Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Козак-характерник написав:Ви на моє питання відповідаєте?
Думаю що ні, вам ніхто однозначної відповіді не дасть. Однозначі відповіді дає лиш Будівельник, але лиш по його об'єктах чи суто технічних питаннях пов'язаних з будовою. Ми тут теоретики. Спробуйте подивитись на
Козак-характерник написав:Ви на моє питання відповідаєте?
Думаю що ні, вам ніхто однозначної відповіді не дасть. Однозначі відповіді дає лиш Будівельник, але лиш по його об'єктах чи суто технічних питаннях пов'язаних з будовою. Ми тут теоретики. Спробуйте подивитись на
Якщо не складно - відпишіться про результат.
Мене практики цікавлять....хтось купляв,продавав?Чи реально без посередників купити?Може хто з власників зараз продає?Сайти подивлюся....потім відпишу.
Козак-характерник Я шукаю. Можете спробувати скористатись послугами маклера - домовитесь на відсоток від заявленої суми. І тоді він для вас буде шукати і торгуватись.. Ще що робить маклер - я не знаю бо сам з ними справи не маю. Спробуйте уточнити. Реально ця гілка корисна тим, що тут іноді випливає інфоормація про проблемні об'єкти. А по інших питаннях - вам мало хто чим допоможе.
mju написав:Козак-характерник Я шукаю. Можете спробувати скористатись послугами маклера - домовитесь на відсоток від заявленої суми. І тоді він для вас буде шукати і торгуватись.. Ще що робить маклер - я не знаю бо сам з ними справи не маю. Спробуйте уточнити. Реально ця гілка корисна тим, що тут іноді випливає інфоормація про проблемні об'єкти. А по інших питаннях - вам мало хто чим допоможе.
І які результати?Було щось цікаве?І які параметри вашого пошуку?
Козак-характерник написав: Голова вже болить по цих сайтах ходити...мені щось таке треба....
Але ціна там нереальна.Максимум дав би 80тис.$
P.S.А ви на цій гілці шукаєте...чи продаєте?Або просто цікавитеся?
Така квартира ніколи не буде коштувати 80 куо. Сама по собі квартира дуже гарна а не з тих "покращених" визволителями з парадним ходом в кухню. Також там проведено гарний ремонт, кондиціонери, замінено комунікації. Це не дешеві пластикові вікна і китайські двері.
galician написав: Така квартира ніколи не буде коштувати 80 куо. Сама по собі квартира дуже гарна а не з тих "покращених" визволителями з парадним ходом в кухню. Також там проведено гарний ремонт, кондиціонери, замінено комунікації. Це не дешеві пластикові вікна і китайські двері.
Подивимося після девальвації на ціни...тоді тільки 50 тис.$ запропонував би...А квартирка гарна...
Продавати можна довго...і ціну тримати....а реально заплатити "живі" бакси мало хто може...А отримати готівку і покласти на депозит краще ніж чекати і платити комунальні...Якщо в когось є пропозиціі на заявлених умовах...у приватні повідомлення.Обовязково з фото.