Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4647484950 ... 285>
Сообщение Добавлено: Пн 05 ноя, 2012 09:13

Re: Нерухомість у Львові

Щось мені теж здається підозрілим синхронна поява двох "чужинців" на львівському форумі. наваляли 7 сторінок, ні про що.
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 ноя, 2012 16:21

ostrig писал(а):Щось мені теж здається підозрілим синхронна поява двох "чужинців" на львівському форумі. наваляли 7 сторінок, ні про що.

Що саме підозріло? :P І чому "чужинці"?? :shock: Це що...закритий форум? :shock:
Збираюся придбати квартиру....не хочу мати справ з ріелторами.І не хочу переплачувати...Може хтось з власників відгукнеться.
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 ноя, 2012 17:59

Козак-характерник писал(а):
  ostrig писал(а):Щось мені теж здається підозрілим синхронна поява двох "чужинців" на львівському форумі. наваляли 7 сторінок, ні про що.

Що саме підозріло? :P І чому "чужинці"?? :shock: Це що...закритий форум? :shock:
Збираюся придбати квартиру....не хочу мати справ з ріелторами.І не хочу переплачувати...Може хтось з власників відгукнеться.

и что будете картинками с ними перебрасываться? нужно во Львов ехать и смотреть :roll:
kievlyanka

С нами с: 25.01.11
Благодарил (а): 675 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 ноя, 2012 19:54

Козак-характерник писал(а):Товарищ нервничает...наверное ничего продать не может.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: С чего он взял,что у меня депо под 27%? :roll:

Не у вас, так у киунки, яка різниця... Тільки недалекі люди можуть бахвалитися на форумі своїми віртуальними доходами і золотим дощем відсотків. Тут нікого не гребе, скільки в тебе в заначці грошей-гривня, тисяча чи мільйон. Гроші люблять тишину. А найбільше просторікують про свої віртуальні мільйони ті люди, у яких за душею ні копійки нема.

а балаболить мы себе можем позволить, ведь бабки кушать не просят 8)

Особливо коли вони існують лише в вашій багатій уяві, правда? :)

пусть у топов банка болит голова, где деньги взять нам на проценты :P

Ви це скажіть екс-власнику ЕРДЕ банку, от нехай він вам із СІЗО і дасть грунтовну відповідь, хдє дєньгі, Зін :D А також власникам тих банОків, де ви розмістили свою чудо-гривню під чудо-прОценти. Вони ж явно не в списку квестора, тож stay tuned :) Гривнемор від НБУ вони точно не переживуть ;)

Наївно думати, що маючи хх тисяч у.о. в банОку, можна за помахом чарівної палички купити квартиру своєї мрії. У мене це зайняло не один місяць.
А якщо в активах усього нічого, але амбіцій повно, то велике прохання не вихлюпувати їх на форумі. Бо флудерство і вміння заробляти гроші-речі несумісні, хе-хе.
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 ноя, 2012 20:06

-
Последний раз редактировалось Козак-характерник Вс 02 дек, 2012 10:56, всего редактировалось 1 раз.
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 06 ноя, 2012 10:22

Nighthawk Ви написали "Тільки недалекі люди можуть бахвалитися на форумі своїми віртуальними доходами і золотим дощем відсотків"

Абсолютно згідний з Вами. Я коли свої питання на форумі НАДРА-банку вирішував, в нас там місцевий дурник був - Дімасік. Він вічно хвалився своїми МЕГА- прОцентами, флудив, офтопив тощо. Адміни його щодня банили, але він під подібними ніками знов з'являвся.
Так що "нам своє робить" (С)Іван Франко.
ostrig

Сообщение Добавлено: Вт 06 ноя, 2012 12:40

А хтось може конкретніше розказати про не дуже репутацію Ріел груп, а то вони будують об'єкти в досить не поганих місцях. Тут люди пишуть що і за дешевше не хочуть в них брати. Чому?
Edinjimmy

Сообщение Добавлено: Вт 06 ноя, 2012 13:19

Edinjimmy Про репутацію нічого не буду казати, але добудовують вони після збанкрутілого "Комфортбуду". Тому там може бути в підсумку по два власника на квартиру. Плюс на попередніх сторінках цієї гілки хтось писав, що вони якийсь хитрий договір підсовують, і є не забудовником, а посередником. Є можливість - почитайте. Мені тоді цієї інформації вистачило, щоб раз і назавжди викреслити їх з пам'яті.
ostrig

Сообщение Добавлено: Вт 06 ноя, 2012 20:09

Теж раніше цікавився що то буде з того будівництва на Князя Святослава.
Пригадую, мали завершити десь от чи не в 2013 році але робота там азвмерла літом. Тобто утеплили і так стояло. В четвер мені здається там рухався кран.
Ну і власне про договір. Він поганий. ДЕсь в інтернеті був блог присвячений тому питанню. Думаю не важко знайти але не бачу смислу лізти на проблеми.
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 07 ноя, 2012 09:43

galician
Якщо коротко про договір з Ріелом, то насправді там пропонують укласти попередній договір купівлі з якоюсь жіночкою, яка нібито є учасником фонду фінансування будівництва, і яка нібито зобовязується до певного терміну отримати всі необхідні документи на майбутню квартиру і продати її вам, тобто укласти договір купівлі-продажу. Причому сам Ріел виступає просто посередником між вами і цією жіночкою і ніякої відповідальності не несе. Також незрозуміло чому в самому договорі вказано що ви вносите завдаток в розмірі ХХ і зобовязуєтесь оплатити квартиру повністю при підписанні договору купівлі-продажу (тобто коли квартира реально збудована і стає вашою), а насправді дівчата з Ріелу кажуть що викупити повністю треба чуть не до кінця поточного місяця (для випадку з Кн. Святослава, то що будується) або макс. за пів року (для того що в другій черзі будівництва) - як це корелює з самим договором незрозуміло.
Ну і нарешті найцікавіше - як завжди форсмажор - продавець (ця жіночка з якою укладається попередній договір) не несуть ніякої відповідальності за терміни і інші умови у випадк форсмажору, в який як завжди включені всі події які стаються і на які сторони договору не мають ніякого впливу. Так як ні замовник будівництва, ні забудовник, ні банк який виступає гарантом фонду фінансування будівництва не є сторонами договору, а ті хто є не мають ніякого впливу на хід будівництва (ви, жіночка в якої можливо є тільки договір участі в ФФБ, а можливо і нема, і фірма Ріел яка є посередником і відповідає тільки за перевірку реквізитів сторін договору) то будьякі затримки з термінами, з самим будівництвом і т.д. є форсмажором. У випадку затримки здачі чи взагалі заморозки ви залишаєтесь без грошей і квартири і ніякий суд вам не поможе так як по договору це чистий форсмажор.
І ще одне незрозуміло... Наскільки я знаю нотаріуси при укладанні попереднього договору купівлі-продажу зобовязані перевіряти правовстановлюючі документи на майно яке буде продане. Як нотаріус може завіряти такі договори від Ріелу, якщо в сторони яка зобовязується продати квартиру ніяких документів нема і не може бути, бо самої квартири ще нема. Та і в самому договорі прописано що ця жіночка зобовязується до певної дати отримати ці документи і тільки після того здійснити продажу...
З таким же успіхом можна укласти договір з кимось що ви зобовязуєтесь до 2020 року придбати Олеський замок і перепродати цій людині, а потім в 2020 році списати все на форсмажор.
ghost

С нами с: 17.02.12
Благодарил (а): 132 раз.

#<1 ... 4647484950 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор