Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5253545556 ... 285>
Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:34

Re: Нерухомість у Львові

Козак-характерник написав:Ми вас зрозуміли...не нервуйте так.... :D :D :D Для вас покупець-лох!

Де я це написав ?
1 Для мене - лох , той хто думає що гроші вирішують все
2 Для мене лох - той хто думає що гроші абсолютна цінність
3 Для мене рівноправний учасник угоди той - хто поважає мою роботу і згоден її адекватно оцінити.
4 Для мене нормальна людина - той хто поторгувавшись зі мною , каже дякую і йде шукати інші обєкти , бо вважає мій не таким як йому потрібно.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:37

budivelnik написав:І лох Ви тому , що людина користується тим чим Ви хочете скористатись , а Ви сидите на купці папірців і не отримуєте від цього жодного задоволення і при цьому пята точка робить жим-жим . бо чомусь ціна 2009 виявляється нижчою ціни 2012 незважаючи на 3 роки падіння .

Це що? :roll:
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:37

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Ми вас зрозуміли...не нервуйте так.... :D :D :D Для вас покупець-лох!

Де я це написав ?
3 Для мене рівноправний учасник угоди той - хто поважає мою роботу і згоден її адекватно оцінити.
4 Для мене нормальна людина - той хто поторгувавшись зі мною , каже дякую і йде шукати інші обєкти , бо вважає мій не таким як йому потрібно.

Все правильно...той хто думає не так як ви для вас-лох! :shock:
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:41

Козак-характерник написав:
  budivelnik написав:

Де я це написав ?

Все правильно...той хто думає не так як ви для вас-лох! :shock:

1 Ви можете якось аргументовано довести неправильність моїх чотирьох пунктів ?
2 Якщо не можете - значить вони вірні.
3 Якщо якась інформація Вам не подобається , але при цьому вона вірна , то причина у Вас чи в інформації ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:42

Козак-характерник написав:
  budivelnik написав:І лох Ви тому , що людина користується тим чим Ви хочете скористатись , а Ви сидите на купці папірців і не отримуєте від цього жодного задоволення і при цьому пята точка робить жим-жим . бо чомусь ціна 2009 виявляється нижчою ціни 2012 незважаючи на 3 роки падіння .

Це що? :roll:

Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.

Потом когда его за это "ставят в угол", он занимает позицию обиженного и пугает администрацию форума что "сюда он больше не ходок".
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:43

Re: Нерухомість у Львові

zahar_ написав:Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.

Я хоч персонально і з приведенням аргументації , на відміну від різних захарів , які ображають всіх огульно і не пояснюючи за що конкретно.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:46

budivelnik написав:1 Ви можете якось аргументовано довести неправильність моїх чотирьох пунктів ?
2 Якщо не можете - значить вони вірні.
3 Якщо якась інформація Вам не подобається , але при цьому вона вірна , то причина у Вас чи в інформації ?

Согласие есть продукт при полном непротивлении сторон. :D :D :D Считаю вечер воспоминаний закрытым. 8)
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:51

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.

Я хоч персонально і з приведенням аргументації , на відміну від різних захарів , які ображають всіх огульно і не пояснюючи за що конкретно.

Я Вам постоянно як для ученика вспомогательной школы расжёвывая аргументацию и привожу реальный фактаж.

И если у Вас "я забув" то это Ваши проблемы. :P
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:54

Козак-характерник написав:Подгадать бы еще момент когда кризис и обвал курса....а кредит взять в гривне

Видно відразу рівень Вашої компетенції і скільки разів Ви читали договір іпотеки.

Козак-характерник написав:Да...я же говору....около 25% от суммі покупки....Пример условно квартира 100тыс.$....74 тыс плачу наличными....на 25 тыс беру кредит....Свои же 25 тыс держу на депозите+сдаю квартиру в аренду.....Выплачиваю суммум кредита и можно заселяться....или сдавать дальше(в зависимости от цели покупки)

Людина в якої є 100 000 уо на покупку житла таким не буде займатись. В неї є більш серйозніший дохід ніж клянчити в банку % та прати обк..інчану постіль від здачі подобово.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 15:54

zahar_ написав:
  budivelnik написав:

Я Вам постоянно як для ученика вспомогательной школы расжёвывая аргументацию и привожу реальный фактаж.
И если у Вас "я забув" то это Ваши проблемы. :P

Я навть розжовувати не можу , адже що розжуєш для людини в якої в мозку крім дуль і словарного запасу з чотирьох слів
шаромиги-рили-иксперди-аня
більше нічого не влазить.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 5253545556 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему