Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 170171172173
Повідомлення Додано: Суб 17 січ, 2026 18:43

Vadim_ написав:без єтого опа

Та уйя с два.
Газ вам скоро тоже рубанут,для эффекта полного геноцида, и лишь запас дров и брикетов поможет :mrgreen:
Твое-это то что у тебя в руках.
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 52 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 січ, 2026 20:03

Господар Вельзевула написав:
  Vadim_ написав:без єтого опа

Та уйя с два.
Газ вам скоро тоже рубанут,для эффекта полного геноцида, и лишь запас дров и брикетов поможет :mrgreen:
Твое-это то что у тебя в руках.

Мова ж про "автономне газове опалення". АВТОНОМНЕ.
Своя свердловина.😉😁😉😁
Ото гуд.
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 17 січ, 2026 20:41

Wirująświatła написав:в Ирпене чем красивее график, тем хуже ситуация. позади очередные 15 часов непрерывного блэкаута
дали на 3,5 часа и опять рубанули. Хз на сколько. ТГ бот дтэк утверждает что свет по моему адресу есть.
Wirująświatła

Подякував: 2532 раз.
Подякували: 3513 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 17 січ, 2026 20:44

Hotab написав:У всіх різне кредо. Якби у мене було автономне газове опалення і газова плита на кухні (у Віталі здається саме так) , може мені 5 кВтгод теж не треба було б.
А якщо повна залежність від е/е, то і 5 малувато
У потужних інверторів свої мінуси - втрати на хх . Якщо запас батарей Х3..5 номіналу інвертора - пофіг. Але якщо рівний (як у мене), то я вже і помічаю ці втрати. За добу лише на втрати ХХ десь відсотків 20 запасу батареї (біля 1 кВтгод) випариться.

А не проще купить газ. плитку на пару конфорок и газ. баллон с редуктором и несколько метров шланга к ним?; можно еще "заколхозить" на хомуты тройник для отвода под газовый керамический обогреватель: с прошлого года все это "железо" пылилось без дела, в этом году - довелось испытать (докупив еще к обогревателю на "али" датчик СО на 3-х АА): тепленько и еду/чай всегда можно приготовить/разогреть (надыбал в продаже зажигалки с длинным носиком и прикупил еще пару пъезоподжигалок). Пытаясь избежать ерничания об автономности - запасной баллон стоит с прошлого года заправленным %% на 75-80.
Миша-клиент

Подякував: 37 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 17 січ, 2026 21:47

Миша-клиент

Пытаясь избежать ерничания об автономности - запасной баллон стоит с прошлого года заправленным %% на 75-80.

Газова горілка Кемпінг з балоном на 5л теж стоїть повна вже 2 роки.
Але мабуть дістану її коли світла не буде 20+ годин
Поки ок
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2560 раз.

Профіль

6
6
4
  #<1 ... 170171172173
Форум: