|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:34
Де я це написав ? 1 Для мене - лох , той хто думає що гроші вирішують все 2 Для мене лох - той хто думає що гроші абсолютна цінність 3 Для мене рівноправний учасник угоди той - хто поважає мою роботу і згоден її адекватно оцінити. 4 Для мене нормальна людина - той хто поторгувавшись зі мною , каже дякую і йде шукати інші обєкти , бо вважає мій не таким як йому потрібно.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:37
budivelnik написав:І лох Ви тому , що людина користується тим чим Ви хочете скористатись , а Ви сидите на купці папірців і не отримуєте від цього жодного задоволення і при цьому пята точка робить жим-жим . бо чомусь ціна 2009 виявляється нижчою ціни 2012 незважаючи на 3 роки падіння .
Це що? 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:37
budivelnik написав:Де я це написав ? 1 Для мене - лох , той хто думає що гроші вирішують все 2 Для мене лох - той хто думає що гроші абсолютна цінність 3 Для мене рівноправний учасник угоди той - хто поважає мою роботу і згоден її адекватно оцінити. 4 Для мене нормальна людина - той хто поторгувавшись зі мною , каже дякую і йде шукати інші обєкти , бо вважає мій не таким як йому потрібно.
Все правильно...той хто думає не так як ви для вас-лох! 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:41
Козак-характерник написав: budivelnik написав:Де я це написав ? 1 Для мене - лох , той хто думає що гроші вирішують все 2 Для мене лох - той хто думає що гроші абсолютна цінність 3 Для мене рівноправний учасник угоди той - хто поважає мою роботу і згоден її адекватно оцінити. 4 Для мене нормальна людина - той хто поторгувавшись зі мною , каже дякую і йде шукати інші обєкти , бо вважає мій не таким як йому потрібно.
Все правильно...той хто думає не так як ви для вас-лох! 
1 Ви можете якось аргументовано довести неправильність моїх чотирьох пунктів ? 2 Якщо не можете - значить вони вірні. 3 Якщо якась інформація Вам не подобається , але при цьому вона вірна , то причина у Вас чи в інформації ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:42
Козак-характерник написав: budivelnik написав:І лох Ви тому , що людина користується тим чим Ви хочете скористатись , а Ви сидите на купці папірців і не отримуєте від цього жодного задоволення і при цьому пята точка робить жим-жим . бо чомусь ціна 2009 виявляється нижчою ціни 2012 незважаючи на 3 роки падіння .
Це що? 
Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает. Потом когда его за это "ставят в угол", он занимает позицию обиженного и пугает администрацию форума что "сюда он больше не ходок".
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:43
zahar_ написав:Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.
Я хоч персонально і з приведенням аргументації , на відміну від різних захарів , які ображають всіх огульно і не пояснюючи за що конкретно.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:46
budivelnik написав:1 Ви можете якось аргументовано довести неправильність моїх чотирьох пунктів ? 2 Якщо не можете - значить вони вірні. 3 Якщо якась інформація Вам не подобається , але при цьому вона вірна , то причина у Вас чи в інформації ?
Согласие есть продукт при полном непротивлении сторон.  Считаю вечер воспоминаний закрытым. 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:51
budivelnik написав: zahar_ написав:Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.
Я хоч персонально і з приведенням аргументації , на відміну від різних захарів , які ображають всіх огульно і не пояснюючи за що конкретно.
Я Вам постоянно як для ученика вспомогательной школы расжёвывая аргументацию и привожу реальный фактаж. И если у Вас "я забув" то это Ваши проблемы. 
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:54
Козак-характерник написав:Подгадать бы еще момент когда кризис и обвал курса....а кредит взять в гривне
Видно відразу рівень Вашої компетенції і скільки разів Ви читали договір іпотеки. Козак-характерник написав:Да...я же говору....около 25% от суммі покупки....Пример условно квартира 100тыс.$....74 тыс плачу наличными....на 25 тыс беру кредит....Свои же 25 тыс держу на депозите+сдаю квартиру в аренду.....Выплачиваю суммум кредита и можно заселяться....или сдавать дальше(в зависимости от цели покупки)
Людина в якої є 100 000 уо на покупку житла таким не буде займатись. В неї є більш серйозніший дохід ніж клянчити в банку % та прати обк..інчану постіль від здачі подобово.
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лис, 2012 15:54
zahar_ написав: budivelnik написав: zahar_ написав:Это у budivelnik стиль такой - кто с ним не соглашается того он персонально обзывает.
Я Вам постоянно як для ученика вспомогательной школы расжёвывая аргументацию и привожу реальный фактаж. И если у Вас "я забув" то это Ваши проблемы. 
Я навть розжовувати не можу , адже що розжуєш для людини в якої в мозку крім дуль і словарного запасу з чотирьох слів шаромиги-рили-иксперди-анябільше нічого не влазить.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1