|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 27 тра, 2013 18:02
Юлия, подскажите пожалуйста ответ на такой вопрос. Я открывал более полугода назад депозит в Ерсте. Он закончился, забрал. Под депозит открывали карточный счет без выпуска самой карточки. Счет по заявлению не закрыл. Сейчас прочитал пункт в тарифах (не уверен, относится ли это к моему случаю): Щомісячна комісія за обслуговування неактивного карткового рахунку - 5 грн. Ссылка с разъяснениями: Неактивним вважається картковий рахунок, по якому протягом 6 місяців не проводились операції зарахування коштів на картрахунок, операції зняття готівки, операції безготівкової оплати товарів та послуг, операції безготівкового перерахування. Якщо залишок на картковому рахунку менше 5 грн. комісія встановлюється в розмірі залишку на даному картковому рахунку. Отсюда вопрос - я правильно понимаю, что через 6 месяцев мне начнет считаться абонплата по 5 грн в месяц + овердрафт и все скопопом возможные проценты? При получении депо и процентов попросил снять все в ноль, но сейчас уже не уверен, не осталось ли там несколько копеек 
-
Alex_TT
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 395 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 тра, 2013 23:36
Alex_TT написав: Якщо залишок на картковому рахунку менше 5 грн. комісія встановлюється в розмірі залишку на даному картковому рахунку.
А ведь это даже не между строк написано, а прямо черным по белому.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2013 08:19
В банковских доках много чего написано, только трактуется все по разному
-
Alex_TT
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2013 10:08
Alex_TT наверное, снимется все под ноль (при наличии остатка) и все. овера не должно быть
-
Padun
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2013 11:11
Alex_TT, тариф за неактивний рахунок передбачає списання комісії в розмірі 5 грн. Неактивним є рахунок, по якому відсутній будь-який рух коштів впродовж останніх 6 місяців. Втім, особливість даного тарифу така, що коли на рахунку сума менше 5 грн або відсутні будь-які кошти, то комісія списується у розмірі залишку чи не списується взагалі. Таким чином, даний тариф не виводить рахунок в овердрафт – тобто клієнт не матиме мінус на своєму рахунку, і не виникне необхідність сплачувати за нього відсотки. Padun, дякую за допомогу 
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2013 11:58
Юля Кіндра написав:Alex_TT, тариф за неактивний рахунок передбачає списання комісії в розмірі 5 грн. Неактивним є рахунок, по якому відсутній будь-який рух коштів впродовж останніх 6 місяців. Втім, особливість даного тарифу така, що коли на рахунку сума менше 5 грн або відсутні будь-які кошти, то комісія списується у розмірі залишку чи не списується взагалі. Таким чином, даний тариф не виводить рахунок в овердрафт – тобто клієнт не матиме мінус на своєму рахунку, і не виникне необхідність сплачувати за нього відсотки. Padun, дякую за допомогу 
Спасибо за разъяснения.
-
Alex_TT
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2013 08:59
Добрый день. Подскажите насколько правомерно требование Эрсте банка о частичном досрочном погашении в размере не менее двойного месячного платежа - аннуитет без перерасчета графика? Т.е. если месячный платеж 500 долларов, я хочу погасить 800 долларов, но я не могу это сделать, так как говорят, что сумма должна быть не менее двойного месячного платежа, т.е. не менее 1000 долларов... Заранее спасибо.
-
Matvey_jr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2013 19:29
Matvey_jr написав:Добрый день. Подскажите насколько правомерно требование Эрсте банка о частичном досрочном погашении в размере не менее двойного месячного платежа - аннуитет без перерасчета графика? Т.е. если месячный платеж 500 долларов, я хочу погасить 800 долларов, но я не могу это сделать, так как говорят, что сумма должна быть не менее двойного месячного платежа, т.е. не менее 1000 долларов... Заранее спасибо.
Требование не то чтобы неправомерно, оно вообще НЕЗАКОННО и нарушает Ваши права потребителя... 
-
Guru2011
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 тра, 2013 09:00
Guru2011 написав: Matvey_jr написав:Добрый день. Подскажите насколько правомерно требование Эрсте банка о частичном досрочном погашении в размере не менее двойного месячного платежа - аннуитет без перерасчета графика? Т.е. если месячный платеж 500 долларов, я хочу погасить 800 долларов, но я не могу это сделать, так как говорят, что сумма должна быть не менее двойного месячного платежа, т.е. не менее 1000 долларов... Заранее спасибо.
Требование не то чтобы неправомерно, оно вообще НЕЗАКОННО и нарушает Ваши права потребителя... 
Я это понял. А можно ссылку из какого закона это следует? Заранее спасибо.
-
Matvey_jr
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 30 тра, 2013 13:09
Matvey_jr Да все из того же, о защите прав потребителей, ст.11, п.8...)
-
Guru2011
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
|