|
Психологія та інші цікавинки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Пон 12 тра, 2025 15:03
Faceless написав:Успіх написав:То що там ми говорили про депресії? Що бувають різні види/підвиди? А "хандра" - це лайтовий підвид депресії, чи це зовсім інше?  Але то все пох, як те, чи інше має точну назву)) - саме цікаве, чи є "вихід" з того всього, а точніше чи є якісь 100% ліки/вправи/поради? Чи ще не винайшли, як це на 100% "видаляти"? Видаляти "пухлину депресії"? Бо ми знаємо, що: 1. Антидепресанти допомагають, але "руйнують/травмують" мозок + йде звикання+ збільшення дози... 2. Алкоголь - домомагає на дуже короткий термін, але теж потім йде по шляху антидепресантів... 3. Фізичні вправи/фізнавантаження - теж допомагає на короткий термін... То що - депресія, це типу, як рак - ще не винайшли, як до кінця з нею боротись?
Це все дурня. Нічого з вказаного не є депресією
Дивина та й годі)) Так я вказував умовні "ліки" від депресії! І запитував, чи є щось краще/потужніше за моїх три пункти? Я ж не запитував - "які є види депресії?" Я запитував - "які ще ліки/поради/вправи(крім тих, що я вище вказав) є від депресії?"
-
Успіх
-
-
- Подякував: 263 раз.
- Подякували: 999 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Пон 12 тра, 2025 17:04
Успіх написав:пункти? Я ж не запитував - "які є види депресії?" Я запитував - "які ще ліки/поради/вправи(крім тих, що я вище вказав) є від депресії?
когда я шо то напишу, всегда находится 3-4-5 супер специалистов со мной поспорить, а на твой вопрос как то не очень активно отвечают. Не триггеришь ты их.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2504 раз.
- Подякували: 3492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 12 тра, 2025 18:03
Успіх написав: Faceless написав:Успіх написав:То що там ми говорили про депресії? Що бувають різні види/підвиди? А "хандра" - це лайтовий підвид депресії, чи це зовсім інше?  Але то все пох, як те, чи інше має точну назву)) - саме цікаве, чи є "вихід" з того всього, а точніше чи є якісь 100% ліки/вправи/поради? Чи ще не винайшли, як це на 100% "видаляти"? Видаляти "пухлину депресії"? Бо ми знаємо, що: 1. Антидепресанти допомагають, але "руйнують/травмують" мозок + йде звикання+ збільшення дози... 2. Алкоголь - домомагає на дуже короткий термін, але теж потім йде по шляху антидепресантів... 3. Фізичні вправи/фізнавантаження - теж допомагає на короткий термін... То що - депресія, це типу, як рак - ще не винайшли, як до кінця з нею боротись?
Це все дурня. Нічого з вказаного не є депресією
Дивина та й годі)) Так я вказував умовні "ліки" від депресії! І запитував, чи є щось краще/потужніше за моїх три пункти? Я ж не запитував - "які є види депресії?" Я запитував - "які ще ліки/поради/вправи(крім тих, що я вище вказав) є від депресії?"
Що ви зібрались лікувати? Це ж не депресія то ж і нема що лікувать
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1489 раз.
- Подякували: 8214 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 12 тра, 2025 18:13
Faceless написав:Це ж не депресія
Що саме "це"???
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Пон 12 тра, 2025 18:20
Успіх написав: Faceless написав:Це ж не депресія
Що саме "це"???
Бачите, ви не знаєте чи є хвороба, і якщо є то яка, а вже зібрались лікувать.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 12 тра, 2025 18:44
Faceless написав:Успіх написав: Faceless написав:Це ж не депресія
Що саме "це"???
Синдро́м Мюнхга́узена
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6438 раз.
- Подякували: 21537 раз.
-
-
Профіль
-
-
130
82
38
2
Додано: Пон 12 тра, 2025 18:59
Faceless написав:Успіх написав: Faceless написав:Це ж не депресія
Що саме "це"???
Стоп. Ми так далеко зайдемо в дебрі Давайте спочатку Депресія. Чим вона лікується? Навіть, не так)) - чим вона виліковується?  Ну, і на всякий випадок додам)) З Вікі: Депре́сія — афективний психічний розлад, що характеризується зниженням настрою, активності та волі. Перебіг депресії корелює з низьким рівнем серотоніну в мозку.
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Пон 12 тра, 2025 19:03
Успіх написав: Faceless написав:Успіх написав:Що саме "це"???
Стоп. Ми так далеко зайдемо в дебрі Давайте спочатку Депресія. Чим вона лікується? Навіть, не так)) - чим вона виліковується? 
Депресія- важке захворювання, лікується спеціальними препаратами в комплексі з іншими заходами. Призначають профільні спеціалісти. І так, лікується. Самопризначенням займатися не рекомендую (та й препарати мають бути рецептурні). Спочатку треба діагностувати проблему у спеціаліста Хандра і т п до депресії відношення не має. Щодо алкоголю - ним нічого не лікується, алкоголізм це наслідок певних проблем, а не засіб боротьби з ними
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 12 тра, 2025 19:20
Faceless написав:алкоголізм це наслідок певних проблем, а не засіб боротьби з ними
Алкоголизм в большей степени причина проблем, чем следствие.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6438 раз.
- Подякували: 21537 раз.
-
-
Профіль
-
-
130
82
38
2
Додано: Пон 12 тра, 2025 19:24
Сибарит написав: Faceless написав:алкоголізм це наслідок певних проблем, а не засіб боротьби з ними
Алкоголизм в большей степени причина проблем, чем следствие.
Він теж не виникає на рівному місці.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-