Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8889909192 ... 285>
Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 22:14

tester

фактично ви праві але наприклад той самий Пачісний можна було б просто розпродати..а так просто стоїть собі і буде стояти...ці втрати ви не порахували..
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 22:27

Re: Нерухомість у Львові

Якщо сихів будувався, для прикладу, підприємствами для своїх працівників, то люди на халяву, з гуртожитків, мали за щастя поселитись сюди. І це в 90--99 роках, коли маршруток практично не було, яма на ямі була. Зараз люди вже мають можливість вибирати. І я поки що для себе не бачу плюсів купувати кватриру , де , поки 14 гектарів не забудують, не заспокояться. Наявність Арсену і пологового - так зараз з супермаркетами проблем нііде немає. Про мега-елітні школи - так це ще заслужити це звання треба. Чи професуру запросять, на вчительську зарплату, викладати? "Дорога в пекло - викладена благими намірами".

От біля польської школи, на Чупринкит, де була пожежна частина, і поряд на Котляревського, побудували. Ви десь рекламу бачили? Та її просто не було. Хто знав, той купив. Район, як на мене - краще не придумаєш. І ціна там була далеко поза 1000, за квадрат. А Пасічний - то ще не одне 10-ліття буде будуватись.

До речі, а може хтось чув, що Автобусний завод хотіли знести /перемістити, а на цій ділянці теж масив житловий будувати? Це ще ніби Буняк планував. Він і замок на Високому замку хотів відновити, по літописах :-)
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 22:28

galician
так, теоретично можна було б продати, але за "фантіки" (розписка чи договір кредиту), живих грошей не буде років 5-10 (час кредиту). Який толк "продати вже", якщо грошей не буде ще 5 років? може продавати то саме і років за 5 воно і саме продасться, а мороки не буде? Я б і сам не проти такого кредиту, але от що б ви на місці забудовника робили? :)
tester

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 22:59

tester
Ну чому фантіки - під заставу тої квартири. Люди вкладуться в ремонт - повірте не захочуть її вже віддати по тій ціні що брали. Також, не варто говорити про 10 ркоів кредиту. А наприклад про 3. Це терпимий строк..он з 2008 вже терплять 4 роки і тугувато.
А тут 3 роки. Також має бути початковий внесок..можна навіть зробити 50%.
Також кредит це не так як Ви подаєте - 10 років нічого, після 10 тримав всю суму.
Шроші потрохи капають і житло продається.

На місці забудовника - залежить якого. Пасічного - я би так зробив: частину квартир дав в кредит, під якісь %% але не 25 з мінімум 30% першого внеску - квартира застава.
На місці більш ліквідного забудовника - нема потреби в цьому.

Я говорю не про іпотеку на 25 років а про розстрочку на 3-5 років.

Додам, що продати пізніше а зараз хай стоять це теж бабця на двоє гадала. Та сума зазнає девальвації за час очікування а до росту ціни м. кв.не йде то точно + враховуючи, що на ринку з"явилось кілька активних забудовників то ймовірність стояння значно збільшується.
galician

Сообщение Добавлено: Пн 25 мар, 2013 23:16

galician
Фантіками вони і є, навіть під заставу, бо це не є живі гроші :) Про бабцю яка гадала, то теж влучно бо хто зна що буде з гривнею за рік ;) одним словом, так не роблять, причин кілька вам навели. І так, ви праві, нам було б супер якби вони так робили :) Чи забудовникам було б супер, я не впевнений, можливо... хоча я сумніваюсь...
tester

Сообщение Добавлено: Чт 28 мар, 2013 15:59

Фреймут рекламує пасічний

Столична телеведуча Ольга Фреймут обрала оригінальний спосіб відсвяткувати своє львівське новосілля – запросила журналістів стати першими «ревізорами» її помешкання. Білі рукавички не знадобились, адже прискіплива перевірка перетворилась у дружні гостини.
ostrig

Сообщение Добавлено: Чт 28 мар, 2013 20:51

Цікаво, хто до мого попереднього повідомлення додав 2 речення? Я тільки зсилку давав. Перший раз з таким стикаюсь, і на всяк випадок зразу прінтскрін зроблю.
ostrig

Сообщение Добавлено: Чт 28 мар, 2013 21:22

ostrig
Це може форум так додавати, щоб люди бачили що по ссилці без переходу а не тупо клікали.

А в продовженні теми - дана стаття не лише на зіку а і захід.нет і ще десь бачив і от цікаво чи поможе та стаття в продажі? Що вона взагалі дала окрім розголосу про той масив. Хоча хто в темі то і так давно знає про той масив і не розглядає його для покупки.

Забудовникам пора зрозуміти, що теперишні покупці це не нащадки італійських заробітчан які метуть все бо буде дорожчати....
galician

Сообщение Добавлено: Чт 28 мар, 2013 21:31

Щодо тексту, до речі, позначеного значком "R"- настільки слащаво-прилизано написано, що викликає зворотній ефект. Почитайте коментарі на ЗІКузнизу, я так зрозумів, що ця білявка - з депресивного містечка Н.Розділ. Тому пасічна - це вершина всіх таємних мрій.
ostrig

Сообщение Добавлено: Чт 28 мар, 2013 21:36

ostrig
На зіку коментарі завжди такі провокативні і агресивні - маю підозру це позитивно впливає на відвідуваність сайту. Будь-яка адекватна газета вже би давно зробила вхід через Фейсбук, щоб уникнути такого але...
Ну і по коментарях видно що людей зовсім не цікавить та будівля а лиш би оібсрати Фреймут. Та і не відомо, чи вона її купила..документів ми то не бачили. Я вце мало вірю бо для чого київській квартира в задуп"ї львова...
galician

#<1 ... 8889909192 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор