Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8788899091 ... 285>
Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 10:30

Nighthawk
а чому такий власне розподіл по ціні? Чим скажімо 7й гірший за 3й, або чим 10й поверх краще за 9й?
tester

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 12:56

tester
Наскільки я пам"ятаю з пояснень проектувальників, то
3,4,5 поверхи вважаються найбільш ілітними :), тому ціна на них вище.
По цінам серпня 2012, якщо 6,7 поверх був 7750 грн/м2, то 3,4,5 7950 грн/м2.
Різниця у вартості квартир виходить досить суттєва (200 грн*72=14400 грн), та й враховуючи любов наших забудовників "втулити" якнайбільше будинків по сусідству, так, щоб "ілітні" 3,4,5 поверхи були завжди в тіні від сусіднього будинку, то народ в першу чергу хапає 6 поверх як "перший після VIP", а далі 7-й. Того й мене дуже дивує сам факт "провисання" квартир на 7 поверсі. Рік тому такого не було. Знову ж таки, це за словами проектувальників будинку, які в курсі ситуації у забудовника, але і не зв"язані корпоратіффним духом в стилі "у нас уже всьо продано, останню квартиру вам по блату віддаємо!!!" :D
8,9 найдешевші як найвищі.
Але чому 1,2 поверхи ідуть в ціні 6,7-це вже питання до забудовника, хоча логіки в упор не бачу. Ну, можливо, на 1 поверсі можна зробити гамазин/офіс, але все одно. 2-й за ціною 6-го теж не витримує ніякої критики. А от 10-й відносно дорогий того, що власник квартири може приватизувати техповерх, вдвічі збільшивши площу квартири. Особисто знаю людей, які так і зробили.
Тож маємо те що маємо (ТМ). На мою думку, схема трохи дибільна (С) Добкін, бо 1 і 2 поверх мали б бути по вартості ідентичні 8,9. Однак, на відміну від форумних троллів, я себе ікспердом в області недвіги не вважаю, і це є лише моє ІМХО.
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 16:06

Re: Нерухомість у Львові

Як я думаю, 1 поверх - він під комерційну нерухомість, і там ціна метра - інакша в принципі. 2 поверх - це грати на вікна треба, ліфт, я так розумію, не зупиняється, тому теж дешевша. 3- і далі 7-8-9 - це питання вигляду з вікна, не більше, або наявність сусідніх, сонцезатуляючих будинків. останній поверх- погоджуюсь, можливість добудови мансарди. Тут як в армії, батько розказував - в одній частині "діди" сплять на 2 ярусі ліжка, бо там повітря чистіше. А в іншій частині - навпаки - сплять на нижньому, бо не потрібно наверх лізти. Тут як "продаван" підрозказати може.
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 16:09

Хочу почути думку шановних форумчан щодо "добра оселя". Будують на кн. Ольги, бічна. Ціни 830 доларів за метр, при 100% оплаті -знижка -50 доларів. Насторожує - дуже кривий сайт, працює тільки планування квартир. Студенти на залік кращі сайти пишуть. Хто щось знає, чув? Поділіться, не тримайте в собі :-)
ostrig

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 16:36

ostrig
Нічого не чув, але в мене викликають підозру конторки які будують тільки 1 об'єкт, тим більше якщо він ще не збудований. Як на мене то це доволі ризиковано.
tester

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 17:52

еко-дім набирає ріелторів ...Ваш Дім поселив Ольгу Фреймут і зробив їй суперський ремонт на масиві Пасічному..цікаво що буде далі...

ну і я це порсто залишу тут:

«Масив "Пасічний" – це найбільший комплексний проект будівництва житла у Львові. Більшість будують вставками, а ми – на території у 14 га. Це буде повністю автономний масив з повністю новою інфраструктурою: новими дорогами, магазинами. Маємо мрію збудувати нову взірцеву школу, котра була б еталоном базової освіти у Львові і куди будуть возити дітей на навчання з цілого Львова», – сказав Тарас Цибульський. Він також наголосив, що будівництво нових будинків заплановане таким чином, щоб не порушувати спокій уже тих, хто придбав житло у масиві «Пасічний».

«Ольга Фреймут, без сумніву, найвідоміша мешканка цього масиву, і ми постараємось гідно витримати вимоги головного «ревізора» країни. Будівництво нових будинків розпочнеться вже влітку цього року, і будинки будуть ще якіснішими, екологічними, а майбутнім клієнтам ми запропонуємо нові послуги», - зазначив Тарас Цибульський.
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 20:57

Фреймут - мордою торгує, так само, як і Дзідзьо, якому 100 років здалась квартира в Франківську. Хтось бачив її ордер, чи договір купівлі-продажу? Просто коштів самостійно запускати такі масштаби - немає, а на рівні котловану купувати - так зараз не 2006, коли спекулянти все на корню скуповували.
Головний постулат маркетингу - хороший товар реклами не потребує.
ostrig

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 21:18

ostrig
Чому ж тоді жоден забудовник не дає розстрочку чи пільговий кредит...багато би людей укпило. Принамйі з мого оточення цього лиш і чекають...
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 21:39

galician
ну є кілька варіантів причин :)
1) в них і так грошей не дуже, щоб нові об'єкти зводити, а ви пропонуєте заморозити кошти на років 10 десь для пільгового кредиту
2) вартість грошей зараз дуже висока (подивіться відсотки на депозити), розстрочка чи безвідсотковий кредит, то мінімум 20% річних вам в подарунок... порахуйте скільки то буде хоча б на 5 років
tester

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 21:54

galician
думаю, питання в ліцензії на фінансову діяльність. Не можна будь -кому роздавати кредити, не будучи фінансовою організацією. Чим розстрочка відрізняється від кредиту - як на мене, це одне й теж саме. Пільговий кредит - це коли ти річчю користуєшся зразу, а виплачуєш потім.

Згадайте анекдот - як Мойша на сходах банку продає соняшникове насіння і коли Абрам в нього питає- позич 100 доларів, Мойша відповідає - в мене з банком договір. Я не даю в борг, а банк не торгує"сємєчками". Кожен своїм має займатись. Он, ріел-груп посилено рекламував на пл. Святослава і Погулянці, по 750 доларів, і теж неясно, чи вони забудовники, чи агенство нерухомості. Для себе я вирішив, що купувати треба, коли збудована і здана перша черга, зведені стіни 2-ї черги, і починають продавати третю. От десь на етапі 2 чергі і варто вкладатись. Як рахували тут наші товариші, здорожчання метра на етапі зведених стін повністю перекривають відсотки від валютного депозиту, правильно розподілені в неризикованих банках. І нерви економить дуже сильно.
ostrig

#<1 ... 8788899091 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор