Wirująświatła написав:С нашим менталитетом кажется оценки ого как круто, проблемы начнутся когда вдруг их не получится конвертировать в реализацию каких-то ожиданий.
Hotab написав:військовослужбовець Києва не має права себе перетворювати на мішок сала.
Та я то зрозумів тебе. Просто хотів трохи цю тему перевести в друге русло, - русло бусифікації. Бо так до кінця і не зрозуміло, чи тобі "така" мобілізація на Марсі подобається/підтримуєш її? Чи все ж таки засуджуєш отакий РЕАЛЬНИЙ "бізнес на крові"?
Успіх написав:Отож! Я, звичайно, тут трохи занадто "знущаюсь і висміюю" дипломи червоно-дипломників)), але!
ну причём тут дипломы? ты зуб пойдёшь лечить к врачу с ВО или к соседке с 9ти классами образования? Есть отрасли где диплом нужен. После 1991 у нас основная отрасль торговля, поэтому возникла дурная ситуация, когда от торгового представителя или консьержа хотят диплом ВО. Это уже бзыки, как будто диплом гарантирует интеллект.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 04 чер, 2025 17:17, всього редагувалось 1 раз.
jump написав:Депутати прийняли в цілому законопроєкт про добровільну мобілізацію українців від 60 років За проєкт закону проголосували 297 депутатів
коменти: маску діда можна викидати
Я дуже вибачаюсь, що тут це напишу - просто не хочу там лізти в болото))
Але, можете це переказати тамтешнім ура-патріотам
Тому, Холява Будівельник, Песікіт, Василя-Рівне... хто там ще "так хоів, дуже хотів, але не той ВІК!"(майже , як не той ВОС) Продіджі? Ще хто ? Одним словом - шановні ура-патріоти, маєте УНІКАЛЬНУ МОЖЛИВІСТЬ вступити до лав ЗСУ і показати свою справжність!!! Показати, що ви справжні патріоти, а не лайно собаче!
Wirująświatła написав:возникла дурная ситуация, когда от торгового представителя или консьержа хотят диплом ВО. Это уже бзыки, как будто диплом гарантирует интеллект.
Успіх написав:Ехххххххх, був би форум, де платять зарплату
скоро все форумы оживут, когда АІ научат на них общаться. После этого деградация станет лавинообразной. С ботом можно будет обсудить что угодно, с человеком - только его девиации. В принципе по этой ветке видно, если не направлять тему всё скатывается к банальностям. Интересов у людей... по пальцам одной руки посчитать.
Короче война тебе раем покажется по сравнению с деградантами в окружении. Я тут немного понимаю пуйло, он всех деградантов отправляет на войну. Критерий простой если человек готов убивать за деньги, надо дать ему возможность зажмуриться. Может в этом и есть смысл войны для русских - вычистить своё общество.
Wirująświatła написав:Я тут немного понимаю пуйло, он всех деградантов отправляет на войну. Критерий простой если человек готов убивать за деньги, надо дать ему возможность зажмуриться. Может в этом и есть смысл войны для русских - вычистить своё общество.
Так наші теж "блєснулі умом")) і не відправили від 18р! Як і не дали обмеження до 45р! А зробили до 60р!
Тобто, і молодняк не відправили(хоч по бажанню - можуть йти і 18+) І старим пердунам(по теорії Флер) 50+ - теж дають можливість "зажмуритись"... Ще й приймають закон, щоб і 60+ мали таку можливість(але вже за бажанням)
Успіх написав:От і до мене було вискочило 2 молодих(30р., чи під 30р) "орла" в пікселі з поліцейської автівки. Але на їхніх обличчях навіть близько не читалось, що вони десь воювали, чи взагалі, були хоч близько фронту!
Тиж раніше казав шо не ловлять нікого і вроді у ТЦК йти працювать збирався? А ти огляд орлів робив, чи посвідчення дивився?