|
|
![]() Re: Брокбiзнесбанкпозвонил на горячую линию, подтвердили, пошел в отделение аваля забрал, чуть у них не оставил, там девочка настолько красивая!!!! так улыбалась!!! мммм! но все таки забрал)
![]() Re: Брокбiзнесбанкзабрал небольшой валютный депо бумагой, настойчиво уговаривали оставить - но отказался, с БББ на курсе здорово потерял
![]() ![]() Re: Брокбiзнесбанкхто точно знає по якому курсу повертають долар і євро?
![]() Зранку подзвонила на гарячу лінію уточнила чи на моє ім'я прийшли кошти - підтвердили. Пішла в найблище відділення Авалю - було чоловік 8-10, прочекала коло години - півтори, все віддали і з депозиту і з карткового рахунку.
м.Львів, 1 відділення, вул.Любінська 4 Востаннє редагувалось galuszka в Сер 18 чер, 2014 14:15, всього редагувалось 2 разів.
![]() 9.9863-курс НБУ на 28.02.14KIM30 Только что из Аваля,с полной сумкой гривны и твердым убеждением,что моим долларам в украинских банках больше не место,минус больше 20%,долларовые вклады выдают в гривне по курсу НБУ на 28.02 - 9.9863
![]() ![]() Re: БрокбiзнесбанкА в нашем отделении 5-ти человекам передо мной и после меня еще десятку отказали что нет денег пишите мол заявления.Полный бесспредел -сделать агентом такой чмошный банк-хотя утром в 9-ть утра я уточнил что по системе экспресс на меня деньги поступили.Опять динамо и прокрутка денег клиентов.! Чувствую завтра опять будут динамить?
![]() УВАГА!!!Це може стосуватись кожного!Коротко моя історія. Маю два рахуки
Один - №2630...від 08.01.2014("Різдвяний")- відсотки "капали" на картку, і їх (за січень,лютий) виплатили в УкрГазі в квітні. Другий - №2635 від 22.11.2013 (на один рік)- відсотки "по закінченню терміна дії договору",в УкрГазі відмовились сплатити, згідно з цим самим пунктом ("по закінченню терміна дії договору").Тепер на рахунок Авалю прийшли а)Тіло депозиту №2630 б)Тіло депозиту №2635 + вісотки, але УВАГА - ТІЛЬКИ за листопад,грудень 2013,січень 2014 року,ЗА ЛЮТИЙ 2014 РОКУ ЇХ НЕМАЄ ХОЧ ВОНИ І НАРАХОВАНІ(згідно з виданою відділенням БрокБізнесБанку довідкою)!!!! ![]() В кого що не збігається? Що порадите робити далі?
|
|