|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 30 тра, 2026 18:11
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:так може причинно-наслідковий зв'язок - гроші друкують - ринок акцій (бульбашка) зростає?
ну лопне бульбашка, а толку? Скільки разів не лопала, а через 5-10 років бере нову висоту. Бо зараз, нажаль, нема жодної країни з обмеженим друкарським верстатом.
я виходжу з дуже простого постулату - якщо гроші друкувати безмежно - вони знеціняться. за рахунок статусу світової валюти - надрукувати можна більше, ніж зазвичай. але якщо не зупинитися, то все одно лусне. може в США насправді такий план й є - друкувати, поки не лусне. а потім міняти амеро на долари - в США 1:10, а за межами США - 1:100, наприклад. з такою армією США один раз таке можуть зробити... друкують всі - але масштаби різні. чому дорівнює цей критерій, скільки можна друкувати - цікаве питання. це треба ціле дослідження робити. на таке гранти дають?  а то на вихідних не так багато часу з цим розбиратися 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 834 раз.
- Подякували: 1777 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 30 тра, 2026 18:28
Shaman написав:друкують всі - але масштаби різні. чому дорівнює цей критерій, скільки можна друкувати - цікаве питання. це треба ціле дослідження робити. на таке гранти дають? а то на вихідних не так багато часу з цим розбиратися
Найпростіша модель: поки друкуєш не більше ніж "в середньому по планеті", то в тебе все добре Я просто не бачу сенсу США проводити дефолт. Вони вже його провели в 55 років тому, а тепер абсолютно нічого їм не заважає друкувати долар "в розумних межах", як було до 2022, вічно P.S. Ви ж самі прихильник "девальвації" для того, щоб власники бізнесу швидше багатіли
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 958 раз.
- Подякували: 661 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 30 тра, 2026 19:15
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:друкують всі - але масштаби різні. чому дорівнює цей критерій, скільки можна друкувати - цікаве питання. це треба ціле дослідження робити. на таке гранти дають? а то на вихідних не так багато часу з цим розбиратися
Найпростіша модель: поки друкуєш не більше ніж "в середньому по планеті", то в тебе все добре Я просто не бачу сенсу США проводити дефолт. Вони вже його провели в 55 років тому, а тепер абсолютно нічого їм не заважає друкувати долар "в розумних межах", як було до 2022, вічно P.S. Ви ж самі прихильник "девальвації" для того, щоб власники бізнесу швидше багатіли
я знаю, вам до вподоби прості рішення  заважають закони економіки. в розумних межах було до 2000х років. я прихильник того, що девальвація дозволяє заробляти місцевому виробнику. й дуже часто фонд зп більше, ніж прибуток. тобто заробляють всі - й власник, й робітники, й сумісники...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 834 раз.
- Подякували: 1777 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 30 тра, 2026 20:01
Shaman написав:я прихильник того, що девальвація дозволяє заробляти місцевому виробнику. й дуже часто фонд зп більше, ніж прибуток. тобто заробляють всі - й власник, й робітники, й сумісники...
Давайте якось розкладем.... 1 Є ціна товару яка складається ціна товару=купили комплектуючі+створили додану вартість з якої частина пішла в оплату праці, частина в прибуток 2 Покажіть мені в цій формулі - яким чином девальвація створює умови для збільшення доходів( зарплата+прибуток)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 3049 раз.
-
-
Профіль
-
-
1