а хто знає?
Хтось дає зараз квартири на виплату? Ну щоб не кредит а розстрочка?
Об"єкти від Будівельника не цікавлять.
|
|
![]() чешки в районі південногоtester
Винаймав колись 2 кімнатну квартиру на 4 поверсі в 14 поверхівці навпроти Щирецької. Враження були позитивні - 100 м від дорони тому не було чути шуму машин, вид на спортивний майданчик та озеро, спокійний район. В будинку не було газу тільки електрика. Планування квартири було правильне плюс великий балкон. Сам будинок чистий і в нормальному стані. Серед негативів тільки вузький і брудний ліфт, яким майже не доводилось користуватись. ![]() Re: Нерухомість у Львові10 000 - це все? Про Львів можна забути. Новий Розділ хіба що.
![]() Та чого ви? Я вже 2 дачі оглянув. 10 000 $ Замарстинівська. Без світла і води. 5 років ніхто не жив. Елекростовп є на ділянці. Свердловина з водою, здається, колись була. 7 500 дуже гарна дача. Але біля Грибовицького смітника недалечко. Я вже потім по картам подививсь. А то мене через ліс возили. Ще й за бензин 40 гривень дав.
Вже розхотілося дальше дивитись. ![]() boroda
Є дачний кооператив в Бартатові, як на Городок їхати. Ще минулого літа хотіли за дерев'яний будинок з світлом 10 000 у.о., поряд, на сусідніх ділянках - люди капітальні будинки позводили, живуть постійно. Шукайте там. Хоча там явно порушені СНіПи про капітальність будівництва тощо. Сзагалі, будівництво в садових кооперативах - завжди ризик. Для прикладу, захоче місто розширятись, Вам компенсують ціну землі, а не бетонометрів. ![]() Ну ще глянув 2 кладовкі (комори) по 10 кв. метрів. Одна на горищі, навіть зі світлом і по документом з водою, але потребує кап. ремонту і утеплення (бо на горищі). Друга кладовка в цоколі. Сира, затоплювалась пару раз (по стелі видно). Здається, час мені зупинитись. На щось нормальне грошей не вистачить.
![]() Короче говоря, надо изучать застройщиков Львова и смотреть на расценки НОВОГО жилья.
![]()
по сайтам и интернету? ![]()
|
|