Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 79808182
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 14:50

hxbbgaf

жодного дня не були на фронт

У тебе ніхто не був на фронті. Бо ти не там, не був і не збираєшся , нічого не бачиш, а «документам я не вірю» :lol:

Ти настільки розумово обмежене, що якби не було відео збиття Орлана «двадцятьчетвіркою», в саме після 15 року і до 22-го, то і такого в твоєму світі не буває 😅😅

А так-то я ясна справа що «діловий», я ж не психотропний ухилянт , який показує кого треба хапати , а сам «я з психушки, мене не можна» 😅😅

якого окопа строчиш

Хрюкало, сьогодні лише середа. Ти вже нажрався? 😂
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2590 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 15:23

hxbbgaf написав:А там майже ніхто і не був, про що казасти, як на фронті 200-250 тис., а тільки офіцерів після віййськових закладів і кафедр до 2 мільйонів, не кажучи про силовиків, охоронців, молодих відставників...

200 тис на фронті, і 10 мільйонів абирвалгів. Чому ми «так пограємо війну»?
Тобто ми ще 50 років можемо воювати, повно абирвалгів!!

Але коли починаєш призивати на захист , то один кричить «я пропитий комбайнер без комбайну, мене не можна», а інший «я в психушці тижнями лежав, мені не можна на війну, мені писати на ФУП і на фінансах можна, хай читають мене дауна» 😅😅
Hotab
Форумчанин року

Подякували: 2590 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 16:06

Hotab написав:
  hxbbgaf написав:А там майже ніхто і не був, про що казасти, як на фронті 200-250 тис., а тільки офіцерів після віййськових закладів і кафедр до 2 мільйонів, не кажучи про силовиків, охоронців, молодих відставників...

200 тис на фронті, і 10 мільйонів абирвалгів. Чому ми «так пограємо війну»?
Тобто ми ще 50 років можемо воювати, повно абирвалгів!!

Але коли починаєш призивати на захист , то один кричить «я пропитий комбайнер без комбайну, мене не можна», а інший «я в психушці тижнями лежав, мені не можна на війну, мені писати на ФУП і на фінансах можна, хай читають мене дауна» 😅😅

Які 10 мільйонів? Я тобі вчора ще зранку писав докладно про ті 10 мільйонів. 2 млн. офіцерів теж в них входять. І закордоном, мабуть, не менше, бо половина фупу вже пише з-за кордону, там видно айпішнік. І всі б'ють себе в груди і називають патріотами і тріщать, що треба всіх розстрілювати. Липових інвалідів мільйони, мабуть, заброньованих теж:
Станом на початок 2026 року кількість заброньованих від мобілізації працівників в Україні зросла до понад 1,3 млн осіб

Теж не дуже вірю в цю цифру, вона реально набагато більша
Скільки доглядальників 7-ї води на киселі, коли в старих є доньки, і т.д. і т.п. Ось і рахуй.
hxbbgaf

Подякував: 1680 раз.
Подякували: 2387 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 11 бер, 2026 16:32

hxbbgaf

2 млн. офіцерів теж в них входять.

Звідки ця цифра ?
Hotab
Форумчанин року