Перестанем перегонять еду в биотопливо - сразу вернётся изобилие еды. С голоду не помрем.
|
|
![]() Re: Психологія та інші цікавинкиРіст цін на їжу в доларах/євро буде в рази, як яйця в США з 20 центів виросли були до 50-70, а зараз трохи впали до 35. Щодо курсу, то тут я оптиміст, не бачу причин бути йому вище 50 як мінімум до жовтня 2026 На голих жирах особливо не проживеш ![]() "Краще мати 30К в тилу, ніж 100К на передку!"©))Теж цікава тема, яку можна обговорити тут(а не на військовій гілці) ![]() Так, як в мене сім'я з 4-х, то мені потрібно на місяць грошей... емммм... еееее.... - повертатись взад на фронт! ![]() ![]() А якщо серйозно, то ні я, ні дружина точно не підраховуємо, але десь приблизно йде близько 30К/міс. Але, в тих 30К можна вкластись, якщо в місяць ніяких додаткових ліків не треба докупляти(хоч моя дружина і так на постійних ліках/на трьох різних видах ліків), і ніякого додаткового одягу(якісь дрібниці - не враховуємо) і т.п.)) А так, то легко вистрибується за тих 30К, якщо щось додатково... - як от типу СТМ стрибає на батуті, замість того , щоб стрибати на чоловікові... ![]() п.с. Ні, ну думаю можна і в 25К вкладатись, якщо перейти в основному на каші... - корисно! ![]() Востаннє редагувалось Успіх в Нед 01 чер, 2025 11:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Курс вроде на другой ветке обсуждается, какая там фин помощь от США на 2025? Никакой? Доллар па 100 это ещё оптимистично. В 90х гиперинфляция была и без войны. Как бы курс доллара не добавлял нолик каждый год. То что клованам насрать на жителей Марса думаю понятно уже всем...
![]()
Простим людям дуже важко та і залишкам так званого середнього класу, але хто ,де і як виростить картоплю па10 и черешню па50? Полив(скважина 250т.грн.)Фунгіциди і прочая хорошая химия (без якої ніхрена не виросте крім бурьяна) з Европи, а доллар падаражал ![]() Крим(овочі, фрукти,виноград) , Мелітополь(черешня,овочі) і Єнергодар(овочі, безплатний полив і опалення парників від ставка АЄС) в окупації. Наразі картопля для багатьох розкіш а про черешню тільки спогади шо було до зе потужного покращення Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 01 чер, 2025 11:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Якби ви знали паничі...!©А тут у нас - ол-ін-клюзів!))) Дюрі-бачі бачить долар пА50 до жовтня 2026, а ти вже х2 малюєш))) Як так?©😁 Щось тут згадується вірш Т.Г.Шевчека (підставляй всюди "на Марсі/пересічні марсіани" - і виходить вірш про сучасний стан життя марсіан) Якби ви знали, паничі, Де люде плачуть живучи, То ви б елегій не творили Та марне Бога б не хвалили, На наші сльози сміючись. За що, не знаю, називають Хатину в гаї тихим раєм. Я в хаті мучився колись, Мої там сльози пролились, Найперші сльози; я не знаю, Чи єсть у Бога люте зло! Що б у тій хаті не жило? А хату раєм називають! Не називаю її раєм, Тії хатиночки у гаї Над чистим ставом край села. Мене там мати повила І, повиваючи, співала, Свою нудьгу переливала В свою дитину... В тім гаю, У тій хатині, у раю, Я бачив пекло... Там неволя, Робота тяжкая, ніколи І помолитись не дають. Там матір добрую мою, Ще молодую, у могилу Нужда та праця положила. Там батько, плачучи з дітьми (А ми малі були і голі), Не витерпів лихої долі, Умер на панщині!.. А ми Розлізлися межи людьми, Мов мишенята. Я до школи — Носити воду школярам. Брати на панщину ходили, Поки лоби їм поголили! А сестри! сестри! Горе вам, Мої голубки молодії, Для кого в світі живете? Ви в наймах виросли чужії, У наймах коси побіліють, У наймах, сестри, й умрете! Мені аж страшно, як згадаю Оту хатину край села! Такії, Боже наш, діла Ми творимо у нашім раї На праведній Твоїй землі! Ми в раї пекло розвели, А в Тебе другого благаєм, З братами тихо живемо, Лани братами оремо І їх сльозами поливаєм. А може, й те ще... Ні, не знаю, А так здається... сам єси... (Бо без Твоєї, Боже, волі Ми б не нудились в раї голі). А може, й Сам на небесі Смієшся, батечку, над нами Та, може, радишся з панами, Як править миром! Бо дивись, Он гай зелений похиливсь, А он з-за гаю виглядає Ставок, неначе полотно, А верби геть понад ставом Тихесенько собі купають Зелені віти... Правда, рай? А подивися та спитай! Що там твориться, у тім раї! Звичайне, радость та хвала! Тобі, єдиному, святому, За дивнії Твої діла? Отим-бо й ба! Хвали нікому, А кров, та сльози, та хула, Хула всьому! Ні, ні, нічого Нема святого на землі... Мені здається, що й самого Тебе вже люди прокляли! п.с. "Ми в раї пекло розвели" ![]() Хіба не так? ![]() Успіх лови кавер на стих Шевченко
Давай уже свои стихи пиши, начни с цен на огурцы и черешню, докажи миру вербальных мыслителей что 9 классов это сила! Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 01 чер, 2025 12:26, всього редагувалось 3 разів.
|
|