|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Вів 24 лют, 2026 19:50
hxbbgaf чому тільки обмежено придатних зобов'язали з'явитись в стислі терміни навіть без повістки, а не офіцерів чи охоронців чи ще когось чи взагалі всіх, він робить вигляд, що не чує.
[ А що відбувається коли такий «обмежено придатний» Абирвалг не приходить «в стислі терміни» до ТЦК підтвердити свою непридатність? Нічого, він втрачає непридатність , стає звичайним військовозобовʼязаним як охоронець. Так яка тут нерівність? 😅 То що, ухилянт, поясниш мені звідки у когось більші обовʼязки по захисту ніж у тебе? Присягу, яка у тебе не пустий звук, тобі за 5 хвилин оформимо, то не питання.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2577 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Вів 24 лют, 2026 20:51
hxbbgaf написав:Капець, ще й сам визнає, що присяга для нього порожній звук. То і лікарі так кажуть про клятву Гіпократа, і в суді присяга. З цього все і починається, корупція і свавілля.
Військова присяга не є добровільною, фактично це примусова формальність. Тож не можна зрадити те, що не було актом доброї волі. Клятва Гіпократа це більше легенда, ніхто ніяку клятву і реальності не дає
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8302 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 24 лют, 2026 21:12
Faceless написав:hxbbgaf написав:Капець, ще й сам визнає, що присяга для нього порожній звук. То і лікарі так кажуть про клятву Гіпократа, і в суді присяга. З цього все і починається, корупція і свавілля.
Військова присяга не є добровільною, фактично це примусова формальність. Тож не можна зрадити те, що не було актом доброї волі. Клятва Гіпократа це більше легенда, ніхто ніяку клятву і реальності не дає
Призывался я на срочку в СССР а вернулся в незалежну Украину , захожу в военкомат встать на учёт и забрать паспорт а тётя в окошке говорит что надо принять присягу я говорю что уже принял в 1990, нада новую, если не захочешь то паспорт не вернём, пришлось присягнуть через окошко подписью в журнале
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 651 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2026 21:49
Vadim_ Ця історія звучала тут вчетверте з того що я бачив)) Може ще є, хз 😅😅 hxbbgaf написав: З цього все і починається, корупція і свавілля.
За корупцію є відповідні статі КУпАП і ККУ. За ухиляння абирвалга теж є статті. Саме по ним відповідають порушники. За «порушив вимоги присяги» - нема статті. Коли абирвалг нарешті припинить ухилятись і почне захищати рідну державу, він дізнається що він став військовим з моменту підписання відповідним керівником наказу про зарахування абирвалга до списків в/ч. Не з моменту складання присяги. І припинить він бути в/сл з моменту наказу про звільнення. Присяга знову тут ніяким боком, виконувати її вимоги звільнений абирвалг не буде. Ритуала звільнення абирвалга від присяги також не буде, але обовʼязки в/сл він виконувати як не дивно припинить.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 24 лют, 2026 22:02, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Вів 24 лют, 2026 22:02
Hotab написав:Vadim_ Ця історія звучала тут вчетверте з того що я бачив)) Може ще є, хз 😅😅
тут много чего повторяют , головне не брихати . п.с.стакан приготовил? 
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 651 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2026 22:03
Vadim_ написав: Hotab написав:Vadim_ Ця історія звучала тут вчетверте з того що я бачив)) Може ще є, хз 😅😅
тут много чего повторяют , головне не брихати . п.с.стакан приготовил? 
Невже прийдеш в гості? Ти прийдеш наливати, чи проситись посидіти на ньому ? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-