Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Банк Форум Ні в якому випадку ні на що не натякаю:-) З великою повагою ставлюся до конкурентів, і особливо до Банку Форум. Кожна організація має право на власні підходи до ціноутворення. Все має свою ціну, в тому числі транзакції в системах інтернет-банкінгу. Правда ж?
На вихідних ЕрстеСмС після розрахунків картою чомусь не приходять або приходять набагато пізніше. Вчора вдень розрахувався карткою, смска прийшла тільки сьогодні, розбудила мене о 4-ій ранку
rorandak написав:На вихідних ЕрстеСмС після розрахунків картою чомусь не приходять або приходять набагато пізніше. Вчора вдень розрахувався карткою, смска прийшла тільки сьогодні, розбудила мене о 4-ій ранку
Думаю что эту страницу он видел. Скорее всего его интересует что подразумевается под:
диференційована для кожної частини одного вкладу в діапазоні від 5% до 20% річних.
Тут уже обсуждалась эта тема, отвечу цитатой:
akula grandis написав:20% начисляется на ту сумму, которая лежит в пределах от 50 тыс. грн до 60 тыс. грн. если положить на депозит 60 тыс. грн, то на первые 10 тыс начисляется 5%, на вторые 10 тыс начисляется - 6%, на третий десяток - 7%, на четвертый - 8, на пятый - 10% на шестой десяток - 20%, на все что будет больше 60 тыс грн начисляется 9%.
и еще более детально с выводами:
rorandak написав:Средний процент при вкладе 60 тыс. - 9,33% (5+6+7+8+10+20)/6 На "активних перевагах" (тоже вклад по требованию) можно иметь 9,0% на эту же суму.
Так что разница в 0,33% - это и есть вся "порівняно хороша прибутковість".
А 100 001 грн уже лучше вообще на "Ерсте Вклад" не класть С этой суммы будет 9,2% на "Ерсте Вкладе" и 9,25% на "Активних перевагах".
Так что делают PR из воздуха, придумали вклад лишь бы заявить про 20% а так смысла в нем ноль
Кто хочет заработать на гривне в Эрсте и не боится срочных депозитов - есть месячный "стабильный прибуток" под 15%, и это настоящие 15% без всяких подводных камней)
Вообще, маркетинг маркетингом, но такую информацию нужно публиковать на сайте.