Це типу пройшло 3 тижні і ти забув що тобі з цього приводу пояснював Фейслес?
А про «48 років , а не 43» ти вже теж забув? 😅
|
|
Це типу пройшло 3 тижні і ти забув що тобі з цього приводу пояснював Фейслес? А про «48 років , а не 43» ти вже теж забув? 😅 Військові, але ж отакі, яких силою притягли і зробили військовими, часто непридатних по здоров'ю:
А більшість реальних силовиків або заброньовані, або в тилових частинах, он я викладав відео, Гончаренко розповідав. Та пам'ятаю, він вважає, що метою мобілізації має бути не перемога над ворогом, а покарання тих, хто йому не подобається, тому виступає за хапання хворих, бо вважає їх винними у тому, що вони хворі ("самі занедбали своє здоров'я", правда, про генетику, навколишнє середовище, травми і т.д. він нічого не чув), краще б уже мовчав. Про 43 я наводив посилання, там є військові пенсіонери саме за вислугою (над табличкою так і написано), яким і менше 45, і від 45 до 50, таких, взагалі, майже 50 тис. hxbbgaf
Ні, це надто швидко ти забув. Я тобі повторю: вони не пенсіонери за вислугою (і такого «прямо над табличкою» не написано) , вони пенсіонери, які звільняючись отримали право мати пенсію за вислугу років. «Право на пенсію за вислугу років» не дорівнює «звільнився за вислугою років». Давай повторимо і перевіримо засвоєння, ану скажи, чому нема звільнень в 43 за вислугою років? 😅
І тут ти через 3 тижні забув, або свідомо брешеш. Він «виступає» за однакові обовʼязки, і тих хто занапастив здоровʼя, і тих хто його беріг і зміцнював. Так само як і бажання людини законно володіти зброєю ніяк не накладає на неї додаткових обовʼязків в порівнянні з тобою, який законно володіє психотропними препаратами і вживає їх . 😅 Востаннє редагувалось Hotab в Суб 09 тра, 2026 21:11, всього редагувалось 1 раз.
Re: Южаніна: кожен силовик має повоювати
Пенсіонери не є «реальні силовики». І ясна справа не заброньовані. Силовиком людина перестає бути наступного дня , коли відбувався наказ про звільнення його. Незалежно скільки він був силовиком до цього: 3 роки як долярчик, чи 35 як Детройт. Це все балачки, а як мобілізація до 60, то для всіх мало б бути так. Там над табличкою написано чітко "яким призначена пенсія за вислугу років", і серед них є і ті, кому менше 45, і від 45 до 50, таких, взагалі, майже 50 тис., ніякого "мали право мати право" там нема, годі фантазувати! Звичайні люди в нас, взагалі, вже ніяких прав не мають. Аби виправдати всю цю гнилу систему, жодного слова від тебе проти корупції, беззаконня, свавілля, катування людей і т.д.
hxbbgaf
Ще раз: Є право отримувати пенсію після звільнення. Його можна мати, перебуваючи на службі, проте пенсію не отримувати , бо поки служиш - пенсії не буває. Є право звільнитись. По обмеженому переліку причин. До війни була навіть така причина «в завʼязку з обвинувальним вироком суду, який набрав законної сили». Людину могли звільнити по цій статті , але якщо він мав необхідну вислугу, то він отримував право отримувати пенсію.(ти поки що не заплутався? Тримаєш думку?) В цьому випадку він є один з тих, хто отримує пенсію за вислугу років. Але причина звільнення - вчинив злочин. Тепер ти повтори мені, в чому різниця між підставою для звільнення, і правом отримувати пенсію? Давай, до повного засвоєння.
Але ж ти не там. Чому?
Право на пенсію у тебе теж є. Інші вимоги для цього. Проте чомусь ніколи не було черг вступити до ВВНЗ на солодке право мати ранню пенсію. Чому ти не пішов? Там чітко написано призначено за вислугу років. Не за інвалідність, не за злочин (взагалі, якийсь нонсенс) і т.д.
Щодо прав, я вже писав про наш "суд" і про те, як батька випхали з лікарні у жахливому стані за 1 день, а потім в іншій замордували. Отаке наше право на справедливий суд і медичну допомогу. А тепер і решти прав позбавили. Ти чудово знаєш, що ніхто б мене не взяв до ВВНЗ.
|
|