Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4748495051 ... 285>
Сообщение Добавлено: Ср 07 ноя, 2012 09:51

ghost

Дуже дякую за вичерпну відповідь! Роздрукую і покажу своєму знайомому, який вже готовий по 750 у.йо. бігти купляти на Святослава
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 07 ноя, 2012 10:03

ostrig
Нема за що. Ваш знайомий напевно прийшовши туди і прочитавши цей договір сам би зрозумів є що багато незрозумілості і підводних каменів... Хоча як не дивно люди купляють квартири і по таких договорах. Може комусь не шкода своїх грошей і може ризикнути - не знаю. Але як на мене то у випадку Ріела ризики є, я б не ризикував. З другого боку, в ідеальному варіанті коли все буде в шоколаді, не буде ніяких колапсів і т.д. і будинок всетаки збудується, ті хто купили виграють і будуть з мене сміятися. тут все залежить хто і наскільки ризиковий :)
ghost

С нами с: 17.02.12
Благодарил (а): 132 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 07 ноя, 2012 20:05

Як нотаріус може завіряти такі договори від Ріелу, якщо в сторони яка зобовязується продати квартиру ніяких документів нема і не може бути, бо самої квартири ще нема.

так не факт, що договір нотаріально буде посвідчуватись.
в Будімексі попередній договір взагалі пропонували в простій письмовій формі підписувати в 2008 році.
в мене товариш підрядником працював у будинках Ріел, що на вул. Окружна, так я від нього багато "нового" дізнався про якість робіт.
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Ср 07 ноя, 2012 23:22

Re: Нерухомість у Львові

Додам свої 5 копійок. В соц мережах фото знайомого пропливало.. Папка називалась - "Як будує Рієл". Відверто кажучи я не дуже розібрався, що там моєму знайомому не сподобалось (я не профі, і на не дуже якісних фото 0 цикл не відрізню від справжньої халтури), але осад залишився. Тож остерігаюсь.
Крім того, їх будинок на Окружній, мені цікаво хто там купує? Житло між жд колією і двохсмуговою трасою.
mju

С нами с: 21.02.09
Благодарил (а): 210 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 08 ноя, 2012 09:23

Ризики завжди є. Я своє "відризикував" майже 2 роки, коли з надра-банку депозит витягував. Попав десь в 5% (а якщо рахуувати невиплачені відсотки, то більше). Тому ризикувати ще й з Ріелом - точно не буду. Краще переплачу вже 10% , коли будинок здадуть.
І якби в них серйозна контора була -зараз би тролів їхніх набігло на цей форум, і заговорили б тему. А в них навіть до цього руки не доходять. Значить прорахували, що лохів по Львову і так вистачить.
ostrig

Сообщение Добавлено: Чт 08 ноя, 2012 09:25

mju Ви написали "Крім того, їх будинок на Окружній, мені цікаво хто там купує? Житло між жд колією і двохсмуговою трасою"
Задавався аналогічним питанням - там же і розв'язка на Кульпарківську, і товарняки йдуть що півгодини, і вигляд на промзону. Напевне, ділянка дешева була.
ostrig

Сообщение Добавлено: Пт 09 ноя, 2012 16:08

дуже гарний будинок бачу будує інтегралбуд на мучна 16, але ціна на бігборді від 9700 гр. вказана. хтось володіє інформацією про цей обєкт? район гарний . а веб сайт в них бідненький, інфо по мінімум
Edinjimmy

Сообщение Добавлено: Ср 14 ноя, 2012 23:49

Прозвонив кілька новобудов, + пройшовся по них. На місці одної з них стоїть старий 3 поверховий будинок. В буд компанії сказали, вони його знесуть, укріплять фундамент і збудують там багатоповерхівку.
Хтось стикався з таким? І наскільки такий фундамент безпечний?
mju

Сообщение Добавлено: Чт 15 ноя, 2012 15:36

mju писал(а):Прозвонив кілька новобудов, + пройшовся по них. На місці одної з них стоїть старий 3 поверховий будинок. В буд компанії сказали, вони його знесуть, укріплять фундамент і збудують там багатоповерхівку.

І Ви готові інвестувати в будівництво там, де навіть ще немає фундаменту чи котловану?
ricardo

С нами с: 20.03.09
Благодарил (а): 333 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 15 ноя, 2012 22:48

ricardo писал(а):
  mju писал(а):Прозвонив кілька новобудов, + пройшовся по них. На місці одної з них стоїть старий 3 поверховий будинок. В буд компанії сказали, вони його знесуть, укріплять фундамент і збудують там багатоповерхівку.

І Ви готові інвестувати в будівництво там, де навіть ще немає фундаменту чи котловану?

Мене цікавить чи варто взагалі цей об'єкт розглядати. В будівельній компанії мені про цей факт не сказали. Скільки добудованих будинків вже стоїть на таких фундаментах?
Я взагалі то хочу знати - чи є це суттєвим фактом.
mju

#<1 ... 4748495051 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор