Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
detroytred написав:Коли Порошенко стане президентом і ніхто не понесе відповідальність за зашквари з справою Шеремета, вагнерівцями, проваленням оборонзаказу, зменшенням обороноздатності і т!д., і тщ (все, що закидають Зе, його оточенню), то тоді вже можна буде впевнено визнати -- "це була комедія, сер" (с)
Зашкварів так багато, від вагнергейта до щомісячних відпусток і неоформлених секретарок без допусків, (і це без крадівництва), що реальний строк забезпечен і йому, і найближсому оточенню, як і для бандюковичей.
Зато он - "народный президент", за которого опять проголосуют "уставшие и отчаявшиеся" люмпены - а это половина населения и наиболее активные избиратели. У которых Порох имеет огромный антирейтинг.
detroytred написав:Коли Порошенко стане президентом і ніхто не понесе відповідальність за зашквари з справою Шеремета, вагнерівцями, проваленням оборонзаказу, зменшенням обороноздатності і т!д., і тщ (все, що закидають Зе, його оточенню), то тоді вже можна буде впевнено визнати -- "це була комедія, сер" (с)
Зашкварів так багато, від вагнергейта до щомісячних відпусток і неоформлених секретарок без допусків, (і це без крадівництва), що реальний строк забезпечен і йому, і найближсому оточенню, як і для бандюковичей.
Зато он - "народный президент", за которого опять проголосуют "уставшие и отчаявшиеся" люмпены - а это половина населения и наиболее активные избиратели. У которых Порох имеет огромный антирейтинг.
ИМХО, трошки не так Люмпены может и недалёкие, но "желудком" понимают, что ЗЕ им пайку не выдал. И за Зеленского голосовать не будут
А вот проголосуют ли за Порошенко ? Вопрос
Поэтому я и написал изначально, что detroyted не выставляет обвинений Зеленскому, но выставляет на основе если то, если это - обвинения Порошенко
Кстати, detroyted - это такая форма лжи. Предполагать то, чего может и не быть, но уже заведомо обвинять кого-то, если вдруг такое случиться
Помнится мне, detroyted обещал приносить извинения за свою ложь
Можна припустити таке: Все за планом. Пригадуємо: 1. Посол США перед виборами (коли вже Зеля вважається головним кандидатом в переможці) наголошує, що хто б не переміг, він продовжить протистояти рашці. 2. Колега Фриз наголошував, що Порошенко зробив усе для перемоги Зе. 3. Зе обрався і нікого з папередників не притягнув до відповідальності, як обіцяв.
Тепер Зе робить усе для підняття рейтингу По, повернення По. А може навіть і більше зробить - достроково Порошенко стане президентом.
Ніякі бойки і тощо не пройдуть, навіть ЮВТ та іншим з таким піаром Порошенка нічого і близько не світить.
Я ждал это
Повторю для тебя, Зеленский - не послідовник Порошенко, а послідовник Януковича Те же грабли, те же действия
И, кстати, где freeze с его предположениями ? У меня к нему много вопросов
detroytred написав:Все, як треба... Коли Порошенко стане президентом і ніхто не понесе відповідальність за зашквари з справою Шеремета, вагнерівцями, проваленням оборонзаказу, зменшенням обороноздатності і т!д., і тщ (все, що закидають Зе, його оточенню), то тоді вже можна буде впевнено визнати -- "це була комедія, сер" (с)
А це вообще - агонь
Опять не Зеленский виноват, а будет виноват Порошенко, если он снова станет Президентом и снова никто не понесёт наказание за ... перечисление списка
Зеленский уже виноват
за зашквари з справою Шеремета, вагнерівцями, проваленням оборонзаказу, зменшенням обороноздатності
Но ты не обвиняешь в этом Зеленского, а у тебя снова виноват Порошенко
И не говори, что я опять брешу. Не обвинение Зеленскому, а обвинение Порошенку - это твои точные цитаты
Госпидя, какая каша у тебя в голове
Коли в голові, як в тебе, нічого не має, то й здається, що в інших каша.
З категоріями "винуватий не винуватий" йди в дітячий садочок. Там тобі з твоїм рівнем і місце...
Що в тебе означає "послідовник"? Розкритую тобі очевидне: 1. Зеля послідовник Порошенка -- став президентом після нього. 2. Зеля не послідовник Яника, бо Яник Тимошенко і Луценка посадив. І головне -- владу свою він на відміну від Зелі реально почав узурповувати, реально конкурентів відтискав, реально конкурентів олігархів відтискав.
Ну що з тобою можна обговорювати, коли ти навіть після ключового в повідомленні (про, здається, це комедія, вистава) несеш якусь маячню на зміст моєї думки. Рефлексії... Рефлексії, які не мають підстави з мого повідомлення.
Відпочивай. І краще не лізь. Занадто ти слабенький.
lapay написав: Зашкварів так багато, від вагнергейта до щомісячних відпусток і неоформлених секретарок без допусків, (і це без крадівництва), що реальний строк забезпечен і йому, і найближсому оточенню, як і для бандюковичей.
