hxbbgaf написав:
Hotab написав:
Логічний ряд у тебе не пливе?
Ти можеш собі уявити, що під час війни має право звільнитись особа, яку мають право завтра бусікнути?
Це так не працює. Хто має право звільнитись, вони не можуть бути призвані. І це не про «звільнені за вислугою ». Це інші статті, по яким не можна його призвати. Тому … ще раз… Серед тих кого призвати можна, це всі 48+.. І наймасовіші - це 55+
Я наводив статтю, там є і 45 і молодше.
Та твою ж мать!! В статті особи, які отримують пенсію, бо вони мають на неї право, тобто мають необхідну вислугу. Але підстава для звільнення у них інша.
Ти розрізняєш «підстава для звільнення» і «право отримувати пенсію»?
Я тобі вже не раз казав «не берись розмовляти про речі, в яких рівень твоїх знань нульовий».
Що має місце зараз? Людина має 25 і більше років вислуги . Вона має право вийти на пенсію . Але її не відпускають зі служби , бо війна.
Якщо вона звільниться по іншим статям (догляд, важка хвороба /інвалідність) вона буде отримувати пенсію і потрапить в оцю табличку. Але ця людина не може бути призвана з тих же причин, по яким вона звільнилась.
Саме тому я тобі вчергове кажу, в категорії «до 48 років» нема тих, хто може бути призваний».
Крім того твоя табличка застаріла на 2 роки. Всі оті особи там змістились в ній ще на 2 роки вперед, а десятки тисяч просто випали в групу 60+.