Nighthawk
а чому такий власне розподіл по ціні? Чим скажімо 7й гірший за 3й, або чим 10й поверх краще за 9й?
|
|
![]() Nighthawk
а чому такий власне розподіл по ціні? Чим скажімо 7й гірший за 3й, або чим 10й поверх краще за 9й?
![]() tester
Наскільки я пам"ятаю з пояснень проектувальників, то 3,4,5 поверхи вважаються найбільш ілітними ![]() По цінам серпня 2012, якщо 6,7 поверх був 7750 грн/м2, то 3,4,5 7950 грн/м2. Різниця у вартості квартир виходить досить суттєва (200 грн*72=14400 грн), та й враховуючи любов наших забудовників "втулити" якнайбільше будинків по сусідству, так, щоб "ілітні" 3,4,5 поверхи були завжди в тіні від сусіднього будинку, то народ в першу чергу хапає 6 поверх як "перший після VIP", а далі 7-й. Того й мене дуже дивує сам факт "провисання" квартир на 7 поверсі. Рік тому такого не було. Знову ж таки, це за словами проектувальників будинку, які в курсі ситуації у забудовника, але і не зв"язані корпоратіффним духом в стилі "у нас уже всьо продано, останню квартиру вам по блату віддаємо!!!" ![]() 8,9 найдешевші як найвищі. Але чому 1,2 поверхи ідуть в ціні 6,7-це вже питання до забудовника, хоча логіки в упор не бачу. Ну, можливо, на 1 поверсі можна зробити гамазин/офіс, але все одно. 2-й за ціною 6-го теж не витримує ніякої критики. А от 10-й відносно дорогий того, що власник квартири може приватизувати техповерх, вдвічі збільшивши площу квартири. Особисто знаю людей, які так і зробили. Тож маємо те що маємо (ТМ). На мою думку, схема трохи дибільна (С) Добкін, бо 1 і 2 поверх мали б бути по вартості ідентичні 8,9. Однак, на відміну від форумних троллів, я себе ікспердом в області недвіги не вважаю, і це є лише моє ІМХО. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіЯк я думаю, 1 поверх - він під комерційну нерухомість, і там ціна метра - інакша в принципі. 2 поверх - це грати на вікна треба, ліфт, я так розумію, не зупиняється, тому теж дешевша. 3- і далі 7-8-9 - це питання вигляду з вікна, не більше, або наявність сусідніх, сонцезатуляючих будинків. останній поверх- погоджуюсь, можливість добудови мансарди. Тут як в армії, батько розказував - в одній частині "діди" сплять на 2 ярусі ліжка, бо там повітря чистіше. А в іншій частині - навпаки - сплять на нижньому, бо не потрібно наверх лізти. Тут як "продаван" підрозказати може.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіХочу почути думку шановних форумчан щодо "добра оселя". Будують на кн. Ольги, бічна. Ціни 830 доларів за метр, при 100% оплаті -знижка -50 доларів. Насторожує - дуже кривий сайт, працює тільки планування квартир. Студенти на залік кращі сайти пишуть. Хто щось знає, чув? Поділіться, не тримайте в собі
![]() ![]() ostrig
Нічого не чув, але в мене викликають підозру конторки які будують тільки 1 об'єкт, тим більше якщо він ще не збудований. Як на мене то це доволі ризиковано.
![]() еко-дім набирає ріелторів ...Ваш Дім поселив Ольгу Фреймут і зробив їй суперський ремонт на масиві Пасічному..цікаво що буде далі...
ну і я це порсто залишу тут: «Масив "Пасічний" – це найбільший комплексний проект будівництва житла у Львові. Більшість будують вставками, а ми – на території у 14 га. Це буде повністю автономний масив з повністю новою інфраструктурою: новими дорогами, магазинами. Маємо мрію збудувати нову взірцеву школу, котра була б еталоном базової освіти у Львові і куди будуть возити дітей на навчання з цілого Львова», – сказав Тарас Цибульський. Він також наголосив, що будівництво нових будинків заплановане таким чином, щоб не порушувати спокій уже тих, хто придбав житло у масиві «Пасічний». «Ольга Фреймут, без сумніву, найвідоміша мешканка цього масиву, і ми постараємось гідно витримати вимоги головного «ревізора» країни. Будівництво нових будинків розпочнеться вже влітку цього року, і будинки будуть ще якіснішими, екологічними, а майбутнім клієнтам ми запропонуємо нові послуги», - зазначив Тарас Цибульський. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіФреймут - мордою торгує, так само, як і Дзідзьо, якому 100 років здалась квартира в Франківську. Хтось бачив її ордер, чи договір купівлі-продажу? Просто коштів самостійно запускати такі масштаби - немає, а на рівні котловану купувати - так зараз не 2006, коли спекулянти все на корню скуповували.
Головний постулат маркетингу - хороший товар реклами не потребує. ![]() galician
ну є кілька варіантів причин ![]() 1) в них і так грошей не дуже, щоб нові об'єкти зводити, а ви пропонуєте заморозити кошти на років 10 десь для пільгового кредиту 2) вартість грошей зараз дуже висока (подивіться відсотки на депозити), розстрочка чи безвідсотковий кредит, то мінімум 20% річних вам в подарунок... порахуйте скільки то буде хоча б на 5 років
![]() galician
думаю, питання в ліцензії на фінансову діяльність. Не можна будь -кому роздавати кредити, не будучи фінансовою організацією. Чим розстрочка відрізняється від кредиту - як на мене, це одне й теж саме. Пільговий кредит - це коли ти річчю користуєшся зразу, а виплачуєш потім. Згадайте анекдот - як Мойша на сходах банку продає соняшникове насіння і коли Абрам в нього питає- позич 100 доларів, Мойша відповідає - в мене з банком договір. Я не даю в борг, а банк не торгує"сємєчками". Кожен своїм має займатись. Он, ріел-груп посилено рекламував на пл. Святослава і Погулянці, по 750 доларів, і теж неясно, чи вони забудовники, чи агенство нерухомості. Для себе я вирішив, що купувати треба, коли збудована і здана перша черга, зведені стіни 2-ї черги, і починають продавати третю. От десь на етапі 2 чергі і варто вкладатись. Як рахували тут наші товариші, здорожчання метра на етапі зведених стін повністю перекривають відсотки від валютного депозиту, правильно розподілені в неризикованих банках. І нерви економить дуже сильно.
|
|