ИМХО, трошки не так Люмпены может и недалёкие, но "желудком" понимают, что ЗЕ им пайку не выдал. И за Зеленского голосовать не будут
А вот проголосуют ли за Порошенко ? Вопрос
Поэтому я и написал изначально, что detroyted не выставляет обвинений Зеленскому, но выставляет на основе если то, если это - обвинения Порошенко
Кстати, detroyted - это такая форма лжи. Предполагать то, чего может и не быть, но уже заведомо обвинять кого-то, если вдруг такое случиться
Помнится мне, detroyted обещал приносить извинения за свою ложь
Якщо тобі ну прям дуже хочеться так принципово підійти до використання мною в цей раз припущення, щоб вважати його брехнею, то ніяких проблем. Я можу вибачитися. Перед паном Порошенко за те, що зробив таке припущення на грані брехні. Звиняйте, пане Порошенко. Вибачаюся.
А тепер два моменти: 1. Я зробив це у обговоренні. По предмету дискусії. Моє припущення може бути правдою, може бути ні. І я одразу визначив, що побачимо через час, коли Порошенко стане президентом. Подивись у яку брехню я макав тебе. У пряму. Часто на особисту адресу. Різницю бачиш?
2. Знайди усі свої навіть не припущення на адресу Зеленського. І прокоментуй КОЖНУ свою брехню. Визнай і вибачайся за кожну. Ти в ній утопаєш...
Да чув я колись про "руки відрубаю" і т.д. Ви впевнені, а я вважаю, що треба почекати і подивитись.
Стоп. Так Зелі закидають, що повспливали бандюковичі. Мабуть ті, яких Порошенко покарав))
detroytred написав: З категоріями "винуватий не винуватий" йди в дітячий садочок. Там тобі з твоїм рівнем і місце...
Що в тебе означає "послідовник"? Розкритую тобі очевидне: 1. Зеля послідовник Порошенка -- став президентом після нього. 2. Зеля не послідовник Яника, бо Яник Тимошенко і Луценка посадив. І головне -- владу свою він на відміну від Зелі реально почав узурповувати, реально конкурентів відтискав, реально конкурентів олігархів відтискав.
Как я рад, что тебя пропёрло
Зеля - последователь Януковича по делам, а не после кого-то. Ты этого не видишь
Зеля - вышел с лозунгами "прыйде весна - саджати будемо", помнишь это ? Пытается посадить Порошенко, но ты опять этого не видишь Как и не видишь, что Зеля пытался посадить Риффмастера и генералов, которые причастны к созданию десантных кораблей
Зеля узурпирует свою власть, ты это опять не видишь
Ну и про Коломойского. Зеля работает на него
Так что, включи остатки своего мозга и посмотри реально
detroytred написав: З категоріями "винуватий не винуватий" йди в дітячий садочок. Там тобі з твоїм рівнем і місце...
Как я рад, что тебя пропёрло
Зеля - последователь Януковича по делам, а не после кого-то. Ты этого не видишь
Зеля - вышел с лозунгами "прыйде весна - саджати будемо", помнишь это ? Пытается посадить Порошенко, но ты опять этого не видишь Как и не видишь, что Зеля пытался посадить Риффмастера и генералов, которые причастны к созданию десантных кораблей
Зеля узурпирует свою власть, ты это опять не видишь
Ну и про Коломойского. Зеля работает на него
Так что, включи остатки своего мозга и посмотри реально
Що означає "проперло"???? Мені це невідомо. Надай перелік ознак і критерій. Перевіримо для об'єктивності твого дурного твердження. І підстави твоєї "радості".
Мені не цікаві твої рефлексії. Ти інтерв'ю рифмайстера слухав? Де він таким дурним, як ти, практично прямо вказав, хто і чому його посадив. Кому було це потрібно.
Включи залишки мозку. Тоді побачиш різницю між "пытался посадить" і посадив.
detroytred написав:Стоп. Так Зелі закидають, що повспливали бандюковичі. Мабуть ті, яких Порошенко покарав))
Ты убогое
Это Порошенко Портнова вернул в Украину ? Это Порошенко Татарова назначил в ОП ?
Нет, это Зеленский сделал ... И к нему за это претензии
А ты включил клоуна так что, начинай извинятся за своё враньё .. ты ведь обещал, честный ты наш
Знов дурнувато рефлексуєш.
Ознайомся з усією статтею (я маю надію, що ти розумієш Луценко - Порошенко):
Генеральний прокурор України Юрій Луценко відреагував на повернення в Україну колишнього заступника глави Адміністрації екс-президента України Віктора Януковича Андрія Портнова. У коментарях під постом у Facebook зі зверненням до нього виконавчого директора Українського інституту майбутнього Віктора Андрусіва, Луценко запитав, чи має хтось докази, що Портнов вчинив злочин. Андрусів, зокрема, звинуватив Генпрокурора у бездіяльності, завдяки чому, на його думку, Портнов спокійно повернувся в Україну після 5 років перебування за кордоном. "Юрію Луценку, я правильно розумію, що ви все ще на посаді Генерального прокурора? І саме за вашої бездіяльності сьогодні прилетів Портнов і пішов вільно гуляти?", - зазначив Андрусів.
Pesikot Коротше: чекаю від тебе не знов генерування нової маячні з брехнею (прикриванням старої новою), а відповідей: 1. Вибачень про ТВОЇ навіть не припущення, а прямі твердження у бік Зелі і т.д. 2. Пояснень "поперло" з переліком ознак і критерієв. Подивлюсь з чого ти радієш. Може виявиться, що "поперло" саме тебе. Може, що ти знов брешеш (що мене "поперло").
І про Портнова по буквах почитай бачення Луценка. І рифмайстера послухай.
Розвивайся... Бо рефлексії занадто дурні.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 18 січ, 2022 00:38, всього редагувалось 1 раз.