Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 914915916917
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 07:56

Моего начальника мог триггернуть авто лучше чем у него, а вас триггернула эта история. Никак не успокоитесь. Одно и тоже по сути. Задело за живое? Кто громче всех кричит держи вора? 3 человека посчитали необходимым написать " я не такой ", как будто я у вас спрашивал, "а вы завидуете своим коллегам по работе?". Ну нельзя так палиться демонстрируя настолько жирные эмоциональные реакции. Вы же не дети.

В другом моем кейсе гендир. 50+ у которого я был замом полгода искал себе секретаршу, лично проводил собеседования. Потом таскал ее на все мероприятия, включая загран.командировки. в итоге женился. Надо ли говорить что она была моложе его лет на 25? Есть кейс как топы таскают вместо молодых жен молоденьких охранников, 18-19 лет, потом все судачат что это его внебрачный сын или любовник. А как Зеля таскал Ермака по форумам забыли? ИноСМИ писали, что они живут вместе и ходят в один спортзал.

У людей наверху другой менталитет. Они привыкают всё покупать. Вот как бы гендир 50+ искал себе молодую жену, на сайтах знакомств? Объявление на бигборде? Там все устроено иначе. В его понимании на всём висит ценник. Он либо платит, либо нет. На вас, на ваших жёнах, на вашей обуви, на ваших авто на всем ценник. Покупая топ менеджера он смотрит не только на его компетентность, но и на остальные "довески". Может он не хочет топ менеджера на Авео и в стоптанных ботинках. А вы за него решаете кого ему покупать.

На видео как крашнулась успешная компания ноль эмоциональных реакций. Меня это видео триггерит в сотни раз больше тех истории, которые я вам наполовину НЕВОЛЬНО рассказывал. Крашнуться на растущем рынке с продуктом премиум качества ещё надо уметь. 1й айфон вышел в одно время с флагманом k850 так эта мыльница без дизайна даже рядом с ним не лежала. Но людям зашёл сенсорный экран. И уже с 4 поколения Айфона дизайн исправили и стало не стыдно его в руки взять. Ну и авторитет компании apple был на голову выше авторитета sony.
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3521 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 09:05

Re: Психологія та саморозвиток

rjkz написав:А теперь представьте, что жена подчиненного красивее, а порой и намного и моложе жены руководителя.

важливо, щоб ваша дружина стримала себе в межах встановлених норм, правил пристойності, а не намагалась , м'яко кажучи, "всім сподобатись"(фліртувала)

а потім,
ти бачив, як на мене витріщились всі твої боси і їх дружини?
prodigy

Подякував: 3393 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 09:32

rjkz написав:

Мерянье телефонами/авто уже следствие. На олимпиадах вы тоже чем то мерялись и вас это не кринжевало. Все люди чем то меряются кроме отшельников и аутистов. Это нормально.

У вас явно комплексы.
"Хотите поговорить об этом?"(с)
:mrgreen:[/quote]

На олимпиадах вы тоже чем то мерялись

на мій час було соромно чим то мірятись, "отличники" (відмінники) ніколи цим не хизувались, бо більшість класу вчилась на 3, і могли пику натовкти за випендреж.
Коли ходив на міські олімпіади
думав, що
1) представляю свою школу
2) була бажання не підставити свого вчителя
3) головне, не облажатись, а знайти рішення хоч половини задач

в 10му класі на міській Олімпіаді по хімії 3 учня мого класу зайняти 3 перших місця: Олег Маслов 1е, я друге, і мій друг(сиділи за одною партою) 3тє-
я був радий тільки за вчителя, бо для неї ця подія була "великим святом", вона була 5 років на пенсії, в нашому класі півроку не було класного керівника (назначили молоду вчительку( 25 років), не витримувала, тому що клас ігнорів), ось покликали з пенсії Анну Львівну (стара єврейка), косоока (очі дивляться в різні боки і часто не розуміли до кого вона звертається), вона була дуже сильним педагогом з хімії(number 1 у місті), зібрала клас і сказала: може ви не любите мене, чи директора, чи школу, але у вас в класі є 8-9 учнів з 35 , яким не байдуже який атестат вони отримають, тож давайте протримаємось 7 місяців до закінчення школи: всім ходити на уроки, кому треба -той вчиться, кому ні -просто відбуває час.
prodigy

Подякував: 3393 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 10:46

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3521 раз.