Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
whois2010 написав: На 6 квт*год. З доставкою та розтаможкою минулої зими вийшли приблизно по 100 тис.грн. Всередині LiPoFe4 акб+бмс. Мають дві розетки на 220в (можна або АС або ДС окремо запускати), 2 юсб, 12в, 24в, 48в. З недоліків саме цих пристроїв: блок живлення на 10А, з 20 або 30 заряджалися б значно жвавіше. А також нема "скрізного ноля", тож для двуконтурних котлів з контролем ноля не годиться. Але загалом дуже крута штука, пів квартири можна приєднати.
60 Ач сейчас это не о чем.
Я може не зрозуміло пишу. Навантаження 1кВт може працювати на цьому пристрої 6 годин
whois2010 написав:Я може не зрозуміло пишу. Навантаження 1кВт може працювати на цьому пристрої 6 годин
Ещё и на выходе, а не ёмкость? Если верить характеристикам на той странице, то только, если таких три поставить. Может, конечно, и в характеристиках врут, начиная с массы. Потому, что одни только хорошие LiFePo4 аккумы, который после инвертора отдают 6 КВтч, весят 60 кг.
UA написав:60 Ач сейчас это не о чем. Реально можно снимать 1713 ват (70% батареи + работа самого инвертора)
Да ладно. Зависит, конечно, что запитывать и сколько времени нужно проводить в автономе. Как по мне, 2880 Втч - это для квартиры прилично. У меня акки на выходе инвертора дают 75% от заявленного номинала. 60% - это с акком обманывают. А вся квартира с холодильником, бойлером и электрочайником за сутки в среднем 3.3 кВтч ест. Поскольку пока что свет редко отключают дольше, чем на 6 часов, а чайник я от аккумов не запитываю, реально хватает и 500 Втч ёмкости. Но без базара, если готовиться ко всей зиме без электричества, то 2880 Втч - это мелочи.
А вообще агрегат за 100к грн (больше $2400 получается) мог бы 6 кВтч и отдавать. За аккумы на нужную ёмкость в неажитажное время $1500 даже дороговато. А за 900$ на всё остальное и уметь заряжаться хотя бы на 50А и кофе в постель приносить.
whois2010 написав:Я може не зрозуміло пишу. Навантаження 1кВт може працювати на цьому пристрої 6 годин
Ещё и на выходе, а не ёмкость? Если верить характеристикам на той странице, то только, если таких три поставить. Может, конечно, и в характеристиках врут, начиная с массы. Потому, что одни только хорошие LiFePo4 аккумы, который после инвертора отдают 6 КВтч, весят 60 кг.
Я дав посилання на аналогічний пристрій, щоб було зрозуміло про що мова. Ті, що замовляли, результат спілкування з фабрикою напряму. Вага валізки близько 50кг. Цікаво якщо, знайду контакт менеджера-китайця. На замовлення виготовляли ось такі: Чогось фото весь час догори ногами вставляє. Індикація верхній ряд - рівень заряду/напруга. Нижній - навантаження та час робботи пристрою при цьому навантажені у годинах. На фото навантаженя мале, на самопідтримку. Має висувну ручку та коліщата. І збоку ручка як у валізи.