Західінкомбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2223242526 ... 135>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Західінкомбанк - БАНКРОТ 2 5 84
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
61%
51
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
10
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
8
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
6%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
12%
10
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 12:17

дякую creat
yustask

Подякував: 12 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 12:36

LiS@* написав:Мої знайомі знову повертаються в "Західінкомбанк" і не жалкують про це, впевнені, що гроші віддадуть.!

Честно говоря, верится с большим трудом. Ни один из моих знакомых, не выказывал радости от того, что ему приходится "возвращаться" в этот банк. Потому что возвращается он туда не по своей воле, а потому что накрепко привязан замороженными деньгами. Смена же текущих счетов чревата дополнительными потерями времени и денег.

LiS@* написав:Працюють з новими надходженнями, зрештою, як і я. Якщо Ви вважаєте, що мені просто "замилили" очі, то дуже помиляєтеся.
Это один из вариантов того, что "я считаю", но кроме меня это мало кому интересно.

LiS@* написав:За 15 років своєї діяльності „Західінкомбанк” зарекомендував себе як надійний і стабільний банк, який притримувався сучасних стандартів обслуговування і якому повністю довіряли партнери та клієнти. Невже Вам ЦЕ ні про що не говорить?!!

История показывает, что банк может считаться 200 лет надежным и стабильным и лопнуть за месяц когда оказывается, что статистика подделана, а деньги из него украдены.

LiS@* написав:Чи ви вважаєте, що я знов займаюся пустословством? Це реальні і загальнодоступні факти!
Честно говоря - да, считаю. Как только обсуждение банка переходит от реальных фактов к туману любовных отношений, назвать это чем-то иным, чем "пустословие", нельзя.

LiS@* написав: А зараз в умовах кризи легко бити "лежачого" і кидати на форуми зневажливі фрази в його сторону.
Опять пошла лирика .... То, что банк оказался в положении "лежачего" в то время, как многие другие умудрились выстоять хотя бы "на четвереньках", уже говорит о, минимум, бездарном управлении деньгами, которые мы (и вы тоже, насколько я понимаю) доверили "надежному и стабильному".

То, что банк за полгода тепличных условий не смог из положения "лежачего" подняться ни на сантиметр, несмотря на смены администраторов и прочую возню, говорит о том, что перспективы выздоровления (которые должны выражаться в способности расплатиться с долгами) у него отстутствуют в ближайшей обозримой перспективе.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 15:02

"Постановою Правління Національного банку України від 05.08.2009 року № 450 продовжено дію мораторію на задоволення вимог кредиторів ТзОВ КБ „Західінкомбанк” на шість місяців до 12 лютого 2010 року." - з офіційного сайту КБ Західінкомбанк". Що робити далі. У мене 2 депозити Не можу заплатити за навчання через це.
i1497736

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 15:25

і1497736, пишіть заяву для отримання коштів на ім'я тимчасового адміністратора, обов'язково вкажіть причину
LiS@*

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 16:39

Я вже написала 2 заяви де вказувала і причини і додавали договір про навчання, довідку з універу , у відповідь отримую "стандартні відмови" в яких ссилаються на постанову НБУ про мараторій. тимчасову адміністрацію тощо...Коштів щоб оплатити юридичні послуги не маю... от і виходить: маєш мізер, то заберуть його, бо кумусь не вистачає до "навороченої тачки" чи віли на кіпрі....
i1497736

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 16:39

Я вже написала 2 заяви де вказувала і причини і додавали договір про навчання, довідку з універу , у відповідь отримую "стандартні відмови" в яких ссилаються на постанову НБУ про мараторій. тимчасову адміністрацію тощо...Коштів щоб оплатити юридичні послуги не маю... от і виходить: маєш мізер, то заберуть його, бо кумусь не вистачає до "навороченої тачки" чи віли на кіпрі....
i1497736

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 16:53

i1497736
Письма точно были адресованы именно временному администратору ? Если нет, то пишите ему. Если да - попробуйте писать жалобу в НБУ на работу временной администрации.

К сожалению, шансов выковырять свои собственные деньги из коготков "надежных и стабильных" немного.... Вместо них советуют о здоровье заботиться ...
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 19:48

i1497736, пишіть ще! Завтра обіцяють "гарячий день" в ЦО Банку, тому що багато вкладників не знають, що мораторій продовжили!!! Не можна залишати проблему без розгляду.
P.S.Треба діяти, а не розводити "базар" на 2 сторінки, як bolex!
LiS@*

Повідомлення Додано: Чет 13 сер, 2009 06:11

Бедные, бедные работники ЦО. Кто же о них позаботится, как не добрый самаритянин LiS@* ... Она не только не разводит базаров, она помогает разводить лохов ....

Мда, общее впечатление от постов LiS@* и Владимир2009 - "никто и ничто не должно мешать работникам и руководству лучшего банка отдыхать в рабочее время"
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 сер, 2009 10:35

BOLEX, по-моєму Ви вже перегинаєте палку! Той, хто "заварив цю кашу" вже відпочиває в Київському СІЗО, а я Вам наводжу реальні факти і працівники даного Банку ні при чому! Хто не має в свої 44 роки чим зайнятися, то це ВИ!

Йдіть вагони розгружати, вб'єте одразу двох зайців:
1. Заробите трошки грошей, щоб покласти їх в надійніший банк;
2. Викинете свою агресію. :wink:
LiS@*

#<1 ... 2223242526 ... 135>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор