Ощадбанк

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 114115116117

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Ощадбанк 2.5 5 27
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
22%
6
2- Погане. Некомпетентне.
30%
8
3- Задовільне. Хотілося б краще.
33%
9
4- Добре. Як і повинно бути.
4%
1
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
11%
3
Всего голосов : 27
Сообщение Добавлено: Вт 16 июн, 2026 16:36

candidat саме вчора 15го в ощаді всі зарахування прийшли із запізненням, не тільки пенсія чи зп
KVV

С нами с: 29.11.18
Благодарил (а): 68 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 16 июн, 2026 16:55

NDV писал(а):Короче ощад хочет документы для финмона исключительно бумажные и заверенные, при чем там еще выписки со всех банков где клиент обслуживался за последний год, даже если уже не обслуживается.

Никто по десяти банкам бегать платить за бумажные выписки ради ощада не будет, легче разорвать отношения сразу.

Я надавав роздруковану ОК-5, завірену моїм особистим підписом.
Фінмон йшов 3 тижня
Дуболоми конкретні
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

С нами с: 05.05.21
Благодарил (а): 536 раз.

5
1
1
13
Сообщение Добавлено: Вт 16 июн, 2026 19:20

Amethyst

Ну у мене там стопку з 30+ документів запросили, більше сотні сторінок точно якщо роздрукувати. Найцікавіше що лист вислали 14 травня, у ньому строк 10 робочих днів, прочитав я його тільки в кінці минулого тижня, а рахунок досі не заблокований і ніде ні повідомлень, ні дзвінків про якісь питання чи проблеми не було. Тільки лист цей. Тепер думай приймати на рахунок завтра гроші щоб не бігати потім пів року їх вивести чи йти в інший банк рахунок робити 🤣
NDV

С нами с: 09.06.19
Благодарил (а): 33 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 16 июн, 2026 20:22

Re: Ощадбанк

NDV писал(а):Короче ощад хочет документы для финмона исключительно бумажные и заверенные, при чем там еще выписки со всех банков где клиент обслуживался за последний год, даже если уже не обслуживается.

Никто по десяти банкам бегать платить за бумажные выписки ради ощада не будет, легче разорвать отношения сразу.
Какое отделение?
vadymbanker

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 4 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 18 июн, 2026 16:17

Короче я распечатал все и занес, моего менеджера нет, он болеет, когда вернется ему передадут насколько я понял)

Очень интересный банк

Заставили на каждой странице "копія вірна, ПІБ, підпис" ставить, а там 150 страниц договоров, накладных, выписок всяких, чуть рука не отвалилась 🤣

По ходу и в финмон свой будут физически бумажки передавать, потому все так долго

Интересно наблюдать как деградирует подпись от первого до последнего листа, не завидую людям которые себе впечатляющий аристократический росчерк придумали)

с другой стороны прошло уже 34 дня с даты когда письмо выслали, а счёт на исходящие операции работает, принимать деньги на него стрёмно, пока прошу заказчиков придержать платежи.
NDV

С нами с: 09.06.19
Благодарил (а): 33 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 июн, 2026 18:53

Найгірший банк в Україні!!! Оформили зп карту з представником Ощаду. Додаток працює некоректно півроку. Інформація про надходження чи списання коштів часто не надходить взагалі!!! Звернувся за підтримкою. Оператор 6168 Вікторія пояснила, що в зв'язку з тим що я колис ь був клієнтом банку виникли технічні проблеми. Запропонувала зробити перереєстрацію! Їхні проблеми переклали на мене - споживача! Треш!!! Година витраченого часу спілкування коту під хвіст. Просто відморозились.
Пройшов день. В моєму місті Бровари майже цілий день вимкнули світло. Є супермаркети єпіцетр, атб. Але саме Ощадбанк термінали не обслуговували. А всіх інших банків без проблем. І саме відповідь вже якби досвідченого по претензіям представника банку (Софія 6187) мене просто "вбила"! Вислухала. Заставила 20хв сидити на лінії. І нічого нового, ніякого адекватного і зручного для Обох стоін рішення не запропонувала! Знову переклала проблеми банку на мене. А потім сказала, що працює в "найкращому банку України"! Такої наглої насмішки я давно не чув. Тим паче від представника Банку в якого постійні проблеми по всім фронтам.
Допоможіть, будь ласка порадами: що робити і як, куди звертатись. Моя позиція -таких наглюков треба наказувати. Тим паче з іншими бангподібниз проблем не буває.
Asta1972

С нами с: 27.06.26
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 30 июн, 2026 06:11

Asta1972
Як то кажуть - голосуйте ногами. Переводьте зп в інший банк і збережете нерви
valya

С нами с: 31.10.12
Благодарил (а): 687 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 30 июн, 2026 12:40

valya писал(а):Asta1972
Як то кажуть - голосуйте ногами. Переводьте зп в інший банк і збережете нерви

+
"порекомендуйте куди звертатися" - в інші банки. Не ощадом єдиним.
alibob

С нами с: 31.01.18
Благодарил (а): 169 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 30 июн, 2026 13:18

Asta1972 писал(а):Найгірший банк в Україні!!!

ні, ще є Райф на одному рівні.
edgar_po

С нами с: 09.04.16
Благодарил (а): 49 раз.

1
  #<1 ... 114115116117
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Ірина_, ShtormK, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама