Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 654655656657658>
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 18:01

Water написав:
  ЛАД написав:Вы согласны, что это исключения, которые подтверждают правило?

1. Я згоден шо потрібно народжувать більше, заради того, шоб ми тупо не вимерли.
А точно надо? :)
Я не мизантроп, но, похоже, человечество чересчур расплодилось.

2. Я не згоден з тим, шо народжувать потрібно виключно до якогось віку, приклади я вам навів.
То, что сегодня рожают позже, чем раньше, общеизвестный факт. Примеры вы приводили, если я правильно понял, большого количества детей. В каком возрасте, конечно, решает сама женщина, но всё же лучше это делать не слишком поздно - с возрастом растут риски как для женщины, так и для ребёнка.

3. Цей пункт можу написать дисертацію, основний момент, чим заможніше живе уся країна, тим у них народжується менше дітей. Чому країни Африки народжують багато? Я якось працював з чоловіком, який у Африці працював техніком на аеродромі, з його слів- чим більше дітей у африканській сім`ї, тим їм більше допомагають різні організації при ООН. Тупо шоби батьки жили нормально, вони багато народжують, піти кудись працювать без школи, або зі школою, але без будь-якої освіти нема де. Або казав вирощують гречку і тупо її вручну збирають, без будь-якої техніки за оплату 1 долар на день. Або в різних кар`єрах видобуток за допомогою долота та молотка, звісно великий травматизм, вижив, але далі не зміг працювать- ти нікому не потрібен, спасає тільки багато дітей.
Мне кажется, это не основная причина. Раньше рожали много во всех странах. Именно для того, что дети потом кормили.
+ была высокая детская смертность. Благодаря успехам здравоохранения детская смертность резко упала. При этом в "цивилизованных" странах резко выросла стоимость и сроки "выращивания" детей. В результате упала и рождаемость. Постепенно то же происходит и во всём мире. В бедных странах процесс начался позже, вот они и отстают. Взгляды общества на семью меняются относительно медленно. Ещё поколения 3-4 назад и у нас были не редкость большие семьи.

4. Стосовно німкені згоден шо це виключення, але не згоден шо ці діти не отримають все необхідне.
Не могу ни поддержать, ни возражать.
Не знаю о ней ничего. Если вы хотите сказать, что всё обеспечит государство, то всё-таки пока родители обеспечивают больше и лучше.

5. Ще воно якось кидається у очі, коли шефи їдуть на роботу звичайним вєліком, або у потязі, або метро... Без персональних водіїв, майбахів, при всьому цьому вони можуть собі дозволити хоч з десяток цих водіїв. В нас це шо за комедія?
Они к этому шли не один год/десятилетие.
Со временем придём и мы. В частности, это связано и с ростом богатства всего общества, а не отдельных представителей.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 18:10

Water написав:
  ЛАД написав:Вы согласны, что это исключения, которые подтверждают правило?

3. Цей пункт можу написать дисертацію, основний момент, чим заможніше живе уся країна, тим у них народжується менше дітей. Чому країни Африки народжують багато?
перед тим як писати десертацію подумайте якщо дітей багато то подушевний дохід різко падає, для чистоти експерименту потрібно рахувати тільки дохід на дорослого)
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 19 лип, 2025 21:48

flyman написав:
  Сибарит написав:
  flyman написав:флер осуждає

Прочитав эту фразу, я, грешным делом, подумал, что экзамены она сдавала в роддоме 😁

для флер "не тими запліднена"
О, господи!
Вы ещё и на это обращаете внимание!
А как же филиппинка? Буде не тією народжена?
Или вы с филиппинкой детей не планируете?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 лип, 2025 02:22

flyman написав:..............
я не такий ідєйний як флер, так що не фантазуйте

Странно, если вы не "такий ідєйний", то чего ж вы меня регулярно цепляете "идейными" вопросами?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 лип, 2025 13:17

flyman написав:
  Water написав:Тобто, саму пані ніхто питать не буде?

Відео.

До чого це відео?
Я вже писав, але видалили, зустрічав наших одеситок, яки їхали "звідти" додому, бо нєхватаєт дома мужского "вніманія".
Потім ще одна, Свєта, з полтавського базарю, була алкоголічкою, виїхала, зараз не впізнать.
Чув шо деякі наші жіночки там виходять заміж за гроші, шоб чоловік отримав статус, в основному це чоловіки-москалі. Особисто я таких не знаю, IMHO, таких блюдєй потрібно висилать за адресою чоловіка.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 лип, 2025 16:28

Water написав:.......
Я вже писав, але видалили, зустрічав наших одеситок, яки їхали "звідти" додому, бо нєхватаєт дома мужского "вніманія".
......

Непонятная фраза.
"нєхватаєт дома мужского "вніманія", но "їхали "звідти" додому"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 20 лип, 2025 16:48

ЛАД написав:
  Water написав:.........
Приклад як ви і просили- відомі жінки-мами з багатьма дітьми.
Вы согласны, что это исключения, которые подтверждают правило?

їй за 40 було точно, вона народила 4-ту дитину, у декретній відпустці була 3 місяці, потім знову вийшла на роботу. На наши питання шо та й як виявилось шо в них декрет тільки 3 місяці, далі як хочеш, твої проблеми. Далі з дитиною сидів чоловік десь мабуть до року, точно не скажу
Когда мама меня рожала, декрет был 35 дней до родов и 42 дня после родов, а "далі як хочеш, твої проблеми". Как было дальше, "точно не скажу", как-то не помню, но папа точно не сидел.
Была няня Муся, возможно, сразу после окончания декрета. Приехала из деревни. Несмотря на то, что зарплата в Союзе у инженеров была невысокая, как-то укладывались (условий. естественно, не знаю). Мама в обеденный перерыв прибегала с завода покормить грудью, возможно, сцеживала. Бегала на обед ещё долго, и в младших классах, пока не начал самостоятельно хотя бы разогревать. Няня потом пошла на завод, а я в детсад. С няней поддерживали отношения ещё очень долго - я уже учился в универе.

Чоловік теж в нас працював, але він був звичайний клєрк.
Кому сидеть с ребёнком, так понимаю, был их выбор?

Объективности ради, говорить о каких-то "исключениях, подтверждающих правило" не корректно.
В западной модели семьи с большим количеством детей - это уже исключение.
Поэтому как влияет количество детей на карьеру - можно только философствовать.
И я не совсем понимаю упертость в карьеру или научную деятельность при определении "успешного успеха".
Как по мне, гармоничная семья с желаемым количеством желаемых детей - это офигенный успещный успех. Деньги важный элемент нашей жизни, но далеко не конечная цель. Есть масса вариантов (которые трудно реализуемые в небогатых странах) - муж достаточно зарабатывает, чтобы у жены была возможность уделять достаточно времени дому и семье, семья имеет активы, которые приносят достаточноый доход для того, чтобы родители уделяли время детям и друг другу.
Я-бы сказал, что это и есть успешнейший успех без каких-либо кавычек и допушений. Ну и остальные атрибуты - жилье, безопасная страна.
rjkz

Подякував: 8653 раз.
Подякували: 5449 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 20 лип, 2025 19:16

Re: Психологія та саморозвиток

ЛАД написав:
......

Непонятная фраза.
Я так зрозумів просто поверталися додому, але їздили за кордон саме через "нестачу вніманія" вдома.
Проте сам допис і висновки - концентрація сексизму, стереотипів і узагальнення. Звісно, такі особини є і завжди були. Ну то й що.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 20 лип, 2025 20:15

ЛАД написав:
......

Непонятная фраза.

Дівчата їздили за кордон за чоловічою увагою, якою їм дома не вистачає.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 лип, 2025 20:21

Faceless написав:
ЛАД написав:
......

Непонятная фраза.
Я так зрозумів просто поверталися додому, але їздили за кордон саме через "нестачу вніманія" вдома.
Проте сам допис і висновки - концентрація сексизму, стереотипів і узагальнення. Звісно, такі особини є і завжди були. Ну то й що.

Якщо це завжди було, то особисто я не знав, їздили на "заробітки", але шоб за увагою...
Water

Профіль

#<1 ... 654655656657658>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор