|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Пон 28 лип, 2025 19:20
Завтра зранку надам Вам відповідь. У мене нічне чергування. Тому зрання. Слідкуйте за темою
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 19:27
Investor_K Вы главное на ночной смене выспитесь хорошо. Без шахедов и орешников. Подвал в АТБ хорошо забетонирован и оборудован мягкими матрасами?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 19:32
барабашов написав:Investor_K Вы главное на ночной смене выспитесь хорошо. Без шахедов и орешников. Подвал в АТБ хорошо забетонирован и оборудован мягкими матрасами?
Ви будете наступним у маємо меню. Але прошу вас підготуватись. Бо хотаб, PG pesikot не продемонстрували належного рівня опозиціі. Я ними розчарований. Готуйтесь. А мені треба працювати.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 19:35
Так панда ж травоядная, борцами сумо не питается. Или ядовитая? Или таки медведёвая родина "Таймыр"???
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 19:44
Investor_K написав: барабашов написав:Investor_K Вы главное на ночной смене выспитесь хорошо. Без шахедов и орешников. Подвал в АТБ хорошо забетонирован и оборудован мягкими матрасами?
Ви будете наступним у маємо меню. Але прошу вас підготуватись. Бо хотаб, PG pesikot не продемонстрували належного рівня опозиціі. Я ними розчарований. Готуйтесь. А мені треба працювати.
Панда, так все добре починалось, а ти все спаскудив )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 28 лип, 2025 19:59
pesikot Воно голуб , тей що в шахах. Насрав на дошку зі словами «не впечатлілі» і з виглядом переможця упорхнув)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 29 лип, 2025 05:04
Dear Mr. pesikot!
Дякую Вам за внесок у обговорення. Враховуючи історію наших відносин, а також Ваш соціальний рівень я розумію, як складно Вам було написати такий відносно чемний пост з повагою до шанованих Сибарита та Інвестора_К. Вам треба будо подолати власні емоції. І Ви з цим впорались. Дякую і за це також. Це дійсно заслуговує на повагу.
По суті питання. Водіями та охоронцями не народжуються. Ними стають. З різними бекграундами. Одні для них на жаль. Інші - на щастя. Треті - Бо так склалися обставини. Спочатку люди досягають певного рівня знань, інтелекту, кваліфікаціі, місця в соціуму. А потім в силу обставин вони стають охоронцями та водіями. Наприклад, шановний колега Сибарит став солдатом охоронцем внаслідок війни. Він людина законослухняна та порядна. Тому так сталося. Але він поважна людина. Як і інші люди, які працюють або служать водіями або охоронцями.
P.S. якщо ви дійсно цікавитесь квантами -пропоную звернути увагу на іонні пастки. В наукових колах Європі це зараз топікова тема. Мені демонстрували сучасні досягнення з цього питання. Цікаво.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лип, 2025 07:14
Краще ніж «дешевше буде?», але також «не впечатляє».
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 29 лип, 2025 10:50
барабашов написав:Так панда ж травоядная, борцами сумо не питается. Или ядовитая? Или таки медведёвая родина "Таймыр"???
Тепер Ваша черга, пане Барабашов. Я вибачаюсь, що вчора трохи зарано потурбував. Зарано - бо ви маєте спочатку написати по темі. За що Ви цінуєте Інвестора_К? Украінською будь ласка. І вже за результатами аналізу написаного вами я буду розуміти подальшу траєкторію спілкування. Сподіваюсь, що ви сміливий воїн-сумоіст, який здатен написати про мене правду, яка була б для мене приємною. Хоча це буде для вас сміливим вчинком - піти проти загального тренду і продемонструвати свою власну точку зору. З іншого боку, ви ж побачили і позитивно оцінили, як мною з дотриманням принципів кошерності були декласовані місцеві забіяки. Воно Вам таки треба?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лип, 2025 10:55
Investor_K написав:З іншого боку, ви ж побачили і позитивно оцінили, як мною з дотриманням принципів кошерності були декласовані місцеві забіяки
Соблюдение кашрута заключается в том, что Вы их не съели? 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6466 раз.
- Подякували: 21602 раз.
-
-
Профіль
-