|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:23
BIGor написав: Hotab написав: Faceless написав:[ Скоріш за все, як супроводжуючий людини з інвалідністю? Таких чимало встигли проскочити
І скоріше за все давно мав повернутись. Але як зручно розказувати про справедливість, законність, самому наплювавши на закон. 😅
Хто мав повернутись? Де в законі таке написано? Вищий сорт придумує неіснуючі закони і правила. А по друге я написав же, що закон не поруший, прочитай повільно шевеля губами. Можеш прочитати декілька раз, якщо з одного разу не доходить.
Це ти вирішив пофлудити щоб не відповідати на питання вище? )
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2595 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:24
BIGor написав: Faceless написав:BIGor написав:Я вже писав, заплачено 0 грн 0 коп. Без зв'язків. Законно.
Скоріш за все, як супроводжуючий людини з інвалідністю? Таких чимало встигли проскочити
А ти телепат? Ящо такі здібності маєш - то ти супер необхідний в ЗСУ.
Не треба телепатії - легальних способів виїзду до 60 років було небагато, зараз ще менше. Схему зі "студентами" прикрили дуже швидко. Схемою з супроводженням родичів з інвалідністю скористалися дуже багато хто, але зараз це сильно ускладнили. Звісно є ще варіант для батьків трьох і більше неповнолітніх дітей, але думаю то не про вас. Хіба ще що у вас у самого інвалідність є
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8304 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:30
BIGor Хто мав повернутись? Де в законі таке написано?
Якщо ти хочеш щоб я тобі це показав, спочатку треба підстава для виїзду
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:39
Hotab написав:Це ти вирішив пофлудити щоб не відповідати на питання вище? )
Я написав, що закон не порушив, прочитай повільно шевеля губами. Можеш прочитати декілька раз, якщо з одного разу не доходить.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 1921 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:42
Hotab написав:BIGor Хто мав повернутись? Де в законі таке написано?
Цікаво, що тільки з війною в мене з'явились переживальщики, які вже 4-й рік все переживають і думають як мені вдалося виїхати. Краще б переживали за мене і мою долю до 24.02.2022. Де ти Хотаб чи Фейслес були? Чого тільки зараз стали переживати за мене і мою долю? Що змінилось?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 21:58
BIGor написав: Hotab написав:Це ти вирішив пофлудити щоб не відповідати на питання вище? )
Я написав, що закон не порушив, прочитай повільно шевеля губами. Можеш прочитати декілька раз, якщо з одного разу не доходить.
Питання «вище» зовсім не про ваші підстави для виїзду)) То другорядне, і має сенс лише якщо ти вимагаєш відповіді на питання «а що я порушив?». Мої ж питання були зовсім інші, переглянь будь ласка. Там щодо принципів «гречкосії перші», і подібна маячня про сорти, в яких ти заплутався виїхавши .
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 20 бер, 2026 22:02
BIGor написав: Hotab написав:BIGor Хто мав повернутись? Де в законі таке написано?
Цікаво, що тільки з війною в мене з'явились переживальщики, які вже 4-й рік все переживають і думають як мені вдалося виїхати. Краще б переживали за мене і мою долю до 24.02.2022. Де ти Хотаб чи Фейслес були? Чого тільки зараз стали переживати за мене і мою долю? Що змінилось?
І тоді переживали теж
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8304 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 20 бер, 2026 22:15
Hotab написав: BIGor написав: Hotab написав:Це ти вирішив пофлудити щоб не відповідати на питання вище? )
Питання «вище» зовсім не про ваші підстави для виїзду)) То другорядне, і має сенс лише якщо ти вимагаєш відповіді на питання «а що я порушив?». Мої ж питання були зовсім інші, переглянь будь ласка. Там щодо принципів «гречкосії перші», і подібна маячня про сорти, в яких ти заплутався виїхавши .
Я ж казав, по всім висновкам після 24.02.2022 всі стали "рівними". Тільки одні рівнішими ніж інші, а гречкосії - вперед на війну. А ви взагалі вхопили бога за бороду, маєте радіти що так сталось і живете своє краще життя.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 бер, 2026 22:25
BIGor А ви взагалі вхопили бога за бороду,
В чому? Якби я в 15-му (наприклад) поклав на все і пішов в цивільну авіакомпанію, то зараз був би доларовим мільйонером і дійсно можна сказати «вхопив бога за бороду». А я станом на другу половину 23-го року мав хуєву тучу років бойового досвіду по захисту халамидників абирвалгів і ліквідних 40 тис доларів налу (чудом баришня вивезла з вже окупованого Херсону в багажнику мого авто в березні 22-го) , зароблених знов таки не в державі Україна за всі роки служби їй. І все з нуля почав. Розкажіть про свої «гірші/кращі» роки життя, набрав попкорну.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-