|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Пон 06 кві, 2026 14:07
hxbbgaf написав: Faceless написав:hxbbgaf написав:То воно гарантує здоров'я тільки для обмежено придатних, а для професійних військових офіцерів ні?
Взагалі нікому нічого не гарантує. Я більше скажу, стан здоровʼя багатьох типу "обмежено придатних" по бамажці 25 літньої давності може бути набагато кращим, ніж у тих, хто завжди був "необмежено придатний" і навіть проходив огляди
Може і бути, але вірогідність більша, що навпаки. То нехай всі прийдуть і пройдуть, а не тільки обмежено придатні.
Так блін проходять, в тцк на влк черги, що люди по 3-4 тижні не можуть то влк пройти
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8307 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 07 кві, 2026 10:25
Faceless написав:Так блін проходять, в тцк на влк черги, що люди по 3-4 тижні не можуть то влк пройти
Ти коли там останній раз був? Черги там тільки за відстрочками, із обмежено придатних і дідів 55-60, які прийшли, бо думають, що їх не заберуть. Прийти навіть без повісток зобов'язали тільки обмежено придатних.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1685 раз.
- Подякували: 2390 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 кві, 2026 10:29
Hotab написав:hxbbgaf Україна має достатньо мобілізаційного резерву, щоб воювати
Хіба неправда? Ти пʼятий рік кровопролитної війни петляєш. Міг навчитись навіть на пілота за цей час. А все розказуєш «я не вмію нічого, куди мене».
Це ти навчився і теж 4-й рік петляєш, навіть, як тобі вірити. Оце точно, візьмуть мене на пілота. І мова не про це, а про скотське ставлення до народу, мета не якомога швидше закінчити цей жах, а розповіді про те, що прагнуть, щоб ще 10 років тривали вбивства, аж поки всіх не вб'ють, поки самі будуть красти і синки їхні мародерити.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1685 раз.
- Подякували: 2390 раз.
-
-
Профіль
-
-
1