Микрозайм дает а банк нет

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Як оформити кредит, нюанси та проблеми, що виникають під час кредитування, кредитні ставки та ризики.
Сообщение Добавлено: Вт 24 дек, 2024 00:16

Микрозайм дает а банк нет

У меня вопрос , кредитный рейтинг 273, всего 32 кредита , задолженностей нет и 7 просрочек .
Суть такая , мне такие МФО как швидкогроши,смартивей дают деньги без вопросов могу сразу в пяти МФО взять. А банки не дают сразу отказ. Скажите посоветуйте как поднять свой кредитный рейтинг. Я не в одном банке не могу взять кредит и купить себе какую то технику к примеру
dhsshshsh

С нами с: 24.12.24
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 24 дек, 2024 00:27

Re: Микрозайм дает а банк нет

dhsshshsh писал(а):У меня вопрос , кредитный рейтинг 273, всего 32 кредита , задолженностей нет и 7 просрочек .
Суть такая , мне такие МФО как швидкогроши,смартивей дают деньги без вопросов могу сразу в пяти МФО взять. А банки не дают сразу отказ. Скажите посоветуйте как поднять свой кредитный рейтинг. Я не в одном банке не могу взять кредит и купить себе какую то технику к примеру

Погасити кредити, або намагатися мати одночасно відкритих 1-2, не більше, і не допускати прострочок. Ті прострочки, що були, псуватимуть вам рейтинг ще довго, але якщо кредитне навантаження невисоке (сума відкритих кредитів невелика), нових прострочок не допускати, то місяць за місяцем рейтинг зростатиме.
Дуже часто звертатися теж не варто, кожне звернення може знов знижувати рейтинг, тож краще не частіше ніж раз на пару місяців пробувати
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 11 фев, 2026 16:23

Ну, мікрозайми всі це шарашкіні контори з кінськими відсотками, тому і дають, а для банку важлива гарна кредитна історія і низький ризик того, що ви прострочите платіж, тому потрібно погасити всі прострочки та деякий час не брати кредити.
Ross74

С нами с: 03.02.26

Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 13:08

Re: Микрозайм дает а банк нет

Тут причина, скоріше за все, у великій кількості позик і простроченнях. МФО оцінюють клієнтів інакше, тому невеликі суми можуть схвалювати навіть тоді, коли банк одразу відмовляє. Я б зараз не подавав нові заявки всюди поспіль, а спочатку закрив більшість позик і кілька місяців платив без затримок. В Азербайджані, наприклад, є небанківські сервіси, які працюють саме з невеликими позиками, але для отримання банківського кредиту кредитну історію все одно доведеться поступово виправляти.
oguz890

С нами с: 06.07.26

Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Ірина_, ShtormK, Модератор