Актив-банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 183184185186187 ... 882>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Актив-банк - БАНКРОТ 3.1 5 230
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
62
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
24
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
31
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
25%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
56
Всього голосів : 230
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2014 17:00

Совершенно не по теме, но...

Никакой войны (как это себе многие представляют, насмотревшись и начитавшись) не будет, успокойтесь. Просто кое-кому у нас придётся охладить голову, а некоторым поучиться дипломатии и научиться умению расставлять государственные проблемы "по ранжиру" - для начала в собственной голове, исходя из степени важности их для державы и ВСЕГО народа. Приоритет есть экономика, люди должны быть сыты. У сытых оппонентов драки не выйдет, смогут только поговорить, максимум - поругаться. Придётся понять что есть ответственность (перед людьми) за произнесённые вслух пустые слова и действие, произведённое ими (хорошо если полезное). Поэтому повторюсь - нужно МНОГО МОЛЧА РАБОТАТЬ. Чем быстрее это поймут, тем меньше будет пострадавших. Теперь к главному, поскольку фактор этот временно-дестабилизирующий банковскую систему и Актив-банк в числе прочих - нужно проявить известную долю выдержки и благоразумия.
___

Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2014 17:05

Для хуторянки

Спасибо за быстроту и информативность, несмотря на удалённость от города. :)
___

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 00:20

где то так

___ при наличии интернета(и ХОРОШЕГО транспорта) удаленность от города теряет свою актуальность. :D
хуторянка

Подякував: 20 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 00:26

Актив-банк

Уважаемый представитель Банка Актив !
Вопрос по вкладу . По условиям вклада 4Д поповнення Протягом строку вкладу, за виключенням останніх 30 календарних днів строку вкладу; сума поповнення без
обмежень та До 90 календарних днів строку вкладу (включно) проценти перераховуються за процентною ставкою у розмірі
50% від процентної ставки за вкладом; більше 90 календарних днів строку вкладу – проценти не перераховуються
собственно вопрос - если я 18 марта , на 91й день вклада 4Д напишу на досрочное расторжение,то когда я вклад смогу перевложить на вклад свободный на 3 месяца под 25% и часть средств забрать или забрать часть вклада я смогу только У випадку розірвання Договору строкового вкладу з ініціативи Вкладника, повернути Вкладнику суму
Вкладу та сплатити суму нарахованих процентів згідно з умовами Договору строкового вкладу та цих
Умов , Вкладник має право вимагати дострокового розірвання Договору строкового вкладу та повернення
Вкладу та нарахованих процентів згідно з умовами Договору строкового вкладу, письмово повідомив-
ши про це Банк не менш, ніж за 15 (п’ятнадцять) робочих днів до передбачуваної дати розірвання До-
говору строкового вкладу. Відлік вказаного строку починається на наступний день після отримання
Банком письмового повідомлення Вкладника.
выходит , что фактически я могу перевложить всю сумму и получить остаток фактически через 21 календарный день если досрочно или через 30 если в срок ?
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 01:53

sens написав:Уважаемый представитель Банка Актив !
Вопрос по вкладу . По условиям вклада 4Д поповнення Протягом строку вкладу, за виключенням останніх 30 календарних днів строку вкладу; сума поповнення без
обмежень та До 90 календарних днів строку вкладу (включно) проценти перераховуються за процентною ставкою у розмірі
50% від процентної ставки за вкладом; більше 90 календарних днів строку вкладу – проценти не перераховуються
собственно вопрос - если я 18 марта , на 91й день вклада 4Д напишу на досрочное расторжение,то когда я вклад смогу перевложить на вклад свободный на 3 месяца под 25% и часть средств забрать или забрать часть вклада я смогу только У випадку розірвання Договору строкового вкладу з ініціативи Вкладника, повернути Вкладнику суму
Вкладу та сплатити суму нарахованих процентів згідно з умовами Договору строкового вкладу та цих
Умов , Вкладник має право вимагати дострокового розірвання Договору строкового вкладу та повернення
Вкладу та нарахованих процентів згідно з умовами Договору строкового вкладу, письмово повідомив-
ши про це Банк не менш, ніж за 15 (п’ятнадцять) робочих днів до передбачуваної дати розірвання До-
говору строкового вкладу. Відлік вказаного строку починається на наступний день після отримання
Банком письмового повідомлення Вкладника.
выходит , что фактически я могу перевложить всю сумму и получить остаток фактически через 21 календарный день если досрочно или через 30 если в срок ?

Я уже сделал такое после 90 дней — перевложить можно моментально, в день обращения. Ни один день не теряется (то есть один день всё же теряется - день обращения это последний день первого договора, он же первый день второго, но он бы в любом случае потерялся).
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 11:46

Re: Актив-банк

Вопрос представителю:мне ехать забирать депо 5го марта,заявление я написал 25го февраля на досрочное расторжение.
perov1986

Заблокований
Подякував: 90 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 13:09

:idea:
Востаннє редагувалось imam777 в Пон 03 бер, 2014 18:43, всього редагувалось 2 разів.
imam777

Подякував: 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 14:27

imam777 написав:Актив - банк м.Львів, вул. Чупринки відмовив у видачі депозиту по завершенні терміну. Сума 1000$.
Пипец банку. Забирайте грошы хто може.

А яку причину відмови сказали?
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 14:36

:idea:
Востаннє редагувалось imam777 в Пон 03 бер, 2014 18:42, всього редагувалось 2 разів.
imam777

Подякував: 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2014 15:42

imam777 написав:Актив - банк м.Львів, вул. Чупринки відмовив у видачі депозиту по завершенні терміну. Сума 1000$.
Пипец банку. Забирайте грошы хто може.

Гадаю, Ваші земляки НАДТО ДОСЛІВНО прийняли до уваги слова поважного Степана Івановича Кубіва (до речі, теж земляк Ваш!) про те, що потрібно проводити "роз'яснювальну роботу за масами"...
Звісно, з них вимагають план. І за падіння обсягів - б'ють по голові.
Але насправді хоронити банк ще зарано.

Сьогодні перевів гроші з депозита на поточний рахунок і отримав з нього першу "порцію" згідно Постанови №104. До речі, щодо цієї Постанови - ось мої думки , виклав [quote=http://курс.ком.юа/forum/blog/2/entry-420-poslednie-iniciativi-nacbanka--vopijushii-nepr/]тут[/quote]
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 183184185186187 ... 882>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість