Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 912913914915
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 15:36

Wirująświatła

мышление бомжа и склонность к минимализму не способствует высоким результатам в работе.

Десь тихо заплакав маленький лисенький Флайман))

Загалом цікаві речі пишеш. Для мого експіренса взагалі це все нове.
В армії є Ланос - ну норм. Корола/Октавія - молодець. Навіть 10-річний бумер - хм, де це він взяв))
Зараз у пілотів моєї авіакомпанії парк від 10 кує до 100, це нікого не цікавить, бо у власника старої Камрі може бути 10 квартир в Одесі, чи 20 паркомісць в різних ЖК столиці і цього не видно. Тобто яка автівка - в моїй АК не вказує ні на що. Особисто я років до 40 ще хотів щось комусь доводити машиною. Зараз перегоріло). Все має бути своєчасно, а не коли можеться, але вже не хочеться (це про авто.. все інше на щастя хочеться і можеться) 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 18 лют, 2026 15:43, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2571 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 15:39

Vadim_ написав:
  rjkz написав:
  Vadim_ написав:спасибо за ответ , но мне спокойнее в своём

Вы живете в украинских реалиях.
Тут нет тех факторов, которые есть в Украине.

и зачем тогда туда ехать ? :? жить в долг, на старости хто будет и с чего аренду платить

Почему в долг?
Доступные кредитные программы создают ошибочное мнение, что все этим пользуются.
Это не так.
То, что в украинских магазинах повсеместно продается водка не говорит-же о поголовном алкоголизме.
rjkz

Подякував: 8848 раз.
Подякували: 5592 раз.

Профіль

14
9
7
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 15:43

Re: Психологія та саморозвиток

Wirująświatła написав:С чего вывод что атмосфера не здоровая? Собственник считал что мышление бомжа и склонность к минимализму не способствует высоким результатам в работе.

Ну ви непогано так пересмикуєте. Мислення безхатька якщо прямо буквально легко перекреслюється формальними вимогами до дрес коду наприклад. І ви ж самі вказували що питання не тільки в "нижньому порогу" але й у верхньому. Підлеглий має звертати увагу щоб не зачепити самолюбство керівника, а керівник ще й "не впасти лицем" перед підлеглими. Це ж реально цирк.
Так, бувають і куди більш кринжові кейси. Буває, наприклад, що керівництво є прихильниками якоїсь секти, і вона неофіційно насаджується як умова довгої роботи і можливостей росту.
Але ні те ні те не є здоровою атмосферою. І те і те є скоріше виключенням ніж звичайним явищем. Я цілком можу зрозуміти того, хто мириться з тим по факту, цінуючи свою роботу, і просто терпить цей маразм. Але не можу зрозуміти, чого ви в принципі це толеруєте.
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8299 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 15:52

budivelnik написав:
  Сибарит написав:Такие компании могут выживать только при полном отсутствии конкуренции.
Ви не праві
Якщо компанія працює десятки років , то так зване самодурство керівника ПЕРЕКРИВАЄТЬСЯ витратами на оплату персоналу....
От і виходить
Якщо для того щоб отримати додаткових 300 баксів в місяць, менеджер повинен пройти раз в день два поверхи вверх і два вниз... то це найдорожчі години які йому оплачували за некваліфіковану і невідповідальну працю

Погоджуюсь))
Бо сам в такій)
Незрозумілих речей повно, вимоги які інколи важко зрозуміти. Але це найоплачувана авіакомпанія України . Хтось «підзаробив» і пішов туди де менше «дивних» вимог і менше грошей. Когось влаштовує це все вже 15 років))
Зразу після армії взагалі не дивуєшся,, там добво***зма кратно більше, і платять за нього кратно менше 😅
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2571 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 15:56

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:Мені щастило працювати в корпораціях з більш здоровою атмосферою, ось і все. Я лиш констатував факт, що атмосфера і культура у тій вашій компанії була токсична, ось і все. Це ж не претензія до вас.
так вы ради этой фразы и затеяли спор, о чем мне было понятно изначально. Я не утверждал что та компания была крутая или лучшая на свете. Но вы зачем то сравнили ее со своими и зачем то огласили результаты (повторюсь конкурса на титул лучшей компаний не было). Как будто для вас важно, чтобы вдруг ваша работа не оказалась хуже. И критерии оценки конечно тоже ваши, что удобно, когда конкурс о критериях всё же договариваются. Вы без всяких критериев объявили, что побеждают компании где работали вы. Важно всегда и везде быть победителем? ЗСУ по вам плачет :D

Вас все обижают?
Попробуйте обратиться к психологу.
rjkz

Подякував: 8848 раз.
Подякували: 5592 раз.

Профіль

14
9
7
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 16:04

Wirująświatła написав:жить в обществе и не ориентироваться на чужое мнение? Вы наверное ездите на кенгуру и пишете сообщения на форуме личным аналогом азбукой морзе. На современном авто и через смартфон/интернет? Если это не ваши изобретения, значит вы пользуетесь мнением других, неважно то ли создателей, то ли пользователей данных девайсов.

У Вас очень интересная трактовка термина "мнение".
Я подразумевал несколько иное. Разумеется, Я пользуюсь благами цивилизации, которые созданы другими людьми. Да, выбирая вещь, Я собираю о ней информацию. Но среди критериев выбора нет и намека на заботу о том, что подумают о моем выборе другие люди.

И да, Я пользуюсь 10-летним автомобилем, которому пока не вижу замены, и китайским телефоном, который наиболее полно соответствует моим потребностям. Можете осуждать - мне все равно.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6510 раз.
Подякували: 21731 раз.

Профіль

135
84
38
2
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 16:16

Hotab написав:Зараз у пілотів моєї авіакомпанії парк від 10 кує до 100, це нікого не цікавить, бо у власника старої Камрі може бути 10 квартир в Одесі, чи 20 паркомісць в різних ЖК столиці і цього не видно. Тобто яка автівка - в моїй АК не вказує ні на що.
не забывай что я описывал 2004-2009 годы. У многих ли тогда были бмв, инфинити или акуры не старше 3х лет? Сейчас мерки сильно изменились и наличие авто и даже квартиры ничего не говорит об их владельце. Авто может быть битком из США а квартира троещинский неликвид на 14м этаже. В 2008 любая квартира в Киеве, даже гостинка, делала её хозяина потенциально богатым человеком.
  Сибарит написав:Но среди критериев выбора нет и намека на заботу о том, что подумают о моем выборе другие люди.
это называется зависимость от чужого мнения. Она свойственна детям в процессе роста и людям с задержками развития, то что ее у вас нет - хорошо. Но всё же вы лукавите. Например по своей квартире я хожу в трусах, мне так удобно. А по плацкартному вагону нет. То есть какое то мнение обо мне имеет значение, хотя я вижу этих людей 1й и последний раз в жизни. Только это мнение может вызвать ненужные реплики в мой адрес или даже конфликт. Полная свобода от чужого мнения позволит вам ходить в трусах по вагону и даже без них, если вам так удобно.
  Сибарит написав:Я пользуюсь 10-летним автомобилем, которому пока не вижу замены, и китайским телефоном, который наиболее полно соответствует моим потребностям. Можете осуждать - мне все равно.
вы же не устраиваетесь ко мне топ менеджером? с чего мне вас осуждать? Речь шла о людях которые хотели быть топами той корпорации, а значит соответствовать ожиданиям её собственника.
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3520 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 16:51

Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3520 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 17:08

Faceless написав:
  Wirująświatła написав:не было там больной атмосферы. Вы ее додумали
Тобто міряння тіліпонами і авто, що тобі положено а що ні, це здорова атмосфера? І ви це як психолог стверджуєте?
Почнемо з того що визначимо термінологію
Успішна компанія може бути тоді
коли сильний колектив де слабкий лідер не може нічого поміняти(такий собі святковий генерал)
а може бути тоді коли сильний лідер всіх нагнув під своє бачення і ЗМУШУЄ виконувати всі його забаганки...
Таке також можливо....
У другому варіанті, для того щоб хороший фахівець виконував те що йому кажуть і не генерував відсебятину - цього фахівця треба тримати зарплатою
У всіх інших ТЕПЛИЧНИХ варіантах - компанія може бути прибутковою... але не факт що МАКСИМАЛЬНО прибутковою (або ) ПЕРЕДОВОЮ...
ПС
найтепліші відносини в державних або комунальних або монопольних структурах , але якраз ВІДСУТНІСТЬ потреби працювати на повну там скомпенсована тим що в при графіку з 8 до 18.... , людина ПРИХОДИТЬ в 9, до 10 пє каву, з 12 вже на обіді..... і щоб не виглядати білою вороною -так себе веде БІЛЬШІСТЬ
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2026 17:18

Wirująświatła написав:Полная свобода от чужого мнения позволит вам ходить в трусах по вагону и даже без них, если вам так удобно.

Мне так холодно 😁
В этом мире действительно не бывает ничего абсолютного, но когда дело касается личных свобод, очень важно найти границу.
Между соблюдением элементарных правил приличия и изменения своего образа жизни в угоду конкретному самодуру лежит пропасть.

Если человек ради должности готов жертвовать личной свободой, значит он не чувствует в себе силы добиться такого же положения за счёт собственной квалификации.

И да, собственник компании не является собственником работников компании.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6510 раз.
Подякували: 21731 раз.

Профіль

135
84
38
2
  #<1 ... 912913914915
Форум:
+ Додати