Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
при 17 жизнь вообще норм. Даже при 14 ещё терпимо.
Та ну ладно. Для мужика - ну норм. Особливо коли бігом забіг на 23-й. (Бо «горяч», майже як любитель філіппінських підлітків) А худі жінки, діти . Ні, 18 не марно вважається нижнім порогом для житлових приміщень
Hotab написав:Та ну ладно. Для мужика - ну норм. Особливо коли бігом забіг на 23-й. (Бо «горяч», майже як любитель філіппінських підлітків) А худі жінки, діти . Ні, 18 не марно вважається нижнім порогом для житлових приміщень
На улицу эти дети тоже не выходят, когда там ниже 18 становится? Нормально любой человек живёт и при нуле и ниже. Поэтому динозавров и пережил. А 18 градусов - это больше, чтобы плесень не заводилась. Некоторые ноют, что им и этого жарко и для сна нужно до 16 снижать. А в Польше собрались 20-24 устанавливать, как минималку. Точно так же от фонаря, как наши 18, которые в угловой комнате 20 (именно для того, чтобы плесень сушить, а не потому, что в угловые комнаты особо теплолюбивых людей заселяют).
Кстати, даже при опускании до +12 . Т.е. правильно сказать, что минимальная - это +12, а +18 - это так, порог, ниже которого можно платить чуть меньше.
засрали цікаву гілку руснявим флудом а тим часом в китаї піднялись ціни на ліфери. орієнтовно 10-15 дол на банці 280-314. подвійні 628А стають уже фінансово цікавими
При 18 градусах - це треба ходити в 2 носках, 2 штанах і в фуфайці. Мені комфортно при 24-24.5, як у мене зараз, ходжу в футболці. При 21-22 ще терпимо, в кофті. Все, що нижче 20-21 - це вже не про комфорт.
trololo написав:а тим часом в китаї піднялись ціни на ліфери
А я-то думаю чого мій EcoFlow STREAM Pro раптом подорожчав з 34к до 39к. Думав тільки через підвищений попит на моменті і зростання курсу.
Striker написав:При 18 градусах - це треба ходити в 2 носках, 2 штанах і в фуфайці. Мені комфортно при 24-24.5, як у мене зараз, ходжу в футболці. При 21-22 ще терпимо, в кофті. Все, що нижче 20-21 - це вже не про комфорт.
trololo написав:а тим часом в китаї піднялись ціни на ліфери
А я-то думаю чого мій EcoFlow STREAM Pro раптом подорожчав з 34к до 39к. Думав тільки через підвищений попит на моменті і зростання курсу.
Оце ви теплолюбні. Я ще при 19 ходжу без шкарпеток, мені комфортно. Нижче вже в кофті але все одно босим:)
засрали цікаву гілку руснявим флудом а тим часом в китаї піднялись ціни на ліфери. орієнтовно 10-15 дол на банці 280-314. подвійні 628А стають уже фінансово цікавими