|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 26 чер, 2026 21:26
Миша-клиент дело вкуса. Мне все же привычнее обратная пропорция ("Блумберга", не знаю насколько она правильно сформулирована с учетом недавней дискуссии по "Кредо"): "EUR-USD X-RATE 1,1390"
Розумні люди навіть не «вмикаються» в якому форматі подали крос. Бо нема особливих складнощів для сприйняття. Виключно «вкусовщина». Але ж завжди є «тестери» з незакінченою освітою, у яких паніка коли подали не так як очікував.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2634 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
6
Додано: Суб 27 чер, 2026 08:51
Hotab написав:коли подали не так як очікував.
для початку я не питав крос. я питав ДЕ найкраще поміняти. у вас навіть думки не виникло що для переходу з бакса в євро можна використовувати інший крос. воно то і зрозуміло - коли банк кормить постійно одним і тим самим кросом то мізки перестають думати варіативно.
-
tester3373
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 чер, 2026 10:54
tester3373 написав: Hotab написав:коли подали не так як очікував.
для початку я не питав крос. я питав ДЕ найкраще поміняти. у вас навіть думки не виникло що для переходу з бакса в євро можна використовувати інший крос. воно то і зрозуміло - коли банк кормить постійно одним і тим самим кросом то мізки перестають думати варіативно.
ми вже зрозуміли, що ти вважаєш себе дуже розумним. вважай далі... але не заважай своїм флудом іншим... інший крос - це який? зворотній? відкрив секрет Полішенеля. не подобається формат Кредо - дивись інші. ти запитав - тобі відповіли. потім розповідати - не так відповіли. тоді не питай...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 844 раз.
- Подякували: 1798 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 28 чер, 2026 09:58
Shaman написав: tester3373 написав: Hotab написав:коли подали не так як очікував.
ми вже зрозуміли, що ти вважаєш себе дуже розумним. вважай далі... але не заважай своїм флудом іншим... інший крос - це який? зворотній? відкрив секрет Полішенеля. не подобається формат Кредо - дивись інші. ти запитав - тобі відповіли. потім розповідати - не так відповіли. тоді не питай...
це клініка. весь сир бор навколо кроса. докажи цитатою де я питав про крос.
-
tester3373
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 чер, 2026 11:26
tester3373 написав: Shaman написав: tester3373 написав:для початку я не питав крос. я питав ДЕ найкраще поміняти. у вас навіть думки не виникло що для переходу з бакса в євро можна використовувати інший крос. воно то і зрозуміло - коли банк кормить постійно одним і тим самим кросом то мізки перестають думати варіативно.
це клініка. весь сир бор навколо кроса. докажи цитатою де я питав про крос.
хочеш ще один флуд влаштувати?.. не треба, тому йди гуляй... може щось за курс скажеш? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 844 раз.
- Подякували: 1798 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 28 чер, 2026 13:42
Чомусь мені пригадався такий собі oksana-anasko... А ще пригадалася фраза Дяді Саші, перед тим як він блокував мінімум на тиждень половину дописувачів після таких "сетів", "Не годуйте троля". Без уваги сам піде. П.С. Іран та США вже дві ночі обмінюються ударами. Має вплинути завтра на курс ойро/бакс на міжнародних ринках (виглядало на те, що міг статися відскок, але тепер впевненості менше). П.П.С. Зявляється все більше інформації про виділення на саміті НАТО значної фінансової та військової допомоги Україні. До чого це може привести писав вчора...
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7459 раз.
- Подякували: 7052 раз.
-
-
Профіль
-