Хто замовляв будівництво будинку на замовлення?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1234
Сообщение Добавлено: Вс 15 фев, 2026 19:29

Ну, можна і не читати: написано для конкретної людини.

Хто вкладає 500 000 баксіков - інколи потім сильно жалкує.
По-перше я навів реальні цифри та реальні факти. Там не 500 000 баксиків.
По-друге, реально жалкую: під Львовом в елітному населеному пункті Малечковичі, в 2018 році продавався брусовий будинок із земельною ділянкою 10 соток - потребував зовнішніх відновлювальних робіт - за 50 000 смішних в наш час доларів.
Я не взяв.
Люди взяли і виграли суттєво.
Не можу навіть вгадати, скільки зараз вартує. Думаю 150 000$ точно.
Можливо і більше.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 15 фев, 2026 19:59

akurt писал(а):Пане The Rebel!
...
3. Я почитав ваш план на три роки та здивувався: один рік на фундамент, один рік на коробку, один рік на доведення до ладу. Зараз такі технології, обладнання та цементні суміші, що фундамент є готовим за тиждень. Я би вам порадив розробити проєкт та графік робіт максимум на 1-1,5 роки.
".
...

Це я прикинув такий план з врахуванням своїх грошових потоків. І щоб не заводити кошти назад в Україну, які вже є в мене легалізовані за кордоном.
Наприклад, по плану через рік має бути добудована моя інвестована квартира в Мукачеві. І якби я цього року купив ділянку та заклав фундамент, то від продажі квартири на наступний рік я мав би кошти на подальше будівництво.

Ну і треба дійсно рахувати чи воно в майбутньому окупить себе при продажі. Бо навіть якщо людина будує для себе, ніхто не застрахований від зміни життєвих обставин. Тож не хочеться бути в рядах ваших знайомих, що застрягли в бетоні на 10 років у разі чого.

Тому підсумую свою думку, чому я власне написав на форумі - хочеться дійсно збудувати для себе, але з прицілом на окупність таких вкладень. Проте читаючи дописувачів вище в цій гілці і більш професійних у нерухомості (напр. Бетон) складається враження, щоб будинок був окупним, то зовні він має бути як конфетка, а всередині побудований з гівна і палок. Бо якщо він буде якісним, то просто не окупиться
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 15 фев, 2026 20:03

The_Rebel писал(а):
  Хомякоид писал(а): Ви писали що вже втратили декілька обєктів в Херсоні.
Не випробовуйте більше долю.
Тільки Мукачено. Або як Хотаб на Балканах.

Це Ви мене з кимось плутаєте. Та людина ніби живе/жила в Румунії і працює моряком, якщо не помиляюсь. Він інколи пише в емігрантській гілці.
P.S. На рахунок Мукачева теж більше схиляюсь

Сорян. Да сплутав.
Хтось писав що вклався на всю катлєту в Херсоні. Два здається обєкта.
Все втратив.
Тому якщо є вибір вкладайтесь на ЗУ.
Але все ж таки зачекайте кінця війни.
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
  #<1234
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор