Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5253545556 ... 285>
Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:34

Re: Нерухомість у Львові

Козак-характерник писал(а):Ми вас зрозуміли...не нервуйте так.... :D :D :D Для вас покупець-лох!

Де я це написав ?
1 Для мене - лох , той хто думає що гроші вирішують все
2 Для мене лох - той хто думає що гроші абсолютна цінність
3 Для мене рівноправний учасник угоди той - хто поважає мою роботу і згоден її адекватно оцінити.
4 Для мене нормальна людина - той хто поторгувавшись зі мною , каже дякую і йде шукати інші обєкти , бо вважає мій не таким як йому потрібно.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:37

budivelnik писал(а):І лох Ви тому , що людина користується тим чим Ви хочете скористатись , а Ви сидите на купці папірців і не отримуєте від цього жодного задоволення і при цьому пята точка робить жим-жим . бо чомусь ціна 2009 виявляється нижчою ціни 2012 незважаючи на 3 роки падіння .

Це що? :roll:
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:37

budivelnik писал(а):
  Козак-характерник писал(а):Ми вас зрозуміли...не нервуйте так.... :D :D :D Для вас покупець-лох!

Де я це написав ?
3 Для мене рівноправний учасник угоди той - хто поважає мою роботу і згоден її адекватно оцінити.
4 Для мене нормальна людина - той хто поторгувавшись зі мною , каже дякую і йде шукати інші обєкти , бо вважає мій не таким як йому потрібно.

Все правильно...той хто думає не так як ви для вас-лох! :shock:
Козак-характерник
2

Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:41

Козак-характерник писал(а):
  budivelnik писал(а):

Де я це написав ?

Все правильно...той хто думає не так як ви для вас-лох! :shock:

1 Ви можете якось аргументовано довести неправильність моїх чотирьох пунктів ?
2 Якщо не можете - значить вони вірні.
3 Якщо якась інформація Вам не подобається , але при цьому вона вірна , то причина у Вас чи в інформації ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:42

Козак-характерник писал(а):
  budivelnik писал(а):І лох Ви тому , що людина користується тим чим Ви хочете скористатись , а Ви сидите на купці папірців і не отримуєте від цього жодного задоволення і при цьому пята точка робить жим-жим . бо чомусь ціна 2009 виявляється нижчою ціни 2012 незважаючи на 3 роки падіння .

Це що? :roll:

Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.

Потом когда его за это "ставят в угол", он занимает позицию обиженного и пугает администрацию форума что "сюда он больше не ходок".
zahar_

С нами с: 06.08.11
Благодарил (а): 157 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:43

Re: Нерухомість у Львові

zahar_ писал(а):Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.

Я хоч персонально і з приведенням аргументації , на відміну від різних захарів , які ображають всіх огульно і не пояснюючи за що конкретно.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:46

budivelnik писал(а):1 Ви можете якось аргументовано довести неправильність моїх чотирьох пунктів ?
2 Якщо не можете - значить вони вірні.
3 Якщо якась інформація Вам не подобається , але при цьому вона вірна , то причина у Вас чи в інформації ?

Согласие есть продукт при полном непротивлении сторон. :D :D :D Считаю вечер воспоминаний закрытым. 8)
Козак-характерник
2

Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:51

budivelnik писал(а):
  zahar_ писал(а):Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.

Я хоч персонально і з приведенням аргументації , на відміну від різних захарів , які ображають всіх огульно і не пояснюючи за що конкретно.

Я Вам постоянно як для ученика вспомогательной школы расжёвывая аргументацию и привожу реальный фактаж.

И если у Вас "я забув" то это Ваши проблемы. :P
zahar_

С нами с: 06.08.11
Благодарил (а): 157 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:54

Козак-характерник писал(а):Подгадать бы еще момент когда кризис и обвал курса....а кредит взять в гривне

Видно відразу рівень Вашої компетенції і скільки разів Ви читали договір іпотеки.

Козак-характерник писал(а):Да...я же говору....около 25% от суммі покупки....Пример условно квартира 100тыс.$....74 тыс плачу наличными....на 25 тыс беру кредит....Свои же 25 тыс держу на депозите+сдаю квартиру в аренду.....Выплачиваю суммум кредита и можно заселяться....или сдавать дальше(в зависимости от цели покупки)

Людина в якої є 100 000 уо на покупку житла таким не буде займатись. В неї є більш серйозніший дохід ніж клянчити в банку % та прати обк..інчану постіль від здачі подобово.
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 17 ноя, 2012 14:54

zahar_ писал(а):
  budivelnik писал(а):

Я Вам постоянно як для ученика вспомогательной школы расжёвывая аргументацию и привожу реальный фактаж.
И если у Вас "я забув" то это Ваши проблемы. :P

Я навть розжовувати не можу , адже що розжуєш для людини в якої в мозку крім дуль і словарного запасу з чотирьох слів
шаромиги-рили-иксперди-аня
більше нічого не влазить.
budivelnik

1
1
  #<1 ... 5253545556 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор