|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 06 кві, 2023 10:22
ihorsic написав:Я вважаю що при курсі 37.5 можна починати працювати. Це вже буде 5%. Що на рівні ОВДП.
Схоже, йдемо на північ
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 10:51
Evgeny написав:Аккорд сейчас активно расширяется и занимает долю на рынке в замен тех кто сокращает свою долю. Аккорд верит в победу не только лозунгами, но и своими вложениями ( они открывают отделения, кстати все отделения на 100% с генераторами ) Я их не рекламируют, просто показываю ситуацию на рынке.
Більше того я з подивом взнав що в аккорді є інкасація причому дуже сильна. Вони обслуговують дуже значну частину банків регіону, що не мають власної служби інкасації. А я можу авторитетно заявити що наявність служби інкасації це вже дуже високий рівень банку. Навскидку - із усіх банків регіону наявністю власної служби інкасації можуть похвалитись лише державні приват, ощад, газ а також ПУМБ і Райф. Ну і в аккорді. Все. Причому я знайомий з деякими інкасаторами аккорду - вони не набрали хлопчиків без досвіду - багато з інкасаторів працювали ще в системі НБУ до того час як там вирішили похерити цю службу. Отже для мене наявність власної служби інкасації (а це не дешева штука) показник того що "рояль" явно прийшов всерйоз та надовго
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 06 кві, 2023 10:53
prodigy написав:в 2015-2019 имел и еще фунты (тут просто игра не курсе, купил дешевле/продал на подскоке)
кстати: если следите до сих по за кабелем - как думаете, примерно на каких цифрах и когда ждать ближайший долголетний максимум?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 кві, 2023 11:00
Alien написав: Evgeny написав:Аккорд сейчас активно расширяется и занимает долю на рынке в замен тех кто сокращает свою долю. Аккорд верит в победу не только лозунгами, но и своими вложениями ( они открывают отделения, кстати все отделения на 100% с генераторами ) Я их не рекламируют, просто показываю ситуацию на рынке.
Більше того я з подивом взнав що в аккорді є інкасація причому дуже сильна. Вони обслуговують дуже значну частину банків регіону, що не мають власної служби інкасації. А я можу авторитетно заявити що наявність служби інкасації це вже дуже високий рівень банку. Навскидку - із усіх банків регіону наявністю власної служби інкасації можуть похвалитись лише державні приват, ощад, газ а також ПУМБ і Райф. Ну і в аккорді. Все. Причому я знайомий з деякими інкасаторами аккорду - вони не набрали хлопчиків без досвіду - багато з інкасаторів працювали ще в системі НБУ до того час як там вирішили похерити цю службу. Отже для мене наявність власної служби інкасації (а це не дешева штука) показник того що "рояль" явно прийшов всерйоз та надовго
В Експресбанку теж була дуже сильна служба інкасації. От тільки банк цей, мабуть, вже мало хто памятає. 
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 кві, 2023 11:07
nord на мій погляд ваш приклад якраз дуже не доречний. Експрес банк не був закритий чи ліквідований. В нього не вводили ТА. Він злився із Індустріалбанком. І як нова юридична особа індустріалбанк існує і досі. Причому не найгірший банк. Просто його керівництво мало власний погляд на необхідність інкасації і закрили її. Тому той факт що мало хто пам'ятає про експрес банк якраз не свідчить що це був не солідний банк чи він погано закінчив
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 06 кві, 2023 11:12
flysoulfly написав: prodigy написав:в 2015-2019 имел и еще фунты (тут просто игра не курсе, купил дешевле/продал на подскоке)
кстати: если следите до сих по за кабелем - как думаете, примерно на каких цифрах и когда ждать ближайший долголетний максимум?
к сожалению, не слежу после мытарств с кабелем потерял интерес, хотя осенью "дьявол" спонукал -попробуй еще раз пс Райфайзен тогда выставлял "хороший" курс на прием, а когда я приехал сдать 5-6к фунтов -сказали что могут принять 300(500 макс), предложились оставить фунты в банке и когда банк сочтет выгодным для себя-то купить всю сумму сказал, что больше в Райф ни ногой (это , кстати, был главное отделение Одесы на Б.Арнаутской, а до это объехал 5-6 отделений, где либо вообще кабель не принимали, либо 200 фунтов на 2020 с фунтом в стране работали 3 банке (Укрэксим, Пивденный и Райф), сегодня еще Укргазбанк (может еще кто-то), покупал фунты как-то в ПуМБе -440 все по 10 фунтов)) а вы интересовались начилием фунтов в банках?
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 06 кві, 2023 12:48, всього редагувалось 1 раз.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 06 кві, 2023 11:37
prodigy написав: flysoulfly написав: prodigy написав:в 2015-2019 имел и еще фунты (тут просто игра не курсе, купил дешевле/продал на подскоке)
к сожалению, не слежу после мытарств с кебелем потерял интерес, хотя осенью "дьявол" спонукал -попробуй еще раз на 2020 с фунтом в стране работали 3 банке (Укрэксим, Пивденный и Райф), сегодня еще Укргазбанк (может еще кто-то), покупал фунты как-то в ПуМБе -440 все по 10 фунтов)) а вы интересовались начилием фунтов в банках?
Как сейчас, не интересовался (мельком - вроде в ПУМБе и УкрЭксиме почти всегда есть продажа, сумм не уточнял). Но в 2018-начале 2022 с кабелем точно худо-бедно работали, кроме тех четырех банков, еще и Мегабанк, Украинский Капитал, Юнекс, Креди Агриколь, Таскомбанк(но не все отделения - как и в Пивденном, и в Райфе - киевское ЦО точно и мож еще какое ЦО). Прошлой осенью - да, профукал и я момент закупиться. "...Жалеет страшно"©
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 кві, 2023 11:41
Alien написав: Evgeny написав:Аккорд сейчас активно расширяется и занимает долю на рынке в замен тех кто сокращает свою долю. Аккорд верит в победу не только лозунгами, но и своими вложениями ( они открывают отделения, кстати все отделения на 100% с генераторами ) Я их не рекламируют, просто показываю ситуацию на рынке.
Більше того я з подивом взнав що в аккорді є інкасація причому дуже сильна.
делают банкам предложение, от которого трудно отказаться? 
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 кві, 2023 11:43
FinTech написав:Р.P.S. Удивил? 😎
И да, и нет. С одной стороны, часть выводов у Вас правильная. То, что я говорил о курсах - это действительно моё мнение, как Вы правильно заметили, частное. И я его никому не навязываю. Принимать его во внимание или нет – личное дело каждого. Смысл там укладывался в две строки, а Вы нашли две страницы. Но должен отметить, дискуссия с Вами мне доставляет удовольствие. Вы продолжаете отстаивать свою точку зрения, иногда подбирая достойные аргументы. И главное, пытаетесь это делать цивилизованно.
-
SherLock
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 06 кві, 2023 11:53
Шановний Alien! Звідки такі блискучі знання історії банківської справи?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-