже не знаю,кто на этих долбней ведется и кто с ними связывается.Загадка.Так что там цена,никак не 35К.
osafly

Подякував: 209 раз.
Подякували: 1020 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Пон 07 жов, 2024 11:33

kingkongovets написав:
Хомякоид написав: До речі здавалось що в Києві в 2009-2010 роках було менше людей ніж потім після 2011 року.

лише в 2008му в київському метро мусили працювати «трамбувачі» - працівники депо, яких залучали до такої работи зокрема на станціях Дарниця, та Лівобережна

але «після 2011» на околицях Києва і в найближчих передмістях було набудовано стільки мільйонів метрів бюджетних говнобудів, шо шалена потреба амбітних понаїхів в бабушатниках на дальніх масивах дуже суттєво знизилася

і ще раз вкотре хочу підкреслити - практично всі київські проблеми полягають в перенаселеності і великій кількісті щоденних мігрантів, тобто як би понаїхи на це не рефлексували, але проблеми, на які вони гучніше усіх бідкаються (бо найбільше від них потерпають) створюють вони самі, тому що практично всі вони роблять одні й ті ж помилки - обирають житло не за локацією, а за ремонтом і маркетинговими фішками забудовників, сподіваючись, що іх умовний ланос/бляха/биток вирішить в Києві усі їх логістичні проблеми так, як до того в рідному умовному Конотопі

і потім починаються оці всі дикі приколи з холіварами за парковку у дворі, затори при виїзді з двору на півгодини, сотні годин в заторах на мостах і т д

бо Києв, бачте, погано підготувався до прийому усіх цих коронованих осіб бггг

В Німеччині проблем немає від слова зовсім щоб дотягнути метро за місто кілометрів за 10-20 щоб розгрузити дороги та покращити логістику для тих хто проживає в агломерації.
Це я там де сам бачив в Берліні, Мюнхені, Гамбурзі, Нюрнберзі.

В Україні кинути гілку швидкісного трамваю щоб зєднати кінцеві станції метро з Ірпенем, Бориспілем, Броварами, Васильковим, Вишгородом це для влади непідомна задача. Прибрати з доріг корчі та розгрузити вбиті маршрутки це як завжди не на часі.

Ну тоді люди будуть розбігатись з країни як це постійно відбувається з часу зняття залізної завіси.
Хомякоид

Подякував: 3101 раз.
Подякували: 441 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 07 жов, 2024 11:39

Хомякоид написав:
  kingkongovets написав:
Хомякоид написав: До речі здавалось що в Києві в 2009-2010 роках було менше людей ніж потім після 2011 року.

лише в 2008му в київському метро мусили працювати «трамбувачі» - працівники депо, яких залучали до такої работи зокрема на станціях Дарниця, та Лівобережна

але «після 2011» на околицях Києва і в найближчих передмістях було набудовано стільки мільйонів метрів бюджетних говнобудів, шо шалена потреба амбітних понаїхів в бабушатниках на дальніх масивах дуже суттєво знизилася

і ще раз вкотре хочу підкреслити - практично всі київські проблеми полягають в перенаселеності і великій кількісті щоденних мігрантів, тобто як би понаїхи на це не рефлексували, але проблеми, на які вони гучніше усіх бідкаються (бо найбільше від них потерпають) створюють вони самі, тому що практично всі вони роблять одні й ті ж помилки - обирають житло не за локацією, а за ремонтом і маркетинговими фішками забудовників, сподіваючись, що іх умовний ланос/бляха/биток вирішить в Києві усі їх логістичні проблеми так, як до того в рідному умовному Конотопі

і потім починаються оці всі дикі приколи з холіварами за парковку у дворі, затори при виїзді з двору на півгодини, сотні годин в заторах на мостах і т д

бо Києв, бачте, погано підготувався до прийому усіх цих коронованих осіб бггг

В Німеччині проблем немає від слова зовсім щоб дотягнути метро за місто кілометрів за 10-20 щоб розгрузити дороги та покращити логістику для тих хто проживає в агломерації.
Це я там де сам бачив в Берліні, Мюнхені, Гамбурзі, Нюрнберзі.

В Україні кинути гілку швидкісного трамваю щоб зєднати кінцеві станції метро з Ірпенем, Бориспілем, Броварами, Васильковим, Вишгородом це для влади непідомна задача. Прибрати з доріг корчі та розгрузити вбиті маршрутки це як завжди не на часі.

Ну тоді люди будуть розбігатись з країни як це постійно відбуваєится з часу зняття залізної завіси.

для неуків доробити те, що вже багато років назад почато - непід'ємна задача.
вони навіть красти не можуть домовитись
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 174175176177178 ... 198>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему