Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 150151152153
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2026 11:18

hxbbgaf

ще що? Довідку йти брати спеціально для тебе?

Нічого. Тілько ок-7
В дії, 1 хвилина ділов.

вважати, що податки сплачуються тільки з зарплат. Які б були ті зарплати і скільки, якби ніхто нічого не купляв? Взагалі-то, все йде з виручки

Ну то так і скажи що не платиш, а то починаєш тут
Я таких як ти наскрізь бачу: якщо починає розказувати що когось утримує податками, то 1000% не платит іх. І ПДВ теж, бо купує все в переходах та на лотках «у бабок», яких ясна справа «чіпати не треба», як і піідзаборні нелегальні заправки. Але це вже не про тебе
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 16 чер, 2026 11:33, всього редагувалось 2 разів.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2628 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2026 11:32

hxbbgaf написав:Взагалі, щось тут як завжди не те з версією поліції, я не думаю, що стільки людей захищали б зухвалого порушника, який заклеїв номери і їздив по тротуару. Хоча, якщо правда, то за таке треба позбавляти прав (про це ніякі коментатори не пишуть). А ТЦК тут, взагалі, мав би бути ні до чого.

Поудаляли все промайданівці). Но думаю, варто продовжити розмову.
1. Ти все закликаєш послати поліцаїв замість тебе воювати і жодного разу я не бачив щоб ти написав що треба вводити чіткі терміни демобілізації. По твому це справедливо що люди вже більше 4 х років на війні? І кінця цьому нема?
2. Я тобі писав що поліцаїв будуть добирати і їм збільшувати зарплати?
Так вийшло? То мож варто прислухатись а не жити в світі рожевих поні та конституційних прав?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2026 21:58

Banderlog написав:
  hxbbgaf написав:Взагалі, щось тут як завжди не те з версією поліції, я не думаю, що стільки людей захищали б зухвалого порушника, який заклеїв номери і їздив по тротуару. Хоча, якщо правда, то за таке треба позбавляти прав (про це ніякі коментатори не пишуть). А ТЦК тут, взагалі, мав би бути ні до чого.

Поудаляли все промайданівці). Но думаю, варто продовжити розмову.
1. Ти все закликаєш послати поліцаїв замість тебе воювати і жодного разу я не бачив щоб ти написав що треба вводити чіткі терміни демобілізації. По твому це справедливо що люди вже більше 4 х років на війні? І кінця цьому нема?
2. Я тобі писав що поліцаїв будуть добирати і їм збільшувати зарплати?
Так вийшло? То мож варто прислухатись а не жити в світі рожевих поні та конституційних прав?

Звісно, треба, де я казав, що це справедливо, для цього і треба мобілізувати хоча б частково і поліцаїв, і поліцію охорони, і муніципальну охорону, і тих нацгвардіців, які охороняють тисячами руїни, і міську варту, і венбести, сиріуси, охоронні холдінги і т.д., все чорне від них всіх, їх вже більше ніж людей, а також офіцерів, молодих відставників, блатних з тилових частин перевести на фронт. І вистачить не тільки на демобілізацію тих 100 тис. реально воюючих, а і на каву в Ялті.
Вийшло, і що, це справедливо? Це треба підтримати і поцілувати тих корупціонерів в ті дупи, за які вони вони бояться і бояться свого народу більше, ніж зовнішнього ворога?
hxbbgaf

Подякував: 1687 раз.
Подякували: 2400 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2026 22:44

hxbbgaf

все чорне від них всіх, їх вже більше ніж людей, а також

Абирвалга? Його чому не треба? 😅😅
Хоч одна причина?
Купа людей «заброньовані», ай негодяї!! Чим кращий абирвалг? 🤭
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2628 раз.

Профіль

7
8
6
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2026 23:46

Hotab написав:hxbbgaf

все чорне від них всіх, їх вже більше ніж людей, а також

Абирвалга? Його чому не треба? 😅😅
Хоч одна причина?
Купа людей «заброньовані», ай негодяї!! Чим кращий абирвалг? 🤭

так я не заброньований, а їх держава сама звільнила від відправки на фронт і посадила людям на шию і ще й щоб знущались із цих людей.
Он
"Незаконно утримували чоловіків, катували їх і чинили сексуальне насильство: на Одещині викрили групу працівників РТЦК"
https://espreso.tv/kryminal-nezakonno-u ... ikiv-rttsk
Про сексуальне насильство я ще не чув в ЗМІ! Напевно, знов згвалтували якогось митника. що розголос пішов. Що буде далі? Вже починається садо-мазо!
hxbbgaf

Подякував: 1687 раз.
Подякували: 2400 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2026 23:58

hxbbgaf

так я не заброньований

А чим «непридатний на справочці» по суті відрізняться? :lol:

Он..

Ніхто тут твій трипер не відкриває і не читає, не «он-кай» :oops:
Hotab