Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:або Ви модернізуєте вимоги до житла
Можливо...варіант без ремонту теж розглядаю.... Але й ціну запропоную нижче...50-60 тис.$.Доведеться вкладати у ремонт....це час....нерви....додаткові витрати..
Я пропоную ( і потихенько продаю) за озвучений вами діапазон цін 82 м2 в Рясній-Руській Це точно не І Франка і точно без дизайнерських ремонтів.
Як вважаєте , тих 9 сімей які в мене купили , якби в них була можливість отримати замість 82 м2 в мене - 80 м2 на Франка - чи розглядали б вони серьозно мою пропозицію ?
Тому Якщо купили в мене - то варіанту купити за озвучені Вами гроші , в озвученому Вами місці з озвученими Вами параметрами - в них не було .
І на цих 9 прикладах з 2009-2011 років - я й показую безнадійність Ваших мрій.
ПС Наскільки я знаю , в мене найнижча ціна при прийнятній якості(моноліт) і плануванні Єдине що викликає певне невдоволення потенційних клієнтів - це місце розташування , хоча місце - це справа смаку+ я завжди кажу 12 км від Оперного - це те саме що з Сихова , а ціни на Сихові в 1,3-1,5 рази вищі.
Вывод:Что касается Львова....Основной фактор-платежеспособность населения не способствует повышению цены в обозримом будущем.Иначе бы многие не искали работу за рубежом.Однако этот фактор несколько противоречивый.С одной стороны низкая покупательная способность населения компенсируется притоком средств заробитчан.Многие из них стремятся вложить заработанные средства в недвижимость с целью сдачи в аренду...Ведь Львов-туристический город....И этот фактор позволяет поддерживать высокую цену.Однако в целом-население бедное...Инфраструктура в основном ориентируется на сферу услуг...С учетом нарастания негативных тенденций в экономике Украины и в целом в мире...в Европе в частности....рост цен не возобновится...Наоборот...при кризисе и дефолте может произойти обвал цен....Пример Греции,Испании....Такие вот мысли...
як на мене, то справа трохи в іншому. можливо хтось пам'ятає як в останні роки союзу зняли обмеження в 1,5 поверхи так тоді порядний ґазда рахував кладку цегли в сусіда і будував "коробку" на 6-10 кладок вищу.... і ці коробки-недобудови ми можемо і сьогодні побачити.
а слідує з цього дуже простий факт: ми 70 років прожили без власності. і власність для нас це найвище благо. власність на побутову техніку, на автомобіль, нерухомість. а в країнах, котрих оминула наша доля, люди розуміють що користь приносить не власність, а можливість користування.
vasul_lviv написав:а в країнах, котрих оминула наша доля, люди розуміють що користь приносить не власність, а можливість користування.
возможно вы и правы, но не только постсоветский синдром тому причина, а и национальная ментальность, культурные традиции...ну не весело всю жизнь арендовать, как ни крути, не весело и все тут...это приманка для не совсем имущих...состоятельные стремятся владеть как у тнас , так и во всем мире
Козак-характерник написав:До речі умова про центр або ближній центр незмінна...2-й поверх,або 3-й(ящо 4-х поверховий)...2-кімнатна...від 50кв.м....польска або австрійська забудова...можна без ремонтуале бажано з ремонтом)...Ось такий по Франка будиночок приблизно мені потрібен.....Без ремонту можу запропонувати від 40-60 тис(залежить від місцезнаходження,стану будівлі,квартири)....З ремонтом від 70-80 тис. Франка,Зелена,Князя Романа,Пекарська....приблизно в цьому районі.
Цікаво скільки такі амбіції протримаються? Я думаю Ви орієнтуєтесь в ринку і знаєте які ціни. На що Ви розраховуєте?